Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Re: Star Wars Episode VII !

E, λογικό απο την στιγμή που θα εμφανιστεί ( ? ) το αρχικο καστ.
Το σενάριο θα ειναι λογικά κοντά στο expanded universe με Anakin Solo κλπ.
Μόλις σκέφτηκα ποια θέλω για Mara Jade ... :p

r-UNDER-THE-DOME-RACHELLE-LEFEVRE-large570.jpg

Ψηνομαι αγρια για Efron/Gossling as rogue Jedi Skywalker...
Aν έχουν τόσο καλό καστ , θα γίνει χαμος!

Καλα για τον Gossling το καταλαβαινω. Αλλα για τον Elfron ?

Στο μεταξυ αν τους "κατσει" ο Gossling δινω οσα οσα να δω τον Στελιο Παππα με μπλουζακι star wars :ernaehrung004: (φανατικος Gosslingικος για οσους δεν ξερουν :D)

Ωστε το επεισοδιο 7 διαδραματιζεται 30 χρονια μετα το ROTJ .....

Χμμμμ ....

Ε πως θα δικαιολογησουν το κατα 30 χρονια γερασμενο casting της πρωτης τριλογιας ?

Λογικο ειναι .

Τωρα εγω θα πω την κακιουλα μου ..... (και ευχομαι να μην την διαβασει ο ΝταλαΝικος ο Πικραμενος).

Η περα-δωθε εξελιξη στο Into Darkness, με πρωταγωνιστες να πεταγονται απο το ενα σκηνικο στο αλλο
και γενικως ενα τρεχαλητο απο την μια φαντασμαγορικη σκηνη στην αλλη ... μπορει να ΜΗΝ ηταν οτι πιο
ενδεδειγμενο στην αισθητικη του ST universe ... ΑΛΛΑ ΤΑIΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ στην αισθητικη του SW universe.

Η αυτο συνηθισα ΕΓΩ να περιμενω ... καταιγιστικη εναλλαγη σκηνικων !!!
Στα ST (μεχρι αυτα του reboot) ο βασικος πρωταγωνιστης ηταν το Enterprise. Ολα τα αλλα δρουσαν δορυφορικα.
Ακομα και οι πλανητες :laugh:. Στο SW ομως ... ο βασικος πρωταγωνιστης ειναι το ... SW universe. Δηλαδη,
Tatooine - DeathStar - Yavin IV ... Hoth - Asteroid belt - Bespin ... μεχρι το Revenge of the Sith οπου
εχουμε τουλαχιστον ΠΕΝΤΕ βασικα σκηνικα ... Coruscant - Utapau - Mustafar - Alderaan - Tatooine !!!

Στο SW ... το διαστημοπλοιο ειναι κομπαρσος και οχι ντιβα. Ακομα και αν ειναι το Εxecutor του Vader :p
Το ST στηριχθηκε στην εννοια της εξερευνητικης αποστολης. Και η εξερευνηση χρησιμοποιει συνηθως ΕΝΑ σκαφος.
Στο SW ... τα παντα στηριζονται στους πολλους και διαφορετικους κοσμους (πλανητες).
Και εγιναν must ως προαπαιτουμενο ... from day-1 (25 Μαϊου 1977) :p

Kαλως η κακως ... αυτη η πρεμουρα με οσο το δυνατον πιο πολλα και φαντασμαγορικα σκηνικα, εδραιωθηκε
πολυ βαθια στις προσδοκιες του καθε Wookie. Και ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εκανε ο JJ με το Into Darkness (κακως, κακιστα !)
Ευχομαι να μην τον πιασουν τυψεις μεχρι το 2015 :laugh:

Last edited:

Το ίδιο ακριβώς πράγμα σκέφτηκα και εγώ όταν έβλεπα το star trek 2.
Δεν γίνεται να βγει κακή ταινία το VII.

