Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Τυχερά γούκια βρήκατε άξιο συνεχιστή... προβλέπω τρελό ρημπούτ.
με JJ, Jar Jar και Jabba ποιός σας πιάνει τώρα...

116423922_233be56c2b.jpg

:flipout::flipout::flipout:

Nικολα, αν η γνωμη του τυπου στη φωτο αξιζει οσο και η ορθογραφια του,
θα ελπιζα να μην συμφωνεις μαζι του.:p

Re: Star Wars Episode VII !

Και για να βαλουμε τα πράγματα στην θέση τους τοποθετώντας στην συζητηση σε σοβαρά επιχειρήματα ... :p

star-wars-vs-star-trek.jpeg

tumblr_m4euevDhIV1qk7q6do1_500.jpg

starwars-vs-startrek.jpg

26230311.jpg

Δεν είναι ακριβωσ έτσι.. Υπάρχει η γνώμη μου, η γνώμη σου και η γνώμη της πλειοψηφίας κοινού και κριτικών, γι αυτό έβαλα το rottentomatoes link.
Φυσικα υπαρχουν απειρες γνωμες (they are like asses οπως ειχε πει κάποιος άλλωστε...:p)

Το να μου υποδεικνύεις συνεχώς (με links) ότι ανήκω στην μειοψηφία (συντριπτική κατα τα links σου), για οποιοδήποτε υποκειμενικό ζήτημα που δεν επηρεάζει άλλους (όπως η τεχνη εν προκειμένω), ειλικρινά δεν αντιλαμβάνονται τι σκοπό εξυπηρετεί (απο τη στιγμή που συμφωνείς ότι ο καθένας δικαιούται στη γνώμη του).

Οποτε το μονο λογικό συμπερασμα ειναι οτι το κανεις για να επιβαλλεις την δική σου / μειωσεις την δική μου.

Αν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση, θα ηθελα να την ακούσω.

Η παραπάνω σκέψη ειναι κάτι που υποκειται σε λογική / αναλυτική / συμπερασματική διαδικασία.

Αυτό που δεν υπόκειται σε λογική ειναι η γνώμη για κάτι υποκειμενικό.

Έτσι λοιπόν, αν χαρακτηριζες τον Coppola διεκπεραιωτή, πραγματικά δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράλογο. Θα καταλαβαινα το γουστο σου (ανεξαρτητως αν ταιριάζει με το δικό μου) και μου φαινόταν λογικότατος ο χαρακτηρισμός σου.

Η διαφορά μας λοιπόν ειναι απλούσταση:

Εγώ αποδέχομαι το γούστο του καθενός και κατά συνέπεια δεν μου φαινεται παρόλογη καμία κρίση (το να την λες τσουβάλιασμα δεν αλλαζει το γεγονος οτι παραμένει κριση) για ταινια / δημιουργό κλπ με αποτέλεσμα να μην νοιώθω την αναγκη να την αντικρούσω (ή να υποδείξω οτι ανήκει στην μειοψηφια αν θες).

Last edited:
Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Αυτο στην πρωτη φωτο ειναι σαφως πιο υπεροπλο απο αυτα στην 3η παντως

Φυσικα υπαρχουν απειρες γνωμες (they are like asses οπως ειχε πει κάποιος άλλωστε...:p)

Το να μου υποδεικνύεις συνεχώς (με links) ότι ανήκω στην μειοψηφία (συντριπτική κατα τα links σου), για οποιοδήποτε υποκειμενικό ζήτημα που δεν επηρεάζει άλλους (όπως η τεχνη εν προκειμένω), ειλικρινά δεν αντιλαμβάνονται τι σκοπό εξυπηρετεί (απο τη στιγμή που συμφωνείς ότι ο καθένας δικαιούται στη γνώμη του).

Οποτε το μονο λογικό συμπερασμα ειναι οτι το κανεις για να επιβαλλεις την δική σου / μειωσεις την δική μου.

Αν υπαρχει αλλη λογικη εξηγηση, θα ηθελα να την ακούσω.

