Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

(αχαχαχαχαχαχα ...)

Kαμπερμπατς μεσα ????

:laugh::laugh::laugh::laugh:

Yπολογιζω την 4η σαιζον του Σερλοκ γυρω στο 2050 (με αισιοδοξους υπολογισμους)

Re: Star Wars Episode VII !

Να επιληφθει του συνοπτικου συνετισμου του Βαβυλωνιακου .... ο γατος ο καταμαυρος ! :laugh::laugh:
Δεν μπορει να εκτοξευονται τετοιοι ποταποι αστεϊσμοι προς ιστορικα προσωπα καταξιωμενα και σεβαστα.
Μονο και μονο επειδη καποια μουτρακλα του παροντος σταρ-συστεμ αποπειραθηκε να τα ερμηνευσει.

Οριστε μας .... :icon15: ... υπαρχουν καποια standards (... λεμε :smash:)

Last edited:

Να επιληφθει του συνοπτικου συνετισμου του Βαβυλωνιακου .... ο γατος ο καταμαυρος ! :laugh::laugh:
Δεν μπορει να εκτοξευονται τετοιοι ποταποι αστεϊσμοι προς ιστορικα προσωπα καταξιωμενα και σεβαστα.
Μονο και μονο επειδη καποια μουτρακλα του παροντος σταρ-συστεμ αποπειραθηκε να τα ερμηνευσει.

Οριστε μας .... :icon15: ... υπαρχουν καποια standards (... λεμε :smash:)

Γεια σου ρε Μανο!:ernaehrung004:
Καιρο ειχα να μην καταλαβω Χριστο απο ποστ σου!
Επιτελους επιστρεφουμε στις παλιες καλες συνενοησεις μας που βαζαμε το google translate.:flipout:

Τωρα εσυ, μουλαρωσες για τα λινκ που δεν δουλευαν (απο το αλλο νημα).
Ενταξει βρε Γιωργο .... ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗΗΗ .... (να απαγχονιστω συνοπτικα ?) :p
Προτεινω εκεχειρια (μεχρι το Gravity στις 7 Νοεμβριου ... ). Τι λες ?

Τωρα εσυ, μουλαρωσες για τα λινκ που δεν δουλευαν (απο το αλλο νημα).
Ενταξει βρε Γιωργο .... ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗΗΗ .... (να απαγχονιστω συνοπτικα ?) :p
Προτεινω εκεχειρια (μεχρι το Gravity στις 7 Νοεμβριου ... ). Τι λες ?

Αυτα βρε τα ειχα ηδη ξεχασει.
(...Μεχρι τωρα):flipout:
Αληθεια δεν καταλαβα τι μου εγραψες.
Το ποστ μου #742 ηταν για να εκφρασω τη δυσφορια μου που ο πρωταγωνιστης ασχολειται
με χιλιαδυο αλλα και δεν τελειωνει το Σερλοκ (στο οποιο εχει συμβολαιο και για 4η σαιζον)
Προς ποιο προσωπο λοιπον ηταν οι ποταποι αστειισμοι μου?
Σου λεω θελω google translate!
Kατα τα αλλα αρνουμαι καθε συναψη εκεχειριας.:smash:
...Γιατι πολυ απλα ποτε δεν ημασταν σε εμπολεμη κατασταση. Τουναντιον μαλιστα... :ernaehrung004:

Πως ειναι δυνατον να μου βαζεις τον Cumberbatch ΠΑΝΩ απο ερμηνευτικες κορυφες (Peter Cushing) ???

Hound-of-the-Baskervilles1.jpg

Πως ειναι δυνατον να μου βαζεις τον Cumberbatch ΠΑΝΩ απο ερμηνευτικες κορυφες (Peter Cushing) ???

Eισαι τουλαχιστον ασεβης και ανιστορητος (θα εξετασω αν εισαι και απαραδεκτος ... !) ... :icon15:

Last edited:
Απάντηση: Star Wars Episode VII !

Ποτε το εκανα αυτο?

Ποτε το εκανα αυτο?