Διορθωση :
Hoth - Asteroid belt - Dagobah - Bespin

Πιστευα οτι οι αγαπημενες μνημες ειναι και ασβεστες μνημες.
Ομως, το Αλτσχαιμερ αρχιζει σταδιακα να επισκεπτεται και την long-term memory.
Η short-term (τι εφαγα χθες) ειναι πληρως διαλλυμενη. Η mid-term (κοστος προηγουμενου λογαριασμου ΔΕΗ) καντηλακι ποι σιγοσβηνει
και μου ειχε μονο η long-term. Οχι τιποτα αλλο, καθομουν και ακουγα τον JL_? να θυμαται ολοκληρους διαλογους απο Doctor Who
(δεκαετιες 60 με 70 !!!!) .... και δακρυζα απο φθονο. ΓΤΠΚ καταντησα .... καθομουν και τους ακουγα ... ΒΟΥΒΟΣ και μονος !
Παιδι ενος κατωτερου θεου :icon15:

Τωρα εγω θα πω την κακιουλα μου ..... (και ευχομαι να μην την διαβασει ο ΝταλαΝικος ο Πικραμενος).

Η περα-δωθε εξελιξη στο Into Darkness, με πρωταγωνιστες να πεταγονται απο το ενα σκηνικο στο αλλο
και γενικως ενα τρεχαλητο απο την μια φαντασμαγορικη σκηνη στην αλλη ... μπορει να ΜΗΝ ηταν οτι πιο
ενδεδειγμενο στην αισθητικη του ST universe ... ΑΛΛΑ ΤΑIΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ στην αισθητικη του SW universe.

Η αυτο συνηθισα ΕΓΩ να περιμενω ... καταιγιστικη εναλλαγη σκηνικων !!!
Στα ST (μεχρι αυτα του reboot) ο βασικος πρωταγωνιστης ηταν το Enterprise. Ολα τα αλλα δρουσαν δορυφορικα.
Ακομα και οι πλανητες :laugh:. Στο SW ομως ... ο βασικος πρωταγωνιστης ειναι το ... SW universe. Δηλαδη,
Tatooine - DeathStar - Yavin IV ... Hoth - Asteroid belt - Bespin ... μεχρι το Revenge of the Sith οπου
εχουμε τουλαχιστον ΠΕΝΤΕ βασικα σκηνικα ... Coruscant - Utapau - Mustafar - Alderaan - Tatooine !!!

Στο SW ... το διαστημοπλοιο ειναι κομπαρσος και οχι ντιβα. Ακομα και αν ειναι το Εxecutor του Vader :p
Το ST στηριχθηκε στην εννοια της εξερευνητικης αποστολης. Και η εξερευνηση χρησιμοποιει συνηθως ΕΝΑ σκαφος.
Στο SW ... τα παντα στηριζονται στους πολλους και διαφορετικους κοσμους (πλανητες).
Και εγιναν must ως προαπαιτουμενο ... from day-1 (25 Μαϊου 1977) :p

Kαλως η κακως ... αυτη η πρεμουρα με οσο το δυνατον πιο πολλα και φαντασμαγορικα σκηνικα, εδραιωθηκε
πολυ βαθια στις προσδοκιες του καθε Wookie. Και ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εκανε ο JJ με το Into Darkness (κακως, κακιστα !)
Ευχομαι να μην τον πιασουν τυψεις μεχρι το 2015 :laugh:

Μέχρι ενός σημειίου σε ακολούθησα και συμφωνώ με το συλλογισμό σου, αν και το "Into Darkness" δεν το έχω δει, οπότε τα συμπεράσματά μου τα βγάζω από τα γραφόμενά σου.

