Star Wars (Battle of the 50''s) Μεγάλο συγκριτικό τηλεοράσεων

Status
Not open for further replies.
2 οκτωμβρη εε σαββατο μμμμμ αν και πρεπει να ειμαι ο μοναδικος εδω μεσα που τον βολεευε καθημερινη αφου το γραφειο ειναι λιγο ποιο πανω χαχαχααα!

Αμα ειναι να δουμε "κλιπακια" οπως τα περσινα οπου η κινηση πανω κατω ηταν ολαν τα λεφτα τοτε θα ρθω απο αυριο κ θα περιμενω απ εξω απτο μαγαζι :flipout::flipout::flipout::flipout:

1. Pontios
2. Larry
3. Petasis
4. Che Guevara
5. Βασίλης Α.
6. kblachos
7. fragoulisnaval
8. Azouts
9. Τακης Πετροπουλος
10. Antonis Famelos
11 Alefantos 2007
12 kosh
13 Manolara

1. Pontios
2. Larry
3. Petasis
4. Che Guevara
5. Βασίλης Α.
6. kblachos
7. fragoulisnaval
8. Azouts
9. Τακης Πετροπουλος
10. Antonis Famelos
11 Alefantos 2007
12 kosh
13 Manolara
14 Dalanik
15 Fragol

Απάντηση: Re: Star Wars (Battle of the 50''s) Μεγάλο συγκριτικό τηλεοράσεων

2 οκτωμβρη εε σαββατο μμμμμ αν και πρεπει να ειμαι ο μοναδικος εδω μεσα που τον βολεευε καθημερινη αφου το γραφειο ειναι λιγο ποιο πανω χαχαχααα!

Αμα ειναι να δουμε "κλιπακια" οπως τα περσινα οπου η κινηση πανω κατω ηταν ολαν τα λεφτα τοτε θα ρθω απο αυριο κ θα περιμενω απ εξω απτο μαγαζι :flipout::flipout::flipout::flipout:

Φέτος θα υπάρχουν τέτοια "κλιπάκια" και σε 3D. Και δεν κάνω πλάκα.

Εάν έχω ξεμπερδεύσει από κάτι, τότε να με υπολογίζετε και εμένα, θα έχω την Olympus E-520, οπότε κάποια από τις φωτό θα βλέπετε.
Οπότε YES, αλλά με ερωτηματικό!!

Re: Απάντηση: Re: Star Wars (Battle of the 50''s) Μεγάλο συγκριτικό τηλεοράσεων

Φέτος θα υπάρχουν τέτοια "κλιπάκια" και σε 3D. Και δεν κάνω πλάκα.

Και πως θα τα δούμε; Η 9705 δεν έρχεται με γυαλιά, και εγώ δεν ξέρω από που να τα αγοράσω... :frown:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Wars (Battle of the 50''s) Μεγάλο συγκριτικό τηλεορά

Και πως θα τα δούμε; Η 9705 δεν έρχεται με γυαλιά, και εγώ δεν ξέρω από που να τα αγοράσω... :frown:

Χρειάζεσαι το Philips 3D upgrade pack. Πάρε και ρώτα στην Philips. Θα ψάξω και εγώ να δω. Βέβαια από ότι βλέπω η τιμή του για 2 γυαλιά και 1 ir receiver είναι 299.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Wars (Battle of the 50''s) Μεγάλο συγκριτικό τηλ

Χρειάζεσαι το Philips 3D upgrade pack. Πάρε και ρώτα στην Philips. Θα ψάξω και εγώ να δω. Βέβαια από ότι βλέπω η τιμή του για 2 γυαλιά και 1 ir receiver είναι 299.

Υπάρχουν 2 καταστήματα που τα πουλάνε:

http://www.skroutz.gr/c/310/aksesouar-tv.html?keyphrase=PTA+02

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ο μόνος που αναφέρει διαθεσιμότητα γράφει 10/10...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Wars (Battle of the 50''s) Μεγάλο συγκ

Υπάρχουν 2 καταστήματα που τα πουλάνε:

http://www.skroutz.gr/c/310/aksesouar-tv.html?keyphrase=PTA+02

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ο μόνος που αναφέρει διαθεσιμότητα γράφει 10/10...

http://www.amazon.co.uk/dp/B003QYL5...de=asn&creative=22206&creativeASIN=B003QYL52E

Στέλνει και Ελλάδα πια.

παντως μεταξυ σοβαρου κ αστειου κ επειδη αρχες οκτωμβρη μπορει να πιασει καμμια ζεστη ...... και αν εχουμε κ 3D περιεχομενο θα γινει κολαση να φροντισουμε να βαλουμε κανεναν ανεμιστηρα μεσα γιατι δε μας βλεπω καλα χαχαχααα θα θολωσουν τα γυαλια!!!-bye--bye--bye-

Κι εγω μεσα.
Μιλάμε γι αυτο το κατάστημα;
Άγγελου Σικελιανού 11 - Νέο Ψυχικό

Απάντηση: Re: Star Wars (Battle of the 50''s) Μεγάλο συγκριτικό τηλεοράσεων

1. Pontios
2. Larry
3. Petasis
4. Che Guevara
5. Βασίλης Α.
6. kblachos
7. fragoulisnaval
8. Azouts
9. Τακης Πετροπουλος
10. Antonis Famelos
11. Alefantos 2007
12. kosh
13. Manolara
14. Dalanik
15. Fragol
16. Sotiris
17. Νασος Μανιατης

Αν θέλετε έχω και μια canon 450d με τον φακό του kit διαθέσιμη για να βγάλει κάποιος άλλος φωτογραφίες ( είμαι μέγα τεμπέλης)!

Status
Not open for further replies.