Star Wars: The Last Jedi

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 16 22.2%
  • Πολύ Καλή

Votes: 17 23.6%
  • Καλή

Votes: 18 25.0%
  • Μέτρια

Votes: 14 19.4%
  • Κακή

Votes: 7 9.7%

• Total voters
    72
Re: Star Wars: The Last Jedi (2017)

Τουλάχιστον αστείο.

Αυτό το πράγμα Star Wars δεν είναι. Jedi υπερήρωες, Sith μπετόστοκοι, η έννοια της δύναμης ξεφτιλίστηκε.

Αυτό το Star Wars και όσα καινούργια βλέπουμε να γίνονται με την δύναμη, αναιρούν όλα τα προηγούμενα Star Wars.

Η πρώτη ώρα, βαρετή, η όλη ιστορία με τον Fin αχρείαστη τελείως, θα μπορούσε να μην υπάρχει καν, και δεν θα υπήρχε διαφορά.

WTF με την λέια να αιωρείται στο διάστημα;

Σαν Star Wars Πατάτα!

Σαν ταινία με φωτόσπαθα, πολύ καλή.

Disney.... τα γνωστά....

Μένει να μάθουμε τώρα πως μεταφέρεται το μπλε γάλα από τον Anch-To στον Tatooine... :aetsch:

Απάντηση: Star Wars: The Last Jedi (2017)

Την είδα χθες το βράδυ και δεν μπορούσα να γράψω από τα νεύρα μου.

Κλάψα κλάψα κλάψα κλάψα και κλάψα. Τύφλα να χει ο φώσκολος.

Αμέτρητες σκηνές με δάκρυα προσπαθώντας να αποφέρουν την απαραίτητη φόρτιση-συγκίνηση τις περισσότερες φορές εκβιαστικά, χωρίς αποτέλεσμα.

Κάϊλο : αυτή η βλακώδη φάτσα ήταν και συνεχίζει να μου φαίνεται αστεία έως εκνευριστική. Μου θυμίζει στο σχολείο τους νταήδες τύπους που όταν τους έκανες «μπου» έτρεχαν στην μαμά τους κλαίγοντας.
Ε δεν μου βγάζει κακία αυτή η φάτσα, πως να το κάνουμε; Τουλάχιστον εισακούστηκε το κράξιμο και πέταξε την εξίσου ηλίθια μάσκα….

Σνόουκ: αυτός είναι ο κακός αυτοκράτορας;;; χαχαχχαχαχα προς στιγμής νόμιζα ότι αλλάξαμε ταινία και βλέπαμε τον αρχοντα ή το χόμπιτ και πετάχτηκε ένα γκόμπλιν.
Μα καλά τόσο στέρεψε πλέον η φαντασία; Που είναι το μυστήριο; Θυμάμαι στα 4,5,6 το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ που περιέβαλε τον αυτοκράτορα που κάναμε πως και πως να δούμε λίγο από την φατσούλα του.
Ενας τύπος με μια κουκούλα πριν ακόμα δεις την φάτσα του, πρόβαλε απείρως πιο κακός από το γκόμπλιν.

Σενάριο αναμασουλήματα. Στην ουσία δεν μας είπε τίποτα καινούργιο. Ξεκάθαρα λέει: θέλουμε ΝΕΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ κοινό.

Για STAR WARS μέτρια. Για οτιδήποτε άλλο , άριστη. Η επόμενη ταινία απλά δεν θα είναι STAR WARS.

Έπρεπε να είχαν σταματήσει στα 4,5,6 . Είναι αυτό που λέμε μερικές φορές ότι οι αναμνήσεις είναι πολύ πιο ευχάριστες από την πραγματικότητα. Α ρε γιωρκάκη τόσα δις έχεις βγάλει τι ήθελες και το πούλησες στον μικημάους;

Υ.Γ. 1) Δεν αναφέρομαι στα οπτικά εφφέ. Αυτό έλειπε, το 2017 να έχουμε πρόβλημα με τα εφφέ σε τέτοιες ταινίες.
2) πολύ καλύτερη το rogue one κι ας μην ήταν υποτίθεται original star wars.
3) το πιο συγκινητικό είναι ότι δεν ζει πλέον η κάρι φίσερ για να το δει ολοκληρωμένο :(

Κυριοι, κυριοι, κυριοι .... ψυχραιμια :proud: ....
Eπιτρεψτε μου να υπενθυμισω το προφανες :

Το Star Wars εχει φυγει απο την μυθολογικη αφηγηση του Lucas.

