Star Wars on Blu Ray Official!

Μπορεί κάποιος που έχει αγοράσει την αγγλική έκδοση (ήχο "DTS HD Master Audio 6.1" και υπότιτλους "English") να αναφέρει από που το αγόρασε?

Στο amazon.co.uk αναφέρει "English 6.1 DTS Surround Sound" και όχι "DTS HD Master Audio 6.1". Όσο για υπότιτλους αναφέρει "English for the hard of hearing" και όχι σκέτο "English".

Στο Play.com ενώ αναφέρει τον ήχο, δεν αναφέρει καθόλου υπότιτλους, αν και δεν το στέλνει Ελλάδα λόγω τιμής, είναι πάνω από £30.

Μπορεί κάποιος που έχει αγοράσει την αγγλική έκδοση (ήχο "DTS HD Master Audio 6.1" και υπότιτλους "English") να αναφέρει από που το αγόρασε?

Στο amazon.co.uk αναφέρει "English 6.1 DTS Surround Sound" και όχι "DTS HD Master Audio 6.1". Όσο για υπότιτλους αναφέρει "English for the hard of hearing" και όχι σκέτο "English".

Στο Play.com ενώ αναφέρει τον ήχο, δεν αναφέρει καθόλου υπότιτλους, αν και δεν το στέλνει Ελλάδα λόγω τιμής, είναι πάνω από £30.

Από το Amazon UK, και είναι DTS-HD MA.

Στέλνει Ελλάδα.Εγώ τουλάχιστον που έχω κάνει παραγγελίες πάνω από 30 λίρες μου τα στέλνει κανονικά.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είμαι παλιός πελάτης ή όχι πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα λόγω τιμής.

Παντως στη επισημη σελιδα του Amazon.uk δεν γραφει specifications για ηχο, πλην μιας αναφοράς στην ενοτητα DVD description οπου γραφει DTS-6.1 surround sound (oxi MA).
Στο Αμερικανικο Amazon στην ενοτητα format γραφει: AC-3, Dolby, DTS Surround Sound, Dubbed.
Μονο στο bluray.com (US) αναφερεται ρητα "DTS-HD Master Audio 6.1"

Aν καποιος το εχει ηδη παρει απο Αγγλία, ας μας πει τι γραφει το κουτι.

Ευχαριστώ για την απάντηση Zizik.
Εάν το έχεις αγοράσει. Μπορείς να δεις και για τους υπότιτλους. Έχει αγγλικούς υπότιτλους (English)???, δεν εννοώ τους "English for the hard of hearing", αλλά σκέτο "English".

Ευχαριστώ για την απάντηση Zizik.
Εάν το έχεις αγοράσει. Μπορείς να δεις και για τους υπότιτλους. Έχει αγγλικούς υπότιτλους (English)???, δεν εννοώ τους "English for the hard of hearing", αλλά σκέτο "English".
Γιατί ποιά είναι η διαφορά ;;;;

Στο Amazon η αναφορα στον ηχο ειναι παντα ελλειπής.

Παντα γραφει DTS, Dolby 5.1 κλπ ενω ειναι MA, TrueHD κλπ.

Απάντηση: Re: Star Wars on Blu Ray Official!

Γιατί ποιά είναι η διαφορά ;;;;

Φυσιολογικά, οι υπότιτλοι για τους ανθρώπους με προβλήματα ακοής είναι υπεραναλυτικοί και περιγραφικοί κάθε σκηνής του έργου που οι υπόλοιποι αντιλαμβάνονται εύκολα ακουστικά. Π.χ. το τρίξιμο μιας πόρτας, ή χτυπάει το τηλέφωνο εκτός πλάνου κ.λ.π. Κάθε τι που συμβαίνει στην ταινία αναφέρεται σε υπότιτλους.

Re: Απάντηση: Re: Star Wars on Blu Ray Official!

Φυσιολογικά, οι υπότιτλοι για τους ανθρώπους με προβλήματα ακοής είναι υπεραναλυτικοί και περιγραφικοί κάθε σκηνής του έργου που οι υπόλοιποι αντιλαμβάνονται εύκολα ακουστικά. Π.χ. το τρίξιμο μιας πόρτας, ή χτυπάει το τηλέφωνο εκτός πλάνου κ.λ.π. Κάθε τι που συμβαίνει στην ταινία αναφέρεται σε υπότιτλους.
Ναι σωστά , τώρα που το είπες θυμήθυκα μια περίπτωση που έτυχε να βάλω απο περιέργεια και ήταν έτσι ακριβώς.
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Απάντηση: Re: Star Wars on Blu Ray Official!

