Ξεκινησαμε από το ότι δεν εννοούσες ότι δεν σεβεσαι τη γνωμη μου για την ταινια αλλα τη γνωμη μου για τον δημιουργο, εξηγησα οτι ειναι ενα και το αυτο και επ´αυτου απαντηση δεν υπηρξε αλλά παλι το γνωστο tomatoes / potatoes / maroulias link....
Νομιζω οτι το καταλαβαμε όλοι αυτό εδώ και 10+ posts που το πρωτοανέφερες.
Το να το επαλαμβάνεις διαρκώς στην μεταξύ μας κουβέντα (στην κουβέντα με κάποιον δλδ που ΔΕΝ την θεωρεί επιτυχημένη καλλιτεχνικά - κάτι που αποδέχεσαι ως δικαίωμα) ξανά και ξανά τι σκοπό εξυπηρετεί; Αν ειλικρινά δεν το καταλαβαίνεις, τι να πω....
Αν το ερμηνευα ως προσωπική επιθεση θα χαμε σταματήσει να μιλαμε εδω και χρονια.
Το ερμηνεύω ως μια επαναλαμβανόμενη προσπαθεια να ''ακυρωσεις'' οτιδηποτε δεν συμφωνεί με την αποψή σου.
Και αυτό, σε ένα δημόσιο μεσω επικοινωνίας (όπου ο καθένας ΔΕΝ ''εκφράζεται και επιχειρηματολογεί όπως γουστάρει'' αλλά οφείλει να σέβεται το δικαίωμα του άλλου στην άποψή του, ακόμα κι αν δεν συμφωνεί μαζί της), έχω το δικαίωμα να με ενοχλεί.
Και την ενοχληση μου αυτη έχω το δικαιωμα να την εκφραζω δημόσια, όπως δημόσια ειναι και η κουβέντα μας.
Anyway, τα γνωστα, I rest my case
Long live JJ, Cats and VW Cabriolets