Θα τον κανουμε αθανατο τον Ζωρζ ? :laugh: Θα τον βαζουμε να γραφει μεσα απο τον ταφο ? :blink:
Να ξερω δηλαδη ... πως θα συνεχιστει η κουβεντα. :rolleyes:

Last edited:

Ναι ... ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ δεν μου καθονται καλα ... ορισμενα αφηγηματικα ευρηματα-προσθηκες.
Μα καθολου καλα ....

Οποιος λοιπον θελει να περισωσει την μυθολογικη υποσταση και ταυτοτητα των επεισοδιων
4, 5 και 6 (γιατι νομιζω οτι εκει αναφερεστε) ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα :
ας γινει κινηματογραφιστης και ας χτυπησει την πορτα της Disney. It's as simple as that !
Τι ? ... Δεν υπαρχουν σοβαροι κινηματογραφιστες ? ... Βεβαιως και ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!
Aλλα για λογους που δεν θα μας χωρεσει το νημα να αναλυσουμε ...
1) δεν ειναι πορωμενοι και περγαμηνατοι Γουκαδες (και γιατι πρεπει να ναι ?)
2) δεν τους επιλεγει η Disney (ισως γιατι σκεφτεται να ξεφορτωθει την οπτικη του Lucas ?)

Εγώ πάντως, δεν αντιλαμβάνομαι το θάψιμο από τους φίλους συμφορουμίτες... :hmmmm2:

Τι ακριβώς περίμεναν; Ένα remake των παλιών star wars, με νέους πρωταγωνιστές και καλύτερα εφέ; :ears:

Έτσι κι αλλιώς, νομίζω ότι σύγκριση με τα παλιά, δεν θα έπρεπε να γίνεται. Άλλα τα δεδομένα τότε, πριν από 40 χρόνια, άλλα σήμερα! :grandpa:

Εγώ πάω στοίχημα, πως αν ρωτήσουμε τους πιτσιρικάδες ποια SW προτιμούν, τα original ή αυτά του πρόσφατου Reboot, θα προτιμήσουν χαλαρα το Reboot.
Κακά τα ψέματα, έχουμε συναισθηματικό δέσιμο με τα παλιά και δεν μπορούμε να ήμαστε αντικειμενικοί. Το ίδιο πιστεύω ισχύει και με τα Star Trek.

Εγώ πάω στοίχημα, πως αν ρωτήσουμε τους πιτσιρικάδες ποια SW προτιμούν, τα original ή αυτά του πρόσφατου Reboot, θα προτιμήσουν χαλαρα το Reboot.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ 4,5,6 . ούτε καν τα 1,2,3 Εχω τρία παραδείγματα ;)

E πως να το κάνουμε τώρα. Star wars χωρις darth vader είναι δέντρο χωρίς φύλλα. ......... star trek χωρίς enterprise......κουραμπιές χωρίς ζάχαρη (λόγω και ημερών) .

Εγώ περίμενα από το προηγούμενο να έχει σωθεί ο Darth Vader (σιγά το δύσκολο , εδώ η άλλη χθες κολυμπούσε στο διάστημα :bang: ) και να επιστρέψει πιό τσαντισμένος από ποτέ.
Ούτε η βλακόφατσα ούτε τίποτα.

Το Star Wars ... ΜΟΙΡΑΙΑ ... καποτε, θα φευγε απο την αγκαλια του δημιουργου του.
Ειναι σαν να δωσω εγω δικαιωματα χρησης του νικ μου στον Τασο (τον οποιονδηποτε Τασο)
και να συνεχισει να γραφει ως ... SR71B. Το ιδιο συμβαινει και στην ΑστροΠολεμιαδα.
Παλι καλα που εχουμε Jedi και Ren knights. Θα μπορουσε να τα τιναξει ολα στον αερα
η Disney. Να εχουμε Skroutz και Donald knights. Και θα δουμε που θα το παει στο ... 9.
Aν τα κανει σκατα ... μαζι σας παιδες. -bye-

Οσον αφορα την βλακοφατσα :flute: ... να πω οτι τον συμπαθησα ... ψεμματα θα πω ! :proud:
Τον θαβω απο την πρωτη στιγμη (στην Γιαφκα). Μπηκε ο Vader για 5 λεπτα στο
Rogue One ... και σημειωθηκαν αυξησεις γεννησεων στις ΗΠΑ ... :laugh::laugh::laugh:
Eιναι πια εντελως ξεκαθαρο στην Disney, οτι αν θελει να δει οργασμο εισπραξεων
στο επερχομενο spinoff για τον Obiwan ... πρεπει να σκασει μυτη ο σιδεροφρακτος
εστω και για δεκα δευτερα. :proud: Aκομα και στο ξεκαρφωτο ... ως cameo :flipout: ...