Ποτε το εκανα αυτο?:Banane0:

Δεν το κανες .... το υπονοησες !!! :p
(που ειναι ακονα χειροτερο ...)

Ακου εκει Cumberbatch και Sherlock Holmes ..... ΥΒΡΙΣ !
Το ονομα Sherlock Holmes πρεπει να συστοιχιζεται στην ιδια προταση
ΜΟΝΟ με ηθοποιους ΠΡΟ του 1965, και επειτα απο ενδελεχη εξεταση αρμονικης ταυτισης.

ΤΕΛΟΣ .... (και αναμενω την ειλικρινη μεταμελεια σου ... μεχρι το 2050 :flipout:)

Last edited:

Δεν το κανες .... το υπονοησες !!! :p
(που ειναι ακονα χειροτερο ...)

Ακου εκει Cumberbatch και Sherlock Holmes ..... ΥΒΡΙΣ !
Το ονομα Sherlock Holmes πρεπει να συστοιχιζεται στην ιδια προταση
ΜΟΝΟ με ηθοποιους ΠΡΟ του 1965, και επειτα απο ενδελεχη εξεταση αρμονικης ταυτισης.

ΤΕΛΟΣ .... (και αναμενω την ειλικρινη μεταμελεια σου ... μεχρι το 2050 :flipout:)

Να ξαναβαλω τη φωτο? :Banane0:

Hound-of-the-Baskervilles1.jpg

Eισαι τουλαχιστον ασεβης και ανιστορητος (θα εξετασω αν εισαι και απαραδεκτος ... !) ... :icon15:

Θα βάλω φυτίλια, αλλά Ο Holmes είναι ο Jeremy Brett! Οι άλλοι έπονται! χεχε

Δεν θα βαλεις φυτιλια.
Απλα δεν τον προλαβα, εγω !

Παντως, ο Cumberbatch ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μπορει να φτασει (ερμηνευτικα) τον Cushing.
O Cumberbatch εχει τον βρετανικο φαινοτυπο και ισως την φλεγματικοτητα ... ΔΕΝ εχει τιποτε αλλο !

Eιναι πολυ νωρις για να κρινουμε τον Κιουμπερμπατς ως καλυτερο ή χειροτερο το Κασινγκ.

Φαινεται να εχει τα φοντα και την προοπτικη να γινει τεραστιος ηθοποιος αλλα ας περιμενουμε καλυτερα.

Eιναι πολυ νωρις για να κρινουμε τον Κιουμπερμπατς ως καλυτερο ή χειροτερο το Κασινγκ.

Φαινεται να εχει τα φοντα και την προοπτικη να γινει τεραστιος ηθοποιος αλλα ας περιμενουμε καλυτερα.

Oτι τα εχει, τα εχει.
Να δουμε αν θα εχει και το μυαλο να καταφερει να αποφυγει την τυποποιηση, που βλεπω να ειναι η
μεγαλυτερη απειλη για αυτον, αυτη τη στιγμη.
Ο Κασινγκ οσο μεγαλος και αν ηταν, δεν τα πολυκαταφερε (χωρις αυτο να τον μειωνει σε τιποτα).

Kosh :
"
"

... ποιος βιαζεται ? ...

Re: Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Oτι τα εχει, τα εχει.
Να δουμε αν θα εχει και το μυαλο να καταφερει να αποφυγει την τυποποιηση, που βλεπω να ειναι η
μεγαλυτερη απειλη για αυτον, αυτη τη στιγμη.
Ο Κασινγκ οσο μεγαλος και αν ηταν, δεν τα πολυκαταφερε (χωρις αυτο να τον μειωνει σε τιποτα).

Μα ο Κάσινγκ ήταν ο πιό τυποποιημένος ηθοποιός της γενιάς του (μαζί με τον Christopher Lee). Έπαιξε αμέτρητες φορές τον Van Helsing και συνεχώς σε ταινίες τρόμου της Hammer. Όταν έβλεπες το όνομα του στους τίτλους της ταινίας ήξερες το είδος της ταινίας, την εταιρεία παραγωγής, το σκηνοθέτη και το ρόλο που θα έπαιζε ο Cushing.

Status
Not open for further replies.