Star Wars (Battle of the 50''s): Εντυπώσεις και φωτογραφίες...

Ποιά από τις τηλεοράσεις του συγκριτικού σας άρεσε περ

• Total voters
    0
Ασ μην μετατρέψουμε ένα θαυμάσιο συγκριτικό σε διαμάχη για τις φωτογραφίες, δεν έχει νόημα.
Οι διαφορετικές απόψεις καταγράφηκαν, διβάστηκαν κι από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Στο κάτω κάτω τα κριτήρια επιλογής του καθενός είναι προσωπικά, όπως και τα λεφτά που θα πληρώσει.
Πάμε παρακάτω λοιπόν...

Εγώ πάντως θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Petasis για το χρόνο και τον κόπο του να τραβήξει και να ανεβάσει όλες αυτές τις φωτογραφίες για εμάς τους "τεμπέληδες", αλλά και για όσους μένουν εκτός Αθήνας.

Απάντηση: Re: Star Wars (Battle of the 50''s): Εντυπώσεις και φωτογραφίες...

Εγώ πάντως θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Petasis για το χρόνο και τον κόπο του να τραβήξει και να ανεβάσει όλες αυτές τις φωτογραφίες για εμάς τους "τεμπέληδες", αλλά και για όσους μένουν εκτός Αθήνας.

Συμφωνώ 100%
Και ελπίζω να είναι σε όλους κατανοητό οτι όλη αυτή η διένεξη έχει να κάνει με το αν μπορείς ή δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα από φωτογραφίες.
Ο Petasis ήταν η ψυχή της παρουσίασης, μαζί με τον Μανώλη το Μάριο και τον Κώστα, κι όλοι τους ευχαριστούμε γι´αυτό.

Μπράβο για το συγκριτικό παιδιά αλλά έχω μια ερώτηση...

ο Μανώλης κρατάει στο χέρι του ποτήρι που έχει κάτι διαφορετικό απο φραπέ σκέτο;;;;;;

edit : όσο για το συγκριτικό.... κρίμα που η Pioneer σταμάτησε την παραγωγή των άψογων τηλεοράσεων της... ακόμα και τώρα είναι σημείο αναφοράς!

Last edited:
Kανονικα πρεπει να σταματησουμε και εμεις να την συμπεριλαμβανουμε στα συγκριτικα εφοσον δε παραγεται.

Ο Παραδεισος προς το παρον εκλεισε ...

Για εμενα, μεχρι να την περασει την κουρο αλλη τηλεοραση, θα πρεπει να συγκρινινονται με την κουρο και ας μην υπαρχει στην αγορα η κουρο. Πρεπει να ξερουμε ποτε θα υπαρχη καλυτερη τηλεοραση απο την κουρο. Απο αυτα που διαβαζω εδω και στα Αγγληκα φορουμς, η κουρο ειναι ακομη τοπ ντογκ. Κι αν χαλαγε η κουρο μου, δεν θα ημουν καθολου χαππυ να την αλαζα ακομα. Οταν θα ερθει η καλυτερη, τοτε μονο θα μεινω ησυχος οτι αν χρειαστει να την αλαξω, θα μπορεσω να εχω καλυτερη.

H Panasonic ηδη σε πολλους τομεις εχει ξεπερασει τις Kuro.

Iσως του χρονου να δουμε και να βγαζει μια συνολικα καλυτερη τηλεοραση.

Kανονικα πρεπει να σταματησουμε και εμεις να την συμπεριλαμβανουμε στα συγκριτικα εφοσον δε παραγεται.

Ο Παραδεισος προς το παρον εκλεισε ...

Σε κάθε σύγκριση, χρειάζεται και μία αναφορά... ;)

Σε κάθε σύγκριση, χρειάζεται και μία αναφορά... ;)

Στην φώτο απεικονίζεται ένας καπετάνιος αναφοράς....όλοι οι άλλοι είναι απλές οδοντόκρεμες. Οι υπόλοιποι παρουσιάζουν διάφορα προβλήματα όπως, tearing, bluring λόγω έξωθεν προφητειών και katining....:aetsch::aetsch::aetsch:

startrek-picard.jpg

H Panasonic ηδη σε πολλους τομεις εχει ξεπερασει τις Kuro.

