Ενημερωτικά λοιπόν σου λέω πως αν την δεις ρυθμισμένη έτσι όπως έκανε ο Μανώλης τη δική μου, δε θα πιστεύεις στα μάτια σου. Πρίν έρθει ο Μανώλης με σχετικά καλές ρυθμίσεις, μου άρεσε πολύ, μετά όμως Μανώλη, νόμιζα οτι είχα πάρει μια εντελώς διαφορετική τηλεόραση. Για το αποτέλεσμα φαντάζομαι οτι μπορείς να ρωτήσεις και τον ίδιο.
Βεβαίως αν θέλεις μπορούμε να κανονίσουμε και καφεδάκι στο σπίτι μου , να έχεις ολοκληρωμένη άποψη.
Πιστεύω λοιπόν οτι το τεστ, διαβάζοντας όλα αυτα για τη 9705, θα ήταν πιο δίκαιο για τις lcd, αν ήταν η c8000 εκεί, και θα καταλάβαιναν όλοι τι θέλω να πω, γιατί πιστευω οτι τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.
Βεβαίως δεν εννοώ οτι θα ξεπερνούσε τις 2 πλάσμα, αλλά έχω την αίσθηση οτι δε θα υπήρχε αυτή η χαοτική διαφορά που δημιουργήθηκε με τη 9705.
Πάντως εγώ το είχα κάνει σαν πρόταση στο Μανώλη όταν ήταν σπίτι μου , να πάει στο τεστ η c8000, αλλά προτιμηθηκε η 9705. Επίσης μου κάνει εντύπωση γιατί έγινε αυτό, τη στιγμή που και ο Μανώλης μου είχε πει πριν το τεστ, οτι η 9705, υστερεί σαν τηλεόραση , κάτι το οποίο το είχε ενημερώσει και στο Petasi.
Πίστεύω πως αν έιχε γίνει έτσι, η όποια διαμάχη για πλασμα κα Lcd, θα ήταν πολύ πιο ήπια , και διαφορετικά τα τελικά συμπεράσματα.