Star Wars: The Last Jedi

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 16 22.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 17 23.6%
  • Καλή

Votes: 18 25.0%
  • Μέτρια

Votes: 14 19.4%
  • Κακή

Votes: 7 9.7%

• Total voters
    72
Re: Star Wars: The Last Jedi (2017)

Το σίγουρο είναι οτι μετά το blade runner 2049 σειρά θα έχει το last jedi στο δικό μου μικρο σινεμαδάκι! Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Έπος ρε παιδιά όπως και τα δυο προηγούμενα .
Κάποιες μικρές ενστάσεις τις έχω να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους .
Θα επανέλθω όταν το δουν αρκετοί !
Ευχάριστη έκπληξη ήταν η αίθουσα Sfera στο village mall αν και δεν ήθελα με τίποτα να το δω σε 3D ,να αναφέρω ότι έπαθα σοκ με το ποσό καλά έπαιξε την συγκεκριμένη ταινία , έχω να δω 3d πάνω από χρόνο και πλέον αναθεωρω τις σκέψεις μου για το συγκεκριμένο format!
Δεν είναι υπερβολή να αναφέρω ότι μου θύμισε το άρτιο avatar του Καμερον!
Στα της ταινίας τεχνικά εφέ cgi άρτιο , σκηνοθετικά άρτιο σεναριακά Χμ αρκετά καλό μέχρι εκεί , τα κωμικά στοιχεία δεν με χάλασαν καθόλου , ακούστηκε ότι πολλούς τους ξενισαν και πάμε στις τελευταίες σκηνές που θα μείνετε μακακες όλοι σας που αφορούν τον Luke !!!!!!!
Αυτά δεν περιγράφω άλλο !
8,5 εύκολακι !

Ναι σε μερικά δεν βγάζει..
μάλλον είναι επιλογή που βάζουν οι διαχειριστές..

.. ίσως για να μην στοχοποιούνται άτομα.. :p

Παιδιά.. πριν την ταινία δείξανε το Trailer του Mortal Engines ??

http://avclub.gr/forum/showthread.php/152587-Mortal-Engines-%282018%29

Hi everyone,
I am pleased to announce that the teaser trailer for our movie Mortal Engines will be debuting in many cinemas around the world, with Star Wars: The Last Jedi.
Mortal Engines is directed by Christian Rivers and will be released next year.
I hope you all enjoy our first trailer!
Cheers,
Peter Jackson

https://www.facebook.com/PeterJacksonNZ/posts/10155673596266558

Ρώτησα έναν φίλο που πάει συχνά σινεμά και μου είπε ότι βγάλανε τις La-Z-boy πολυθρόνες από τις gold class αίθουσες της Θεσσαλονίκης και τις αντικατέστησαν με κανονικές + ότι κατάργησαν το φαγητό και το ποτό μέσα στην αίθουσα.

Gold class my ass...

Μάνο πρέπει να κατέβουμε Αθήνα μου φαίνεται για τις γιορτές......

E καλά την ταινία θα την δω εδώ σε μερικές εβδομάδες και πιθανότατα σε καλύτερη ποιότητα από ότι παιζει στα περισσότερα σινεμά της Θεσσαλονίκης.......laz boy και service όμως δεν έχω στο σπίτι....

Θα θελα να μου αναφερεις τις τρυπες (που αναφερεις οτι ειδες) στο Rogue One.
Επιστημονικες θα βρισκα απειρες .... αλλα σεναριακες, πολυ λιγες (ισως και καμια).
Αν υπαρχουν τρυπες και κενα θα πρεπει να βρισκονται στην ΛΟΓΙΚΗ ... στην συνοχη της πλοκης
και μονο εκει. Με χαρα μου να τα συζητησουμε -bye-

Για σεναριακές μιλάω εννοείται. Το ότι δένει, δένει. Το ΙΙΙ,V (3,5) είναι ουσιαστικά. Αλλά είναι τόσο τραγικά κάποια σημεία σεναριακά, που είπα έλεος. Ας μην χαλάμε το νήμα εδώ όμως. Ίσως σου τα πω κάποια στιγμή με πμ.