Η παραπάνω σκέψη ειναι κάτι που υποκειται σε λογική / αναλυτική / συμπερασματική διαδικασία.

Αυτό που δεν υπόκειται σε λογική ειναι η γνώμη για κάτι υποκειμενικό.

Έτσι λοιπόν, αν χαρακτηριζες τον Coppola διεκπεραιωτή, πραγματικά δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράλογο. Θα καταλαβαινα το γουστο σου (ανεξαρτητως αν ταιριάζει με το δικό μου) και μου φαινόταν λογικότατος ο χαρακτηρισμός σου.

Η διαφορά μας λοιπόν ειναι απλούσταση:

Εγώ αποδέχομαι το γούστο του καθενός και κατά συνέπεια δεν μου φαινεται παρόλογη καμία κρίση (το να την λες τσουβάλιασμα δεν αλλαζει το γεγονος οτι παραμένει κριση) για ταινια / δημιουργό κλπ με αποτέλεσμα να μην νοιώθω την αναγκη να την αντικρούσω (ή να υποδείξω οτι ανήκει στην μειοψηφια αν θες).

Το link το έβαλα για να καταδειξω το προφανές: πως η ταινία θεωρείται επιτυχημένη όχι μόνο εμπορικά αλλά και καλλιτεχνικά.
Αν εσύ το παρερμηνευεις ως επίθεση εναντίον σου, είσαι λάθος. Κουβέντα κάνουμε και ο καθένας μας έχει δικαίωμα να εκφράζεται και επιχειρηματολογεί όπως γουστάρει.

Ξεκινησαμε από το ότι δεν εννοούσες ότι δεν σεβεσαι τη γνωμη μου για την ταινια αλλα τη γνωμη μου για τον δημιουργο, εξηγησα οτι ειναι ενα και το αυτο και επ´αυτου απαντηση δεν υπηρξε αλλά παλι το γνωστο tomatoes / potatoes / maroulias link....

Το link το έβαλα για να καταδειξω το προφανές: πως η ταινία θεωρείται επιτυχημένη όχι μόνο εμπορικά αλλά και καλλιτεχνικά.
Νομιζω οτι το καταλαβαμε όλοι αυτό εδώ και 10+ posts που το πρωτοανέφερες.

Το να το επαλαμβάνεις διαρκώς στην μεταξύ μας κουβέντα (στην κουβέντα με κάποιον δλδ που ΔΕΝ την θεωρεί επιτυχημένη καλλιτεχνικά - κάτι που αποδέχεσαι ως δικαίωμα) ξανά και ξανά τι σκοπό εξυπηρετεί; Αν ειλικρινά δεν το καταλαβαίνεις, τι να πω....

Αν εσύ το παρερμηνευεις ως επίθεση εναντίον σου, είσαι λάθος.
Αν το ερμηνευα ως προσωπική επιθεση θα χαμε σταματήσει να μιλαμε εδω και χρονια.

Το ερμηνεύω ως μια επαναλαμβανόμενη προσπαθεια να ''ακυρωσεις'' οτιδηποτε δεν συμφωνεί με την αποψή σου.

Και αυτό, σε ένα δημόσιο μεσω επικοινωνίας (όπου ο καθένας ΔΕΝ ''εκφράζεται και επιχειρηματολογεί όπως γουστάρει'' αλλά οφείλει να σέβεται το δικαίωμα του άλλου στην άποψή του, ακόμα κι αν δεν συμφωνεί μαζί της), έχω το δικαίωμα να με ενοχλεί.

Και την ενοχληση μου αυτη έχω το δικαιωμα να την εκφραζω δημόσια, όπως δημόσια ειναι και η κουβέντα μας.

