Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Re: Star Wars Episode VII !

Όντως θυμίζουν 1977! ;)

H Gwendoline Christie του GOT είναι απίστευτη, μπορείς να την "μεταμορφώσεις" σε κάτι πολύ καλό! :cool:

Για τα σκηνικά πάντως να πω.. θυμήθηκα τον Lucas που έλεγε ότι ξέσπαγαν κάτι αμμοθύελλες και τους τα κατέστρεφαν!
Αυτός ήταν και ένας λόγος που το γύρισαν μετά πολύ στο CGI! :cool:

Απο ενα hitech κιοσκι καπου στην ερημο, τυλιγμενο στα παρταλια, ας μην βιαζομαστε να κανουμε συσχετισμους με το ANH.
ΝΑΙ .... φαινεται πολυ Tattooine-like κατασκευασμα (να μην φανταζω αφοριστικος, πια).

Για τις γυναικιες παρουσιες, ενα εχω να πω > ΕΑΝ μπουν στους σωστους ρολους, αναλογα με τον φαινοτυπο τους,
θα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Ο Λουκας ειχε μια θεωρηση Amis για τις γυναικες (!!!), οποτε δεν εδινε καμια
σημασια στην διαπλοκη γυναικας με γυναικα. Μονο αντρα με γυναικα (καραμπινατη Amis προσεγγιση :icon15:)

Απο ενα hitech κιοσκι καπου στην ερημο, τυλιγμενο στα παρταλια, ας μην βιαζομαστε να κανουμε συσχετισμους με το ANH.
ΝΑΙ .... φαινεται πολυ Tattooine-like κατασκευασμα (να μην φανταζω αφοριστικος, πια).

Για τις γυναικιες παρουσιες, ενα εχω να πω > ΕΑΝ μπουν στους σωστους ρολους, αναλογα με τον φαινοτυπο τους,
θα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Ο Λουκας ειχε μια θεωρηση Amis για τις γυναικες (!!!), οποτε δεν εδινε καμια
σημασια στην διαπλοκη γυναικας με γυναικα. Μονο αντρα με γυναικα (καραμπινατη Amis προσεγγιση :icon15:)

"διαπλοκή" αντρα με άντρα να μην εχει και είμαστε οκ :p
Πρώτη φορά γράφεις κατι ενθαρρυντικό για την νέα ταινία.Να το κοιτάξεις :p

Πως να ζήσεις.. εάν δεν έχεις κάποιο "ίχνος" ελπίδας ?? :p

Ε .... περιμενω και με τον "Προμηθεα" να δω τι γινεται.
Δεν εχω βαλει ολα τα αυγα σε ενα καλαθι.

Διαπλοκη αντρα με αντρα (απελθετω απ'εμου σεξουαλικα υπονοουμενα) ηταν η κατ'εξοχην διαπλοκη(ες)
σε ολα τα επεισοδια μεχρι σημερα. Απο τον Luke και τον Kenobi μεχρι Obiwan και τον Anakin.
Διαπλοκη γυναικας με γυναικα .... καμια ! Αφου ουτε master villains ηταν, ουτε master heroes.
ΕΑΝ προαχθουν οι ρολοι τους, θα επελθει και διαπλοκη (μοιραιως).

Re: Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Σε θηλυκο wookie ισως?:p

Τι λέτε για την 1η γυναίκα Jedi ? :p

Εκτός του ότι θα τους ρίχνει όλους ένα κεφάλι έχει και καλή εμπειρία στο σπαθί! :cool:

Εχουν περισσεψει μερικα καδρονια (απο τον Hoth :p)

1213.jpg

Ενα βουρτσισμα και στοκαρισμα ... και ειναι ετοιμα !!!

Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Ειχες ενα ωραιο avatar .... καποτε !

Τον Αλαφουζο λες?
Ποιο απ'ολα, γιατι εχω αλλαξει καμποσα...
Παντως μετα τον Αλαφουζο, αυτο πρεπει να ειναι το πιο γλυκουλι.
Δεν εγκρινεις?
Προσεξε τι θα πεις, γιατι θα βαλω κανα ewok:devil-smiley-029:

Να το θεσω αλλιως ... :p

Οποιος γραφεται σημερα, ΤΩΡΑ, στο avclub, και αντικρυζει αυτον τον πανευτυχη ηλεκτρικο σκουπο :laugh:
τον εχεις στειλει αιωνιως να ψαχνει το νετ που στα κομματια πουλιεται αυτο το μοντελο Gal'en ??? ....

Να πως αρχιζουν τα εγκεφαλικα .... (ασπλαχνε :icon15:)

Τελικα, τι υπονοει το νεο avatar ?
Σ'αρεσει η καθαριοτητα ? :laugh:
Η βαριεσαι το σφουγγαρισμα ? :p

(εχουμε βγει στα κεραμιδια .... )

Απάντηση: Star Wars Episode VII !

Mηπως καλυτερα να σεβαστουμε οσους μπαινουν στο νημα για να διαβασουν για το Star Wars?

Οπως αγαπατε.
Βεβαια ... μακαρι να μπει και καποιος καινουργιος στο νημα.
Τα περισσοτερα members who have read this thread .... ειναι γνωστα και μη εξαιρεταια :p
Αμα μπει κανας 18αρης (και μας το πει) θα βγω στο δρομο να απαγγειλω τον υμνο των Ewok ...

το tmz το'χει ξεφτιλισει το θεμα ....
και δεν ειναι μονο για το millenium falcon ... εχει βγαλει και αλλο , πολυ πραμα ...

και μεχρι τον 12/2015 αν συνεχιστει αυτο το χαλι ειναι πολυς ο καιρος

Το μονο ... θετικο ... απο τις φωτος ως τωρα ειναι οτι ο JJ μαλλον κρατα την υποσχεση του για λιγοτερο CGΙ

να και η απαντηση του Abraams σχετικα με το υλικο που εχει διαρρεύσει .... έξυπνο ...

JJ-Abrams-Falcon-Note.jpg

Πολύ καλή τρολιά από τον jj.
Το χαρτάκι είναι πάνω στο chess board του falcon :p
Ουσιαστικά επιβεβαίωσε την παρουσία του στην ταινία!

Status
Not open for further replies.