Star Wars on Blu Ray Official!

Re: Απάντηση: Star Wars on Blu Ray Official!

Τι να κάνει... με τον προβολέα που έχει, καλύτερα να τα δει στην τηλεόραση!

:p

Noμιζεις φιλαρακι.Το συστημα και ο χωρος ειναι καταπληκτικα ...
Μεσα στην επομενη εβδομαδα θα το εχω τελειωσει. (μετα βεβαια φευγω 2 μηνες για Ροδο αλλα αλλο θεμα αυτο :p )

Για να απαντησω στον self centered φιλο μας πιο πανω , μαλλον θα την αγορασω την ελληνικη εκδοση.Τις "αλλες" τι εχω ετσι και αλλιως ηδη (νομιζω εχω καθε εκδοση που βγηκε :p ).Αλλα αν θα θελω να τις δω με φιλους οποτε θα εχω αναγκη τους ελληνικους υποτιτλους, τοτε θα πρεπει να τις εχω.
Παντα παιζει βεβαια η λυση να αγορασω και τις δυο :p

Αν αγορασεις την Ελληνική είναι απολύτως μακάκας (και στηριζεις εταιρίες που ακολουθούν τραγικές πρακτικές).

Στοιχειώδης αυτοσεβασμός αγαπητέ...

Last edited by a moderator:
Kαι πάνω που ετοιμαζόμουν να τους συγχαρώ που επιτέλους έβαλαν ελληνικούς υπότιτλους και στα έξτρα, την κάνανε την κοτσάνα τους... :rofl::rofl::rofl:

πολύ κρίμα, πάντως.

Aυτό που έκαναν είναι εντελώς κακομοιριά. Δεν είναι το πόσο ρόλο παίζει αν έχει η δεν έχει HD ήχο ή το πόσο θα σε χαλάσει.
Είναι η συμπεριφορά, σαν να είσαι πελάτης Β' κατηγορίας.

Ειλικρινά λυπάμαι τους μαγαζάτορες των ελληνικών μαγαζιών (συνοικιακών και μη). Έχουν να πολεμήσουν την οικονομική κρίση, την διαδικτυακή και Αφρικανική πειρατεία, το μειωμένο μεράκι των Ελλήνων για ταινίες και έχουν και τις εταιρίες που μας φέρονται σαν κακομοίρηδες.

Δεν νομίζω ότι έχουν την πολυτέλεια να χάσουν ακόμα και τα 20-30-50 άτομα audiophiles που τους θα τους πειράξει η απουσία του DTS-HD MA.

Και πάλι πολύ κρίμα ,γιατί πλέον τουλάχιστον οι μαγαζάτορες έδειξαν λίγο να ωριμάζουν τιμολογιακά.

Re: Απάντηση: Star Wars on Blu Ray Official!

Τα οφ τοπικ διαγραφτηκαν.
Συνεχιζουμε την κουβεντα για μια ακομα αρπαχτη του Λουκας...:p

ειπαμε πρεπει να ξεζουμισουμε την Αγελαδα:P Ειμαι φαν εχω ολες τι ταινιες! Αλλα το ξεζουμισμα ξεζουμισμα! Ειμαι περιεργος στην 3Δ εκδοση θα βγαλουν αυτο το ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ του Vader? λολ

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να την κάνουν αρπαχτή. Και εγώ την πάτησα που το πήρα και την ανοησία τους αυτή την είδα μετά. Προσπαθώ τώρα να το επιστρέψω από εκεί που το πήρα μια και δεν το έχω ακόμα πληρώσει. Θα προσπαθήσω να το πάρω από έξω όπου το βρώ με Ελληνικούς υπότιτλους και hd master. Ντροπή στην ODEON νόμιζα ότι ήταν σοβαροί αλλά και αυτοί είναι ?????

Last edited:
Απαράδεκτοι πραγματικά. Το no... nooooooo του Lucas απο τη μια και η απουσία DTS-MA σε συνδυασμό με την τιμή των 80+ E με ωθούν καθαρά στο να προσπεράσω αδιάφορα αυτή την κυκλοφορία.

Το "Extented" των LOTR που αγόρασα original και έχω υπερευχαριστηθεί μοιάζει πταίσμα μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν στην πολυαγαπημένη εξαλογία.

Λυπάμαι απλά. Ζούμε σε καιρούς που δεν πετάμε ούτε ευρώ άσκοπα, μια χαρά φαίνεται και στα mkv ο cg yoda.

