Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Re: Star Wars Episode VII !

To μπριαμ τουρλου .... ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ..... :laugh:

Get ready for some lightsaber Lens Flare.

Star Wars Episode VII: Return οf the Lens Flare.

(Beam me up, Obi .... :flipout:)

Last edited:
Απάντηση: Star Wars Episode VII !

Δεν ξερω τι λετε οι εκατέρωθεν φανατικοι, αλλα εγω το θεωρω super εξέλιξη, δεδομενου το ποσο καλο reboot έκανε στο Star Trek o JJ.
Καλος ο Αφλεκ, αλλα εκαστος στο ειδος του και ο JJ στις Sci-fi blockbusterιες!

enhanced-buzz-31799-1359056599-1.jpg

Σιγα το σοβαρο reboot που εκανε ο JJ στο trek...
Απλά βλεπόταν ευχάριστα σε σχέση με τις προηγουμενες αθλιότητες.Ουτε βάθος είχε, ουτε τίποτα.
Αν δε, δεις και το trailer του trek 2 , καταλαβαίνεις οτι ο τύπος ειναι μονο εφφέ και ουσία μηδέν ...
Για Star Wars ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
Τουλάχιστον ας τα πάει καλά στο πρωτο και μετά να του δωσουν αδεια για το δευτερο , αλλιως να βάλουν αλλον.

Μεγαλε, εκανε μια ταινια που ήταν 10 φορες καλυτερη απο τα αθλια 3 νεοτερα SW του Lukas. Η οποια εσκισε στα ταμεια και πηρε αριστες κριτικες.
Σου μιλαω σαν fan και των δυο σχολών..

Re: Απάντηση: Star Wars Episode VII !

Ο JJ θα το σκηνοθετήσει!
Ήταν γράφει στην λίστα και ο Αφλεκ , και τελικα διάλεξαν τον μέτριο...

Μουχαχα τωρα θα τον λουστείτε και εσέις …

LOL

δλδ και star trek και star wars ...

ελπιζω να μην μπερδευτει σε κανα γυρισμα

αστα να πανε αστα

Δεν ξερω τι λετε οι εκατέρωθεν φανατικοι, αλλα εγω το θεωρω super εξέλιξη, δεδομενου το ποσο καλο reboot έκανε στο Star Trek o JJ.
Καλος ο Αφλεκ, αλλα εκαστος στο ειδος του και ο JJ στις Sci-fi blockbusterιες!

Γιακ πια με τα blockbuster … ας είναι σκέτο sci fi δε πειράζει να σπάσει τα ταμία…

Για το reboot διαφωνώ κάθετα … Αλλά δε πειράζει :p

With all due respect guys, το παθος σας για την ομάδα σας (Trekkies vs Wokkies) σας τυφλωνει και δεν μπορειτε να εκτιμήσετε το ποσο καλη δουλεια εκανε ο JJ...
:p

Αυτό, θα σπασει τα ταμεία (και τους κινηματογραφους που θα πλακώνονται οι θεατες μεταξυ τους)

Εντάξει.... δεν τα λες και άθλια τα 3 τελευταία SW. Κινήθηκαν στην εποχή τους, απλός μάλλον η πολύ ψηφιακίλα δεν τα άφησε να συνεχίσουν την παράδοση που είχαν τα προηγούμενα. Από την άλλη όντως το Star trek το βρήκα και εγώ αρκετά πετυχημένο και μου έκανε εντύπωση μιας που είναι μια χιλιοειπωμένη ιστορία.

Ασχολήσου λιγο με την apple ρε Τάκαρε, πρεπει να επεσε λιγο η μετοχή της ... για δες :p

ΥΓ.Και τα 3 απο τα prequel ειναι μακράν ανώτερα του προσφατου Star Trek

Re: Απάντηση: Star Wars Episode VII !

With all due respect guys, το παθος σας για την ομάδα σας (Trekkies vs Wokkies) σας τυφλωνει και δεν μπορειτε να εκτιμήσετε το ποσο καλη δουλεια εκανε ο JJ...
Κι εγω φαν και των 2 ειμαι, αλλα αμα μου πεις να θυμηθω μια σκηνη απο το reboot το st απλως ''δεν''....

Αν το μονο που σου μενει απο την ταινια ειναι εκεινα τα εφε με το φως, μαμησε τα...

Anyway, ταινια ''ταινια'' βγαζει μονο ενας πραγματικος σκηνοθετης και οχι ''διεκπεραιωτες'' όπως ο JJ.

Οι τελευταιοι βγαζουν απλως ενα διασκεδαστικο 2ωρο που μολις τελειωσει ειναι σαν να μη το δες.

Ασχολήσου λιγο με την apple ρε Τάκαρε, πρεπει να επεσε λιγο η μετοχή της ... για δες :p

ΥΓ.Και τα 3 απο τα prequel ειναι μακράν ανώτερα του προσφατου Star Trek

Χρησταρα, σε τυφλωνει η πώρωση με τον Vader και δεν μπορείς να δεις την πραγματικοτητα.. :p
Αν εσυ χαρακτηρίζεις καλυτερες ταινιες τα SW με τον Jar-Jar Bings σε σχεση με το Star Trek του JJ, I rest my case...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Wars Episode VII !

Κι εγω φαν και των 2 ειμαι, αλλα αμα μου πεις να θυμηθω μια σκηνη απο το reboot το st απλως ''δεν''....

Αν το μονο που σου μενει απο την ταινια ειναι εκεινα τα εφε με το φως, μαμησε τα...

Anyway, ταινια ''ταινια'' βγαζει μονο ενας πραγματικος σκηνοθετης και οχι ''διεκπεραιωτες'' όπως ο JJ.

Οι τελευταιοι βγαζουν απλως ενα διασκεδαστικο 2ωρο που μολις τελειωσει ειναι σαν να μη το δες.

Ενας σκηνοθετης κρινεται εκ του αποτελέσματος απο κριτικους και κοινο. Η συντριπτικη πλειοψηφια και των δυο, λατρεψε το τελευταιο Star Trek.
Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι θα αρεσε σε ολους, αλλα θεωρω λαθος να κολλάμε ταμπελες ("διεκπεραιωτές" vs "πραγματικοι σκηνοθέτες").
Μπορει ο ιδιος σκηνοθέτης να κανει καλες και κακες ταινιες. Τι ειναι απο τα δυο; Ειναι και τα δυο;

ΥΓ. Με αυτα και με αυτα, λεω να ξαναδω αποψε το Star trek! Μου ανοιξε η όρεξη! :p

Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Εντάξει.... δεν τα λες και άθλια τα 3 τελευταία SW. Κινήθηκαν στην εποχή τους, απλός μάλλον η πολύ ψηφιακίλα δεν τα άφησε να συνεχίσουν την παράδοση που είχαν τα προηγούμενα. Από την άλλη όντως το Star trek το βρήκα και εγώ αρκετά πετυχημένο και μου έκανε εντύπωση μιας που είναι μια χιλιοειπωμένη ιστορία.
Ενταξει, αθλια συγκρινομενα κατα την γνώμη μου με το Star Trek. Πραγματικα αθλιο ηταν το 1ο ενώ πιο πολυ απο τα τρια μου αρεσε το δεύτερο. Καμια σχεση ομως με τα παλαια Star Wars..

Status
Not open for further replies.