Από ότι κατάλαβα είναι για επαγγελματική, κυρίως, χρήση ενώ έχει και χρονοχρέωση κλήσεων (δεν βρήκα όμως τον τιμοκαταλογο)Φορητότητα αριθμού σε αυτή την εταιρεία με 15 ευρώ τον χρόνο. Χρειάζονται voip συσκευές βέβαια (υπάρχουν και ασύρματες δεν είναι ακριβές) καθώς επίσης μπορείς να μην έχεις καθόλου συσκευές και να χτυπάει το κινητό μέσω voip app.
VoIP Τηλεφωνία με ΑριθμοδÏτηση απÏ 18€/Îτος για Επιχειρήσεις | modulus.gr
Αναβαθμίστε την επικοινωνία σας με τη VoIP τηλεφωνία της modulus. Αποκτήστε αριθμÏ απÏ 18€/Îτος, μειÏστε τα κÏστη Îως 45% και απολαÏστε κορυφαία ποιÏτητα κλήσεων.www.modulus.gr
Από ότι κατάλαβα είναι για επαγγελματική, κυρίως, χρήση ενώ έχει και χρονοχρέωση κλήσεων (δεν βρήκα όμως τον τιμοκαταλογο)
Με 0,020€ περ μιλάς 51 λεπτά εντός Ελλάδας- ή με 0,024€ μιλάς 1 ώρα. Δηλαδή για μια ημερήσια 4ωρη λογοδιαρροια γυναικών θέλεις 0,10€ η 3€ το μήνα;;; +1,25€/ μήνα συνδρομή = 4,25€/μήνα + 40€/μήνα η starlink = 44+€/μήνα (πλεον της αγορας του εξοπλισμου Starlink), οταν η σταθερή με απεριόριστα παντού και 100mbps ίντερνετ κοστίζει 26-29€/μήνα!Διεθνείς ΧρονοχρεÏσεις | modulus.gr
Διεθνείς χρονοχρεÏσεις VoIP τηλεφωνίας modulus - ΑνακαλÏψτε τον πλήρη κατάλογο με τις διεθνείς χρονοχρεÏσεις για ατελείωτη επικοινωνία.www.modulus.gr
Περιπου που εισαι και τι ταχύτητες πιανεις με το starlink.Να προσθέσω ότι είμαι συνδρομητής της υπηρεσίας κανονικά από την Βαρυμπόμπη που κατοικώ, κάτω από 200 δεν έχω δει και upload είναι συνήθως 15+.
Είμαι με το 2η γενίας σύστημα, που το αγόρασα μεταχειρισμένο και μέχρι στιγμής δεν το μετανιώνω στιγμή !
Το ρούτερ δεν αξίζει ιδιαίτερα, έχω κάνει bypass την λειτουργικότητά του και παίζω με tplink deco x10 mesh και σε συνδυασμό με ethernet adapter της starlink.
To 2ης γενιάς είναι μηχανοκίνητο πιάτο, ρυθμίζει τον εαυτό του αυτόματα, και ανάλογα την ώρα της ημέρας το βλέπεις να αλλάζει κατεύθυνση.![]()
Σε περιπτώσεις που η γραμμή που μπορεί να έχει ένα σπίτι είναι καλή, όπως πχ εγώ που έχω επιλογή μόνο κοσμοτε κ "μέχρι 24", τότε το σταρλινκ είναι μονόδρομος.Με 0,020€ περ μιλάς 51 λεπτά εντός Ελλάδας- ή με 0,024€ μιλάς 1 ώρα. Δηλαδή για μια ημερήσια 4ωρη λογοδιαρροια γυναικών θέλεις 0,10€ η 3€ το μήνα;;; +1,25€/ μήνα συνδρομή = 4,25€/μήνα + 40€/μήνα η starlink = 44+€/μήνα (πλεον της αγορας του εξοπλισμου Starlink), οταν η σταθερή με απεριόριστα παντού και 100mbps ίντερνετ κοστίζει 26-29€/μήνα!
Συνεπώς η εγκατάσταση Starlink είναι ειδικών αναγκών και καταστάσεων...
Ταχύτητες έχω βάλει παραπάνω φωτογραφίες,Περιπου που εισαι και τι ταχύτητες πιανεις με το starlink.
Ρωταω γιατι εχω 2 συγγενης κατω στην Φλογα και εχουν περασει οπτικες στην περιοχη και ειμαστε σε αναζητηση εναλλακτικων.
Ευχαριστώ εν των προτέρων.![]()
Πολυ καλη φαση .Ταχύτητες έχω βάλει παραπάνω φωτογραφίες,
200+ πάντα.
Είμαι πάνω από την πλατεία της Βαρυμπόμπης.
Απ' όσο έχω διαβάσει, ελάχιστα.Επίσης φαντάζομαι ότι η ταχύτητα εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες (πχ αν έχει νεφώσεις θα πέφτει η ταχύτητα).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σε online παιχνίδια με ps5, δεν έχω παρατηρήσει κάτι, αν και δεν είναι επαγγελματίας, όποτε εκεί να πρέπει να έχεις πράγματι άμεση απόκριση.Ένα ακόμα αρνητικό είναι το αρκετά μεγάλο ping, που (ανάλογα την εφαρμογή, π.χ. gaming) μπορεί να είναι πρόβλημα.
Αλλά σε σχέση με τριτοκοσμικές καταστάσεις "έως 24mbps" εννοείται ότι είναι προτιμητέο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.