Γιατί όμως να τον πιάσουν τύψεις και ειδικά μέχρι το 2015???:stupido2:

Παραπονιέσαι κι εσύ για Αλχάιτσμερ... Εγώ που δεν μπορώ να καταλάβω ... ελληνικά???:BDGBGDB55:

Celebrating 30 years return of the Jedi

From left to right that’s…

Jeremy Bulloch – Boba Fett
Carrie Fisher – Princess Leia
Peter Mayhew – Chewbacca
Warwick Davis – Wicket
Ian McDiarmid – The Emperor
Anthony Daniels – C-3PO
Mark Hamill – Luke Skywalker

Return-of-the-Jedi-Reunion.jpg

Γιατί όμως να τον πιάσουν τύψεις και ειδικά μέχρι το 2015???:stupido2:

Γιατι εχει πεσει ενα ολοκληρο συμπαν απο fans πανω του. Oχι αποκλειστικα ... SW fans.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ πολλοι Wookies ειναι ΚΑΙ Trekkies. Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να το αποδειξω.
Αμα καποιοι θελησουν SW universe με καποια στοιχεια απο ST .... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ?
Μηπως η χαρα του τρανσεξουαλισμου σε κινηματογραφικες συνεχειες ?

Ειναι τοσο απιθανο αυτο ?
Φαντασου οτι ΔΕΝ βρισκομαστε στο 1977 ... αλλα στο 2013.
Πολλα πραγματα (δυστυχως) τεινουν να μοιασουν σε αλλα (φαινομενικα παρομοια).

Και ο JJ ..... ειναι απο τα ατομα που θα αφουγκρασθει αυτες τις "τρανσεξουαλικες" τασεις.
Γιατι τον ενδιαφερουν τα νουμερα (oικονομικα). Τωρα ειναι η ευκαιρια να φτιαξει την δικη του JJfilms :p
Και για να γινει αυτο, πρεπει να ικανοποιηθουν ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ. Απο καθε franchise και SciFi hype.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΥΤΟ !
(για την ακριβεια ... το τρεμω !!!!!)

Last edited:
Πάντως όπως και να το κάνουμε, δύσκολα θα βγουν ευχαριστημένοι όλοι οι φαν του σύμπαντος. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να δεις ευχάριστα μια ταινία είναι να πας με χαμηλές προσδοκίες και απαιτήσεις. Και οι περισσότεροι φαν δύσκολα θα πάνε έτσι στον κινηματογράφο. Από την άλλη, στο επεισόδιο ΙΙΙ, είχα πάει με υψηλότατες προσδοκίες και καλύφθηκαν μέχρι τελευταίας ρανιδος. Τεράστιο ρόλο παίζει θεωρώ και το κάθε κοινό. Όταν είχα παει να δω το επεισ. ΙΙΙ πρεμιέρα σε μία αίθουσα γεμάτη Jedi με φωτόσπαθα και το χειροκρότημα να πέφτει σύννεφο, πως να δεις δυσάρεστα μία τέτοια ταινία :-)

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπλεχτεί η φιλοσοφία των δύο franchise στο VII.
Επίσης θεωρώ ότι κανένα wookie δεν ειναι και trekkie οπως και το αντίθετο.Αυτοι δεν είναι απλοί fans αλλα λιγο πιο σκληροπυρηνικοι και ουτε για αστείο δεν θέλουν να ακούνε για τους άλλους.

πρεμιέρα σε μία αίθουσα γεμάτη Jedi με φωτόσπαθα και το χειροκρότημα να πέφτει σύννεφο, πως να δεις δυσάρεστα μία τέτοια ταινία :-)
Εγω θα χα αυτοκτονήσει :p

O John Williams θα αναλαβει την μουσική επένδυση.
Τεράστιο νέο υπέρ της νέας ταινίας !!!

Θα σε παμε στην πρεμιερα του VII.Ψιλοσκέφτομαι να μοιράσω φωτόσπαθα σε οσους δεν θα έχουν :p
[ψιλο]τρεμω...:p

Οκ, ο Williams ειναι εμβληματικη παρουσια στο συμπαν του SW ... ΑΛΛΑ ...
ατα τρια τελευταια εργα (TPM, AOTC, ROTS) δεν με ενθουσιασαν οι ορχηστρικες του συλληψεις.
Με εξαιρεση την επενδυση της μονομαχιας Kenobi-Anakin.

Status
Not open for further replies.