Anyway, τα γνωστα, I rest my case :p

Long live JJ, Cats and VW Cabriolets :p

Τέλος , αν το VII έχει ατμόσφαιρα σαν της φωτο παρακάτω, νομίζω θα ειμαστε στο σωστο μονοπάτι (dark side oriented :p )

star_wars_episode_vii_banner_2015_by_darthtemoc-d5jqjrc.jpg

Ξεκινησαμε από το ότι δεν εννοούσες ότι δεν σεβεσαι τη γνωμη μου για την ταινια αλλα τη γνωμη μου για τον δημιουργο, εξηγησα οτι ειναι ενα και το αυτο και επ´αυτου απαντηση δεν υπηρξε αλλά παλι το γνωστο tomatoes / potatoes / maroulias link....

Νομιζω οτι το καταλαβαμε όλοι αυτό εδώ και 10+ posts που το πρωτοανέφερες.

Το να το επαλαμβάνεις διαρκώς στην μεταξύ μας κουβέντα (στην κουβέντα με κάποιον δλδ που ΔΕΝ την θεωρεί επιτυχημένη καλλιτεχνικά - κάτι που αποδέχεσαι ως δικαίωμα) ξανά και ξανά τι σκοπό εξυπηρετεί; Αν ειλικρινά δεν το καταλαβαίνεις, τι να πω....

Αν το ερμηνευα ως προσωπική επιθεση θα χαμε σταματήσει να μιλαμε εδω και χρονια.

Το ερμηνεύω ως μια επαναλαμβανόμενη προσπαθεια να ''ακυρωσεις'' οτιδηποτε δεν συμφωνεί με την αποψή σου.

Και αυτό, σε ένα δημόσιο μεσω επικοινωνίας (όπου ο καθένας ΔΕΝ ''εκφράζεται και επιχειρηματολογεί όπως γουστάρει'' αλλά οφείλει να σέβεται το δικαίωμα του άλλου στην άποψή του, ακόμα κι αν δεν συμφωνεί μαζί της), έχω το δικαίωμα να με ενοχλεί.

Και την ενοχληση μου αυτη έχω το δικαιωμα να την εκφραζω δημόσια, όπως δημόσια ειναι και η κουβέντα μας.

Anyway, τα γνωστα, I rest my case :p

Long live JJ, Cats and VW Cabriolets :p

Αλά νταλα στης παρασκευής το γάλα..
Αντε, πάμε γι αλλά..

Ωι ωι ωι ωι ..... μανουλα μ !

Φοβαμαι για ολα αυτα που θα συμβουν για μενα ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ.

Παρακολουθω τοση ωρα την στιχομυθια του Takisot με τον Spcav.
Ουτε μια νυξη στο γιατι ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να απορριφθηκε ο Lawrence Kasdan απο χρεη director.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ .....

Ηταν η ψυχη του ESB ? Της πιο μυστηριακης ταινιας απο ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εξαλογια ? ΗΤΑΝ !
Εχει δουλεψει διπλα στον Ζωρζ ? Εχει "καπνισει" ολιγη απο την οπτικη του ? EXEI !
Ειναι δεκαετιες ωριμοτερος ακομα και απο τοτε, το 1980 ? Αυτονοητα ΕΙΝΑΙ !
Του εγινε προταση να σκηνοθετησει και το επεισοδιο VII ? Aν κοιταξει κανεις λιγο πισω στο νημα .... ΝΑΙ.

Τοτε ..... ΠΩΣ ΣΚΤΑ ..... ξεμειναμε με τον JJ ?
ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ MR. LENS FLARE ?

(παω για νανακια ........... φρονιμα και κοσμια ..... εδω μεσα !)

Last edited:

Συμfωνα με την επισημη πια ανακοινωση της Disney

O JJ θα ειναι ο σκηνοθετης και παραγωγος μεσω της Bad Robot

O Kasdan και Simon Kinberg (τι ειν τουτο ) θα ειναι συμβουλατορες aka consultants
επίσης θα έχουν και πρόσβαση στα script για τυχον sequels/spinoffs

θα παει μακρια η βαλίτσα ...

ημερομηνια κυκλοφοριας το 2015

:offtopic:

Φιλε MoDis, συγχωρεσε την αδιακρισια μου.

Σου χρεωνουν καθε απαντηση ?

:offtopic:

Last edited:
Status
Not open for further replies.