Iσως του χρονου να δουμε και να βγαζει μια συνολικα καλυτερη τηλεοραση.

Σε ποιους τομείς την έχει ξεπεράσει;

Kαταναλωση ρευματος , αντιανακλαστικο φιλτρο, κινηση.

Ισως και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.

Καλούδια ίντερνετ, wifi, βάρος, υπαρκτή υποστήριξη.

Kuro έχει καλύτερο βάρος. Πιο συμπαγής κατασκευή.

Λογικό με το ρεύμα γιατί για να βγει πραγματικό λευκό χρειάζονται παραπάνω watt.

Κίνηση χωρίς το ISF δεν είδαμε για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Με ISF η ταινία δεν είναι όπως γυρίστηκε και τρώει και κολλήματα στις γρήγορες σκηνές. Σαν να βλέπεις από αρχαίο PC δηλαδή.

To θεμα ειναι οτι με σταθερα βηματα η πρωτη πλησιαζει (εχει και τους τεχνικους της Pioneer μην το ξεχναμε) οποτε μεσα σε 1-2 γενιες πιστευω οτι θα τα καταφερει.

Οποιοι αγορασαν Kuro μπορουν να περηφανεύονται για την αντοχη στον χρονο της τηλεορασης τους οποτε και αν συμβει.

Χρωματικά πόσο κοντά είναι η κούρο με την πανασόνικ; Πόσο ΔΕ έχει η μια και πόσο η άλλη όσον αφορά τα χρώματα;

Re: Aπό Plasma σε LCD κι από LCD σε Plasma...

ομως το γεγονος και μονο, οτι τοσα ατομα στο συγκριτικο που εγινε(δυστυχως δεν μπορεσα να παρεβρεθω για να εχω ιδια αποψη και απο τις φωτογραφιες που ειδα περισσοτερο μπερδευτηκα),ψηφισαν για καλυτερη τηλεοραση την kuro,αυτο κατι λεει.

Τι λέει; Ότι η κούρο είναι συνολικά η καλύτερη τηλεόραση;
Η κούρο υπερτερεί από αρκετές άλλες τηλεοράσεις στην απόδοση του grayscale και ίσως στην αντίθεση (αν και δεν έχω κάποια αίσθηση του ANSI contrast). Για εμένα αυτά είναι 1-2 χαρακτηριστικά, και μια τηλεόραση έχει και δεκάδες άλλα...

Ναι, αλλά οι παρευρισκόμενοι στο συγκριτικό λογικά δεν έκριναν μόνο με βάση το grayscale και την αντίθεση.. Έκριναν με βάση την overall εικόνα. Παρόλα αυτά, την Kuro προτίμησαν..

Ναι εχω δει την C8000 να παιζει. Σε HD οντως ειναι πολυ καλη (βεβαια οχι καλυτερη απο τις "απλες" LCD της Samsung οπως η C750 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα). Την ειδα ομως σε καταστημα να παιζει ποδοσφαιρο μεσω NOVA και ηταν πολυ μετρια , συγκεκριμενα γυρω απο τους παιχτες φαινοταν εντονο περιγραμμα και στις γρηγορες κινησεις artifacts.

Δεν την εχω δει καλιμπραρισμενη οχι. Kαι στις δυο περιπτωσεις οι ρυθμισεις ηταν οι στανταρ.

Σε σχεση με την 9705 αν με ρωταγες πριν 1 μηνα θα σου ελεγα οτι η Philips ειναι καλυτερη (λογω local dimming 224 περιοχων) αλλα μετα τα τοσα bugs που διαβαζω και την μετρια εικονα σε 3D που αναφερουν σε ξενα φορουμ) σιγουρα η C8000 ειναι καλυτερη.

Εγώ πάντως δεν είμαι τόσο σίγουρος... Δεν ξέρω τι ANSI contrast έχει η 8000, αλλά η 7000 και η 9000 είναι στο 500:1. Πολύ λίγο (η 9705 έχει ~ 3000:1)...