Μα καλά ρε παιδιά, σοβαρά έχουν ήχο DTS-ES και όχι DTS-MA???? Μα καλά, είναι δυνατόν? Γιατί να το κάνουν αυτό? Γαμώ την @#$ δηλαδή. Που ζούμε? Μήπως είναι και DVD? Ευτυχώς που το είδα έγκαιρα και ευτυχώς που η παραγγελία μου ήταν στις προβληματικές παρτίδες της ODEON και δεν ήρθε. Το ακυρώνω άμεσα. Λέτε, λέω λέτε, να το πήραν χαμπάρι και τις παίρνουν πίσω έτσι ώστε στις 10/10 που θα επανακυκλοφορήσουν να έχουν HD ήχο (όνειρα φθινοπωρινής νυχτός)!!! Έλεος πια...

Τι λέτε να κάνουμε? Που θα τα βρούμε με HD ήχο και ελληνικούς υπότιτλους (εκτός φυσικά από mkv)?

Πρόταση: να διαμαρτυρηθούμε προς την Εταιρία για αυτό το ηχητικό πρόβλημα δηλώνοντας ή από το παρόν Thread ή ανοίγοντας κάποιο άλλο Thread . Ότι δεν πρόκειται να αγοράσουμε αυτό το ηχητικό (έκτρωμα) - δεν μου έρχεται στο μυαλό άλλη ονομασία-!!!!
Και το δηλώνω,(δεν το αγοράζω)!!!!!!
Πιστεύω ότι είμαστε πάρα πολύ και η εταιρία βλέποντας το μεγάλο αριθμό διαμαρτυρομένων, μπορεί να τα στείλει πίσω στη Γερμανία(κατά Μέρκελ μεριά).
Είναι η δική μου πρόταση, κάποιος άλλος μπορεί να έχει καλύτερη!!! Μην αφήνουμε αυτό το εξαιρετικό έργο στη τύχη του και στα χέρια αυτών που στοχεύουν ή προσδοκούν το εύκολο χρήμα!!!!
:fahne90:

Πάντως σοβαρά τώρα θα μπορούσαμε να τους στείλουμε μια επιστολή διαμαρτυρίας σαν "avclub". Μήπως βάλουν μυαλό και είναι σοβαροί σε επόμενες κυκλοφορίες.

Συμφωνώ και εγώ να στείλουμε μια επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας σαν avclub ! Τόσα χιλιάδες μελόι είμαστε όσο ζώα και να είναι μπορεί να μας πάρουν στα σοβαρά !

Αν αγορασεις την Ελληνική είναι απολύτως μακάκας (και στηριζεις εταιρίες που ακολουθούν τραγικές πρακτικές).

Στοιχειώδης αυτοσεβασμός αγαπητέ...

Α γεια σου...

Για να δούμε, πόσοι θα τη φάνε τη μπανάνα και θα τα σκάσουν, πόσο αυτοσεβασμό έχει ο Έλληνας...;

Θυμίζω δε, ότι αν κανείς έχει απόλυτη ανάγκη τους υπότιτλους, υπάρχουν και τα mkv, δεν είναι ανάγκη να σκάσει κερατιάτικα για να πάρει κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην τιμή του.

Πάντως σοβαρά τώρα θα μπορούσαμε να τους στείλουμε μια επιστολή διαμαρτυρίας σαν "avclub". Μήπως βάλουν μυαλό και είναι σοβαροί σε επόμενες κυκλοφορίες.

Την επιστολή μπορούμε να τη στείλουμε, αλλά αν στην εταιρία παραγωγής δουνε την επιστολή και 3 χιλιάδες πωλήσεις, απλά θα γελάσουν συγκαταβατικά με την κίνηση. Και θα'χουν και δίκιο.

Την επιστολή μπορούμε να τη στείλουμε, αλλά αν στην εταιρία παραγωγής δουνε την επιστολή και 3 χιλιάδες πωλήσεις, απλά θα γελάσουν συγκαταβατικά με την κίνηση. Και θα'χουν και δίκιο.

Τις πωλήσεις θα τις κάνουν στα video club, λογικό.
Αν πουλήσουν κόπιες στο audiophile community να μου τρυπήσετε τη μύτη (και είναι ωραία η ριμάδα). Σαν audiophile community που σέβεται τον εαυτό του πιστεύω πρέπει να τους στείλουμε κάτι.

Τις πωλήσεις θα τις κάνουν στα video club, λογικό.
Αν πουλήσουν κόπιες στο audiophile community να μου τρυπήσετε τη μύτη (και είναι ωραία η ριμάδα). Σαν audiophile community που σέβεται τον εαυτό του πιστεύω πρέπει να τους στείλουμε κάτι.

Φοβάμαι πως το audiophile community είναι τραγικά μικρό... Μπορούμε απλά να το κάνουμε για την τιμή των όπλων.