Star Wars (Battle of the 50''s) Μεγάλο συγκριτικό τηλεοράσεων

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Wars (Battle of the 50''s) Μεγάλο συγκριτικό τηλεορά

Εγώ είδα λίγο διαφορετικά πράγματα. Μικρό προβάδισμα της κούρο σε αντίθεση, μεγάλο προβάδισμα της πανασόνικ σε κίνηση λόγω μειωμένου phosphor trailing.
Εικόνα σαν καρτούν δεν είδα...
Φαντάζομαι αν πέρυσι έδωσα το (μικρό) προβάδισμα στην πανασόνικ, φέτος δεν θα το σκεφτώ καν...

Τουλάχιστον θα δούμε συμπεριφορά και με κανένα φως ανοιχτό;

Για να αρχίσουμε λοιπόν, η λίστα έχει:

1. Δοκιμές και με φως
2. Τηλεοπτικό
3. Deinterlacing
4. Upscaling
5....

Το παττερνάκι του _JL?

Εγώ πάντως θα ήθελα:

1) Μια σύντομη δοκιμή του ίδιου καναλιού σε digea & αναλογικό.
2) Λίγη αναπαραγωγή από DVD, στα 50Hz interlaced (κάτι με κίνηση, για να δούμε και upscaling και χειρισμό κίνησης)
3) Λίγο το πάττερν του _JL?
4) HD υλικό 1080p/24
5) Και τελειώνουμε ανάβοντας τα φώτα του δωματίου.

Πώς σας φαίνονται;

Τώρα αν υπάρχει και κάποιος με καλή μηχανή, καλό φακό, τρίποδο και έβγαζε και μερικές φωτογραφίες (έστω και σε κάποιο άλλο χρόνο πριν ή μετά το γεγονός), εγώ θα ήθελα να δω και τις φωτογραφίες... :2thumb22sup:

Τώρα αν υπάρχει και κάποιος με καλή μηχανή, καλό φακό, τρίποδο και έβγαζε και μερικές φωτογραφίες (έστω και σε κάποιο άλλο χρόνο πριν ή μετά το γεγονός), εγώ θα ήθελα να δω και τις φωτογραφίες... :2thumb22sup:

αυτο θα οργανωθει οπωσδηποτε

αν υπηρχαν και αλλες πλασμα διαθεσιμες θα μπορουσε να γινει και παραλληλα και αλλο τεστ πχ ειναι μια καλη ευκαιρια για συγκριση των νεων πλασμα μια που η κουρο ειναι εκτος παραγωγης αλλωστε υπαρχουν κι αυτοι που λενε πως η σαμσουνγκ υπερεχει της πανασονικ γιατι να γινει συγκριτικο μονο των πανασονικ-παιονιρ και οχι σαμσουνγκ κουρο
Καταλαβαινω οτι μπορει να ειναι δυσκολο αλλα ειναι τεραστια ευκαιρια για τα μελη να δουν αν αξιζει να δωσεις 1000 παραπανω για την πανασονικ εναντι σαμ ελτζι

Είναι δύσκολο να γίνει συγκριτικό σε πάνω από 3 τηλεοράσεις ταυτόχρονα. Και λόγω χώρου και λόγω χρόνου.

Κατόπιν αυτών επιλέχθηκε η kuro η οποία ακόμη παραμένει τηλεόραση αναφοράς, η VT20 η οποία θεωρείτε το κορυφαίο φετεινό μοντέλο, και μία LCD εκ των δύο που προτάθηκαν (Sony ΕΧ700 ή Samsung C8000).

και μία LCD εκ των δύο που προτάθηκαν (Sony ΕΧ700 ή Samsung C8000).

Αν έχει πάρει ο Petasis την Philips ίσως αξίζει περισσότερο να την δούμε. Οι ζώνες ελέγχου είναι περισσότερες και τα καινούργια μοντέλα θα στηρίζονται όλο και περισσότερο σε αυτές.

Για να αρχίσουμε να μπαίνουμε λίγο στο κλίμα. Για την ώρα έχουμε την LCD του Petasis (ο Μανώλης μου είπε ότι είναι καλή επιλογή) και θα δούμε εάν βρούμε κάτι άλλο. Για το τι θα συγκρίνουμε ακριβώς θα το δούμε μέσα στην άλλη βδομάδα. Ξεκινάω λίστα συμμετοχών.

1. Pontios
2. Larry
3. Petasis
4. Che Guevara

Λίστα συμμετοχών? Εννοείς ποιοι θα έρθουν στο Pioneer Center ή ποιοι θα συνεισφέρουν στο συγκριτικό? Για απλή συμμετοχή +1 από εμένα.

παιδια οσοι θελετε ειστε καλεσμενοι να δειτε απο κοντα το συγκριτικο

Απάντηση: Re: Star Wars (Battle of the 50''s) Μεγάλο συγκριτικό τηλεοράσεων

Λίστα συμμετοχών? Εννοείς ποιοι θα έρθουν στο Pioneer Center ή ποιοι θα συνεισφέρουν στο συγκριτικό? Για απλή συμμετοχή +1 από εμένα.

Ποιοι θα έρθουν βρε.

+1, είμαι περίεργος να δω αν είναι καλύτερες από τη δική μου !!!:D

Status
Not open for further replies.