Απάντηση: Star Wars: The Last Jedi (2017)
Την είδα χθες το βράδυ και δεν μπορούσα να γράψω από τα νεύρα μου.
Κλάψα κλάψα κλάψα κλάψα και κλάψα. Τύφλα να χει ο φώσκολος.
Αμέτρητες σκηνές με δάκρυα προσπαθώντας να αποφέρουν την απαραίτητη φόρτιση-συγκίνηση τις περισσότερες φορές εκβιαστικά, χωρίς αποτέλεσμα.
Κάϊλο : αυτή η βλακώδη φάτσα ήταν και συνεχίζει να μου φαίνεται αστεία έως εκνευριστική. Μου θυμίζει στο σχολείο τους νταήδες τύπους που όταν τους έκανες «μπου» έτρεχαν στην μαμά τους κλαίγοντας.
Ε δεν μου βγάζει κακία αυτή η φάτσα, πως να το κάνουμε; Τουλάχιστον εισακούστηκε το κράξιμο και πέταξε την εξίσου ηλίθια μάσκα….
Σνόουκ: αυτός είναι ο κακός αυτοκράτορας;;; χαχαχχαχαχα προς στιγμής νόμιζα ότι αλλάξαμε ταινία και βλέπαμε τον αρχοντα ή το χόμπιτ και πετάχτηκε ένα γκόμπλιν.
Μα καλά τόσο στέρεψε πλέον η φαντασία; Που είναι το μυστήριο; Θυμάμαι στα 4,5,6 το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ που περιέβαλε τον αυτοκράτορα που κάναμε πως και πως να δούμε λίγο από την φατσούλα του.
Ενας τύπος με μια κουκούλα πριν ακόμα δεις την φάτσα του, πρόβαλε απείρως πιο κακός από το γκόμπλιν.
Σενάριο αναμασουλήματα. Στην ουσία δεν μας είπε τίποτα καινούργιο. Ξεκάθαρα λέει: θέλουμε ΝΕΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ κοινό.
Για STAR WARS μέτρια. Για οτιδήποτε άλλο , άριστη. Η επόμενη ταινία απλά δεν θα είναι STAR WARS.
Έπρεπε να είχαν σταματήσει στα 4,5,6 . Είναι αυτό που λέμε μερικές φορές ότι οι αναμνήσεις είναι πολύ πιο ευχάριστες από την πραγματικότητα. Α ρε γιωρκάκη τόσα δις έχεις βγάλει τι ήθελες και το πούλησες στον μικημάους;
Υ.Γ. 1) Δεν αναφέρομαι στα οπτικά εφφέ. Αυτό έλειπε, το 2017 να έχουμε πρόβλημα με τα εφφέ σε τέτοιες ταινίες.
2) πολύ καλύτερη το rogue one κι ας μην ήταν υποτίθεται original star wars.
3) το πιο συγκινητικό είναι ότι δεν ζει πλέον η κάρι φίσερ για να το δει ολοκληρωμένο