(αχαχαχαχαχαχα ...)
Kαμπερμπατς μεσα ????
![]()
Να επιληφθει του συνοπτικου συνετισμου του Βαβυλωνιακου .... ο γατος ο καταμαυρος !
Δεν μπορει να εκτοξευονται τετοιοι ποταποι αστεϊσμοι προς ιστορικα προσωπα καταξιωμενα και σεβαστα.
Μονο και μονο επειδη καποια μουτρακλα του παροντος σταρ-συστεμ αποπειραθηκε να τα ερμηνευσει.
Οριστε μας .... :icon15: ... υπαρχουν καποια standards (... λεμε :smash![]()
Τωρα εσυ, μουλαρωσες για τα λινκ που δεν δουλευαν (απο το αλλο νημα).
Ενταξει βρε Γιωργο .... ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗΗΗ .... (να απαγχονιστω συνοπτικα ?)
Προτεινω εκεχειρια (μεχρι το Gravity στις 7 Νοεμβριου ... ). Τι λες ?
Δεν το κανες .... το υπονοησες !!!
(που ειναι ακονα χειροτερο ...)
Ακου εκει Cumberbatch και Sherlock Holmes ..... ΥΒΡΙΣ !
Το ονομα Sherlock Holmes πρεπει να συστοιχιζεται στην ιδια προταση
ΜΟΝΟ με ηθοποιους ΠΡΟ του 1965, και επειτα απο ενδελεχη εξεταση αρμονικης ταυτισης.
ΤΕΛΟΣ .... (και αναμενω την ειλικρινη μεταμελεια σου ... μεχρι το 2050)
Πως ειναι δυνατον να μου βαζεις τον Cumberbatch ΠΑΝΩ απο ερμηνευτικες κορυφες (Peter Cushing) ???
![]()
Πως ειναι δυνατον να μου βαζεις τον Cumberbatch ΠΑΝΩ απο ερμηνευτικες κορυφες (Peter Cushing) ???
Eισαι τουλαχιστον ασεβης και ανιστορητος (θα εξετασω αν εισαι και απαραδεκτος ... !) ... :icon15:
O Cumberbatch εχει τον βρετανικο φαινοτυπο και ισως την φλεγματικοτητα ... ΔΕΝ εχει τιποτε αλλο !
Eιναι πολυ νωρις για να κρινουμε τον Κιουμπερμπατς ως καλυτερο ή χειροτερο το Κασινγκ.
Φαινεται να εχει τα φοντα και την προοπτικη να γινει τεραστιος ηθοποιος αλλα ας περιμενουμε καλυτερα.
Oτι τα εχει, τα εχει.
Να δουμε αν θα εχει και το μυαλο να καταφερει να αποφυγει την τυποποιηση, που βλεπω να ειναι η
μεγαλυτερη απειλη για αυτον, αυτη τη στιγμη.
Ο Κασινγκ οσο μεγαλος και αν ηταν, δεν τα πολυκαταφερε (χωρις αυτο να τον μειωνει σε τιποτα).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.