Star Wars on Blu Ray Official!

Μου φαίνεται τραγική μούφα να έχει γίνει αυτό....

Δυστυχώς όχι Συριε.
Οι γερμανικές εκδόσεις είναι όντως έτσι.Το ξέρω γιατί τις ... έχω!
Το θλιβερό είναι ότι μάλλον οι της odeon κοπροσκυλιασαν και δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για τον ήχο αφού είδαν ότι υπάρχει έτοιμη έκδοση με ελληνικούς υποτιτλους.
Το φοβόμουν , αλλά δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί.
Ας το επιβεβαιώσει και κανείς άλλος ...

Re: Απάντηση: Star Wars on Blu Ray Official!

Περικοπές και σ' αυτό; :angry:
αυτό θυμίζει λες και είναι η γερμανική έκδοση.

Εχω προσέξει ότι πολλές φορές δίνουν τον "καλό ήχο" στην χώρα στην οποία έχει βγει η έκδοση, ειδικά όταν πρόκειται για χώρες Γερμανία-Γαλλία στις οποίες βλέπουν με μεγάλο ποσοστό με μεταγλώττιση (ακόμα και στο σινεμά)
Δε με προσεχεις, δε με προσεχεις...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Wars on Blu Ray Official!

Δεν εχει Ελληνικους υποτιτλους. Ελληνικους υποτιτλους εχει η Γερμανικη εκδοση (που προφανως κυκλοφορει και σαν "Ελληνικη " εδω) με hd μονο στη Γερμανικη Γλωσσα...

Πιάσε κόκκινο. Αν μας έχει έρθει η γερμανική έκδοση , εννοείται ότι ισχύει και έχουν δώσει προτεραιότητα στον καλό ήχο στα γερμανικά.

επειδή τυγχαίνει και έχω συνάδελφο ελληνογερμανό, σας πληροφορώ ότι 99% οι γερμανοί τα βλέπουν μεταγλωττισμένα ΟΛΑ ακόμα και στο σινεμά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Wars on Blu Ray Official!

Δεν εχει Ελληνικους υποτιτλους. Ελληνικους υποτιτλους εχει η Γερμανικη εκδοση (που προφανως κυκλοφορει και σαν "Ελληνικη " εδω) με hd μονο στη Γερμανικη Γλωσσα...

Σωστά Πάνο, το ανέφερα απλά ως στοιχείο που καταδεικνύει ότι μάλλον πρόκειται περί έκπτωσης... οι ταινίες κυκλοφορούν σε ήχο ma...

Aν και δεν ειμαι fan,ειπα να αρχισω να ξαναβλεπω τα star wars (το 1978 ηταν η πρωτη ταινια που ειχα δει στο σινεμα και μαλιστα θερινο με 10 δραχμες εισιτηριο).Αρχισα απο το I,και οταν την εβλεπα ειπα και εγω αυτο που ειπε και ενα φιλος εδω μεσα "Τι εβλεπα μεχρι τωρα..." :SFGSFGSF:

Nτροπή στην ODEON όλες οι ευρωπαϊκές εκδόσεις του star wars έχουν English 6.1 DTS-HD Master Audio και μόνο η Ελληνική έκδοση έχει English 6.1 DTS.
Παιδιά είναι σίγουρο είδα reviews από άλλες ευρωπαϊκές εκδόσεις και όλες έχουν 6.1 DTS-HD μονο η δικιά μας δεν έχει ίσος και η γερμανική. Εκεί που πήγα να πω μια καλή κουβέντα τα καθίκια τις odeon τα κάναν πάλι σκατά όπου βρω θα τους κράζω το έχω γράψει παντού θα τους πάρω και τηλέφωνο ! Το ξέρω ότι δεν θα καταφέρω τίποτα αλλα θα τους κράζω παντού !

Το γιατί κόβεται η ηχητική μπάντα δεν μπορώ να καταλάβω. Λόγος χώρου σαφώς και δεν υφίσταται. Γιατί δεν αφήνουν τα υπολοιπα ως έχουν και απλά να προσθέσουν ελληνικούς υποτίτλους?

Το γιατί κόβεται η ηχητική μπάντα δεν μπορώ να καταλάβω. Λόγος χώρου σαφώς και δεν υφίσταται. Γιατί δεν αφήνουν τα υπολοιπα ως έχουν και απλά να προσθέσουν ελληνικούς υποτίτλους?
Προτιμησαν να αφησουν το Γερμανικο ως εχει. Γιατι να προσθεσουν Ελληνικους, αφου ηταν ετοιμο....

Νταξ, δεν παλεύονται οι τυποι...

Τους εχω δωσει χαιρετίσματα κατι χρονια τωρα αλλα εξακολουθούν να με εντυπωσιάζουν....

Αντε, να κλεισουν τα περιπτερα τους να τελειωνουμε...

Οποιος θελει φυσικό μεσο πλεον, μόνο απο Αμερική η Αγγλία και μόνο σε ''special'' / digibook κλπ εκδόσεις. Όλα τ' αλλα ειναι κουραφέξαλα.

(και τα λεφτα που γλυτωνεις, καλυτερα σε φροντιστηρια Αγγλικων...)

Ναί τα extras έχουν ελληνικούς υπότιτλους. πάρτε και την γερμανική έκδοση όντως δεν έχει english 6.1 DTS-HD μονο την απλή ενώ τα γερμανικά έχουν DTS-HD. Αλλα η γερμανική έκδοση δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους. http://www.amazon.de/gp/product/B00...&pf_rd_t=101&pf_rd_p=171793407&pf_rd_i=301128

Ρε παιδιά τι γίνεται;
Ισχύει ότι τα blu-ray που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με Ελληνικούς υπότιτλους δεν παρέχουν dts-hd ma;

Ρε παιδιά τι γίνεται;
Ισχύει ότι τα blu-ray που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με Ελληνικούς υπότιτλους δεν παρέχουν dts-hd ma;

Ισχύει 100% το γραφουν και πίσω στο κουτί τα καθίκια και το τσέκαρα και σε όλες τις ταινίες