Από το Amazon UK, και είναι DTS-HD MA.

Επιβεβαιώνω για τον ήχο English 6.1 DTS-HD MA της έκδοσης που πουλάει το amazon.co.uk.

Οι υπότιτλοι είναι English for the hearing impaired, αλλά τα πλέον των διαλόγων περιγραφόμενα (π.χ. κάτι [whining]) είναι ελάχιστα και καθόλου ενοχλητικά (π.χ. μόνο τρία στο πρώτο δεκάλεπτο του Episode I, τουτέστιν δεν σου βγάζει ανακοίνωση κάθε φορά που ανοίγει μια πόρτα). Για τους γαλλομαθείς, υπάρχουν και γαλλικοί υπότιτλοι (κάτι καθόλου συνηθισμένο σε βρετανικά Blu-ray).

Μισές δουλειές είναι κι αυτά....
έχω πετάξει ολόκληρη σακούλα με ntsc dvd που είχαν αγγλικούς υπότιτλους.
Ο λόγος πολύ απλός: τα έβλεπα πάντα μόνος μου.
Με το που ερχόταν γνωστός/φίλος και έβλεπε αγγλικά σηκωνόταν κατευθείαν από τον καναπέ.

είπαμε: ripping και ελληνικά με tsmuxer . Αφού έτσι το θέλουν αυτοί, έτσι το θέλουμε κι εμείς.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση Wanderer. Εάν δεν βρω κάποια άλλη έκδοση θα καταλήξω σε αυτή (στου amazon.co.uk).

Για τις εκδόσεις του amazon.it ή του amazon.fr, μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος για τον ήχο (English 6.1 DTS-HD MA) και τους υπότιτλους (English)?

http://avclub.gr/forum/member.php?u=10929

Re: Απάντηση: Star Wars on Blu Ray Official!

Μισές δουλειές είναι κι αυτά....
έχω πετάξει ολόκληρη σακούλα με ntsc dvd που είχαν αγγλικούς υπότιτλους.
Ο λόγος πολύ απλός: τα έβλεπα πάντα μόνος μου.
Με το που ερχόταν γνωστός/φίλος και έβλεπε αγγλικά σηκωνόταν κατευθείαν από τον καναπέ.

είπαμε: ripping και ελληνικά με tsmuxer . Αφού έτσι το θέλουν αυτοί, έτσι το θέλουμε κι εμείς.

Ετσι ειναι τελικα.Τα blu ray χωρις ελληνικους υποτιτλους ειναι για τους ... μοναχικους συνηθως!
Γιαυτο αν ειναι να αγορασετε την εξαλογια, αγοραστε την ελληνικη εστω και με "απλο" dts-es.Aν σας την δινει η ελλειψη dts-ma καλυτερα να μην την αγορασετε καθολου.

Χριστέ μου, τι απίστευτος ηθοποιός...Σερ Αλεκ Γκίνες :music-smiley-005:

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον καλύτερο από τον Μακ Γκρέγκορ να υποδειθεί τον ρόλο του στα prequel ! Μοιάζουν και λιγάκι...

Οπως και να έχει εγώ τα ευχαριστήθηκα για άλλη μιά φορά, είναι "μαγικές" ταινίες και οι έξι...θέλεις τα απόλυτα γραμμικά τους σενάρια; Θέλεις λίγο οι αληθοφανείς χαρακτήρες και η αλληλεπίδρασή τους σε όλα αυτά τα περίεργα περβάλλοντα; Δεν ξέρω...! Αυτό που ξέρω είναι ότι τις απολαμβάνω (Αγόρασα βέβαια την αμερικάνικη έκδοση, λεφτά δεν βλέπουν από εμένα οι ψιλικατζήδες...)

Μια επισήμανση...το Phantom Menace είναι ακόμα λίγο θολό μετά και την επεξεργασία που του κάνανε ή μου φαίνεται εμένα ;

Οπως και να έχει, τον παίρνει ακόμα τον Λούκας να το φτιάξει στην επόμενη έκδοση :flipout::flipout:και να προσθέσει και καμιά δεκαπενταριά σεκάνς ακόμα :flipout::flipout: