Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Μα ο Κάσινγκ ήταν ο πιό τυποποιημένος ηθοποιός της γενιάς του (μαζί με τον Christopher Lee). Έπαιξε αμέτρητες φορές τον Van Helsing και συνεχώς σε ταινίες τρόμου της Hammer. Όταν έβλεπες το όνομα του στους τίτλους της ταινίας ήξερες το είδος της ταινίας, την εταιρεία παραγωγής, το σκηνοθέτη και το ρόλο που θα έπαιζε ο Cushing.

Ναι, ακριβως αυτο εννοουσα.:ernaehrung004:
Και δε μιλω μονο για το συγκεκριμενο χαρακτηρα.
Επαιζε γενικα σε μικρο ευρος κινηματογραφικων ειδων και σχεδον παντα παρομοιους χαρακτηρες.
Φυσικα το εκανε υποδειγματικα, αλλα θα ηθελα πολυ να δω τον Καμπερμπατς να παιζει σε πολλα
διαφορετικα ειδη και σε κοντρα ρολους!
Με τις συνχομενες επιλογες που κανει τελευταια τον ψιλοφοβαμαι.

Re: Star Wars Episode VII !

Το fifth estate ειναι μαλλον διαφορετικο απο οτι ειδαμε ως τωρα.

Εγω τον παω με τα χιλια και θα τον ηθελα και σε κοντρα ρολους, πχ κλουβι με τις τρελες, η χανιμπαλ η και κλασικο action. Επισης θα ηταν ωραιος σε fmv adventure games

Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Το fifth estate ειναι μαλλον διαφορετικο απο οτι ειδαμε ως τωρα.

Εγω τον παω με τα χιλια και θα τον ηθελα και σε κοντρα ρολους, πχ κλουβι με τις τρελες, η χανιμπαλ η και κλασικο action. Επισης θα ηταν ωραιος σε fmv adventure games

Το εχω σταμπαρει να το δω.
Μολις προσεξα οτι παιζει σε αυτο και ο επομενος Doctor Who, πλαι σε αυτον που θεωρω οτι ειναι γεννημενος για να τον παιξει (Καμπερμπατς).
Βεβαια ονειρο ζωης μου θα ηταν να δω να τον παιζει αυτος που μας εδειξαν για λιγο στο τελευταιο επεισοδιο,
αλλα δεν ειμαι τοσο υπεραισιοδοξος.
Σορυ για το οφ τοπικ παιδες!:ernaehrung004:

Τωρα που ξανακοιταω το ποστ μου, ισως να ηταν καλυτερα να ειχα χρησιμοποιησει τη λεξη υποδυεται.:jester:

Δεν θα βαλεις φυτιλια.
Απλα δεν τον προλαβα, εγω !

χεχε, how old do you think i am?
Ο Καμπερτέτοιος μου είναι και εμένα πολύ συμπαθής. Και δείχνει ώς τώρα πολύ καλά δείγματα. Μακάρι να συνεχίσει και να εξελιχθεί, και να μας δώσει ταινίες και ρόλους που θα θυμόμαστε.

Παρόλο που, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το σενάριο της πρώτης ταινίας της νέας τριλογίας «Star Wars» θα έπρεπε να είναι έτοιμο (η παραγωγή, εξάλλου, είναι ήδη στη διαδικασία εύρεσης ηθοποιών), η υπόθεση πήρε μια ενδιαφέρουσα τροπή σήμερα, με την ανακοίνωση της παραγωγής ότι ο σκηνοθέτης Τζ.Τζ. Έιμπραμς αναλαμβάνει πλέον και το σενάριο, μαζί με τον Λόρενς Κάσνταν, στη θέση του Μάικλ Αρντ («Toy Story 3», «Brave», «Little Miss Sunshine»).

Ο Κάσνταν είναι βετεράνος των ιστοριών αυτών (έγραψε τα «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται» και «Η Επιστροφή των Τζεντάι») και ήταν ήδη στην ομάδα ως σύμβουλος ιδεών, ενώ ο Έιμπραμς επέβλεπε, προφανώς, τη διαδικασία αλλά δεν συμμετείχε σε καθημερινή βάση στην εξέλιξη του σεναρίου.

Η ανακοίνωση των παραγωγών επικεντρώθηκε στη νέα αυτή επιλογή («είμαστε ενθουσιασμένοι για την ιστορία που έχουμε και το γεγονός ότι ο Λάρι και ο Τζ. Τζ. δουλεύουν για το σενάριο» ανέφεραν μεταξύ άλλων) και δεν σχολίασε τους λόγους πίσω από την απόφασή τους, επαινώντας απλώς τον Αρντ για «την καταπληκτική του δουλειά ως τώρα».

Σίγουρα δεν πρέπει να ήταν ικανοποιημένοι με τις ιδέες του Αρντ, την πορεία του σεναρίου, το πρώτο προσχέδιο ή ακόμη και τη γενικότερη συνεργασία τους – αλλιώς δεν θα ζητούσαν μια τόσο ξαφνική αλλαγή ενός από τους βασικότερους συντελεστές παρόλο που τρέχουν ενάντια στο χρόνο. Δεδομένης, όμως, της γνωστής μυστικοπάθειας γύρω από την ταινία, δεν περιμένουμε να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη για αρκετό καιρό ακόμη.

http://www.e-go.gr/cinemag/article.asp?catid=10167&subid=2&pubid=129533516

Στα τσακιδια ο Toy Story !

Αν μπορει να παει στα τσακιδια και ο JJ ... να μεινει μονο ο Kasdan ... γινεται ?

Γιατί "στα τσακίδια"; Το Τoy Story 3 ήταν καταπληκτική ταινία με εξαιρετικά σεναριακά ευρήματα (ακόμα γελάω όποτε βλέπω την απόδραση από το νηπιαγωγείο-στρατόπεδο συγκέντρωσης, η πιό περίπλοκη σκηνή απόδρασης του παγκόσμιου κινηματογράφου). Το Brave σίγουρα δεν έφτανε στα ίδια επίπεδα, αλλά για πες μου, ο Kasdan πόσο καιρό έχει να γράψει καλό σενάριο; από τον καιρό του Silverado ίσως;

O Lawrence Kasdan (για οσους κατεχουν απο Star Wars universe) εγραψε το καλυτερο επεισοδιο : Τhe Empire Strikes Back !

Τωρα βεβαια, εσυ το πηγες αλλου ... αλλα ως γνησιος (και καραβανατος) SW fan κρινω και αξιολογω απο αυτα που αφορουν
το universe μου. Kαι οχι αλλα.

Αγαπητέ Blackbird, κατέχω πολύ καλά από SF και SW. Απλά τα ξεπέρασα κάποια στιγμή (ως ένα βαθμό). Ναι, ο Kasdan συν-έγραψε το καλύτερο επεισόδιο του SW (μαζί με την φοβερή Leigh Brackett-έχεις διαβάσει "Τα κτήνη του Άρη", το μοναδικό διήγημά της που έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά, εξ όσων γνωρίζω;), δε μπορώ να διαφωνήσω. Όμως από τότε έχουν περάσει 30 χρονάκια. Οι τελευταίες του σεναριακές προσπάθειες ήταν μούφες κανονικότατες, δε θα ξεχάσω πως ξεφτίλησε το ανατριχιαστικό Dreamcatcher του Stephen King, ακόμα κλαίω τα λεφτά για το εισιτήριο. Φοβάμαι ότι αυτός και ο J.J. θα κάνουν το Star Wars σαν τα μούτρα τους.

Xειροτερα απο τα τελευταια 3 του Λουκας δεν γινεται, τσαμπα σκατε....

Συμφωνω ομως μεχρι τελειας με τον Κωστα....ο Κασνταν ηταν 30 χρονων οταν εγραψε την Αυτοκρατορια....τωρα ειναι 60φευγα.....και πολυ μακρυα απο τον καλο του εαυτο.

Για συμβουλος καλος ειναι αλλα για βασικος σεναριογραφος.......

Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Αγαπητέ Blackbird, κατέχω πολύ καλά από SF και SW. Απλά τα ξεπέρασα κάποια στιγμή (ως ένα βαθμό). Ναι, ο Kasdan συν-έγραψε το καλύτερο επεισόδιο του SW (μαζί με την φοβερή Leigh Brackett-έχεις διαβάσει "Τα κτήνη του Άρη", το μοναδικό διήγημά της που έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά, εξ όσων γνωρίζω;), δε μπορώ να διαφωνήσω. Όμως από τότε έχουν περάσει 30 χρονάκια. Οι τελευταίες του σεναριακές προσπάθειες ήταν μούφες κανονικότατες, δε θα ξεχάσω πως ξεφτίλησε το ανατριχιαστικό Dreamcatcher του Stephen King, ακόμα κλαίω τα λεφτά για το εισιτήριο. Φοβάμαι ότι αυτός και ο J.J. θα κάνουν το Star Wars σαν τα μούτρα τους.

Πωπω, ηταν αναγκη να θυμηθεις αυτο το αθλιο κατασκευασμα?

Όποιος περιμένει νέα τριλογία σκοτεινη τύπου batman θα απογοητευτεί.
Θα είναι καλύτερη απο τα prequel με μάλλον ατμόσφαιρα που θα πλησιάζει αυτή της πρώτης.
Σεναριακά δεν περιμένω κάτι ψαγμενο.Star Wars είναι, δεν περιμένουμε ψαγμενα :p

O Ford είναι μέσα όχι μονο για την νέα τριλογία, αλλά και για να ξαναφορέσει το καπέλο... :)

The Star Wars News Roundup - 10.25.13

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=110631

Και εδώ τα νέα..
Για να δούμε..

Eχει μαζευτει ο αφρος του αφρου στο pre-production αλλα και στο κυριως production.
Λιγο να διαβασει κανεις την τριτη παραγραφο στην αρχη της σελιδας (σε bold)
αντιλαμβανεται οτι γινεται πατημος-σκοτωμος ποιος θα αφησει την σταμπα του
στο Επεισοδιο 7. Το κακο ειναι ακριβως αυτο : ολοι θα υπερβουν τους εαυτους τους
και ΚΑΝΕIΣ δεν θα παραμεινει ο εαυτος του, αυτον που συμπαθησαν οι θεατες σε αλλες
κορυφαιες ταινιες (εκτος απο τον Ben Burt και τον John Williams, που γνωριζουν οσο
ελαχιστοι το ηχητικο κομματι του universe :p :p :p)

H ξενερα φυσικα ειναι τα δυο πρωτα βιντεο οπου στο μεν πρωτο ο Harrison κανει τον
ανιδεο και στο δευτερο, ο Ben ... τον τουριστα. Λες και κατοικουν σε αλλο πλανητη
(αλλου αυτα, κυριοι ...:icon15:...)

Last edited:
Status
Not open for further replies.