Last edited:

9Xd4XzM.gif

:laugh: :p
---------------------------
Γενικώς κάποια νέα και απόψεις:

Λέει ο Χάμιλ ότι ήλπιζε η Ντίσνεϋ να ακούσει τις συμβουλές του Λούκας για τη νέα τριλογία.
What I wish is that they had been more accepting of his guidance and advice. Because he had an outline for [Episodes] VII, VIII and X. And it is vastly different to what they have done
https://www.metro.us/entertainment/movies/mark-hamill-george-lucas-star-wars

Κι ό,τι τα Prequels του Λούκας ήταν πιο πρωτότυπα από τη νέα τριλογία -προφανώς!
What I thought was great about the prequels was the different technology that I had never seen before. All that CGI. And the fact that [George Lucas] wasn’t trying to do the same experience all over again. I thought The Force Awakens did that more than the early ones, because it had that the girl from a different planet, the death star, the Cantina sequence… [Director J. J. Abrams] was trying to figure out what was it about the original movies that everybody loved. And that’s a different thought process than what George would have done. Because he would go, ‛I had a beginning, middle, and an end.
https://www.metro.us/entertainment/...orce-awakens-star-wars-prequels-the-last-jedi
-------------------
2 σκηνές στο Last Jedi ήταν γραμμένες και από/με τη Φίσερ:
I thought it was also a nod to her meeting Han Solo in The Force Awakens where Han’s first words were, “You changed your hair.” Either way, Luke handing the dice to Leia was also a way to convey that Han Solo was still remembered.

As for the other scene, Fisher also collaborated with Laura Dern in the send-off of Vice Admiral Holdo (In the EU canon, Leia and Holdo have been friends since before the events of A New Hope, and their final goodbye in The Last Jedi had to have some emotional ring to it).
https://www.thedailybeast.com/star-...isher-helped-write-leias-most-touching-scenes

Και σχετικά με τους γονείς της Ρέυ:
κάποια "ασάφεια" στα λόγια του υποδειγματικού Johnson που μπορεί να κρύβουν στο επόμενο επεισόδιο κάποια άλλα γεγονότα:

I can’t speak to what they’re going to do. And there’s always, in these movies, a question of ‛a certain point of view,’…But for me, in that moment, Kylo believes it’s the truth. I don’t think he’s purely playing chess. I think that’s what he saw when they touched fingers and that’s what he believes. And when he tells her that in that moment, she believes it.
http://ew.com/movies/2017/12/16/the-last-jedi-spoiler-rey-parents/

Re: Απάντηση: Star Wars: The Last Jedi (2017)

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ 4,5,6 . ούτε καν τα 1,2,3 Εχω τρία παραδείγματα ;)

Εμενα παντως, ο 14χρονος γιος ενος φιλου μου (δεν εχει δει αλλο Star Wars)
που πηγαμε μαζι την Πεμπτη στην παρασταση των 6:00 ... του αρεσε ΠΟΛΥ !
Γιατι ? .... Γιατι δεν το συνεκρινε με κανενα αλλο. Δεν εχει δει κανενα αλλο.
Και ειναι αυτονοητο ... αφου ειναι 14χρονος.

Τωρα ...

... αν θα του αρεσουν τα προηγουμενα ... του εδωσα τα BluRay και θα σας πω ! :rolleyes:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Wars: The Last Jedi (2017)

Εμενα παντως, ο 14χρονος γιος ενος φιλου μου (δεν εχει δει αλλο Star Wars)

14χρονος και δεν έχει δει τα Star Wars;;;; τι διαπαιδαγώγιση είναι αυτή; :furious3: πω πω πω πω χάλασε η κοινωνία μας.:flipout:

εγω τα εχω (ξανα)δει με τον ανηψιο μου (8 χρονων) και καθε φορα με ρωταει ..."που ειναι ο Darth Vader" ?
ειναι ο αγαπημενος του χαρακτηρας...

Ναι ... υπαρχουν 14χρονοι που ΔΕΝ εχουν δει Star Wars.
Αυτους παω και προσυλητιζω ! :flute:
Τους ηδη θρησκους, τους εχετε αναλαβει εσεις !
Και κανετε ορθη κατηχηση ... σας εμπιστευομαι. :proud:

εγω τα εχω (ξανα)δει με τον ανηψιο μου (8 χρονων) και καθε φορα με ρωταει ..."που ειναι ο Darth Vader" ?
ειναι ο αγαπημενος του χαρακτηρας...

Μια απο τα ίδια για τον δικό μου ανηψιο, εκεί τον κακό της υπόθεσης θέλει να ξέρει και να εμπιστεύεται!