StarWars Ships

Re: StarWars ships

Οχι βρε (ξενερα) ....

Be advised.jpg

Ειμαι πολυυυυυ BAΡΥΣ και AΣΗΚΩΤΟΣ ... για να ρολλαρω σαν μπιλια στο οδοστρωμα :p
Ριχνω βλεμμα θανατου στην Νευτωνια Φυσικη ... και αυτη κοκκαλωνει το landspeeder :laugh:

Last edited:
Infographic: Almost Every Sci-Fi Starship Ever In One Comparison Chart

DeviantArt user Dirk Loechel created this amazing and massive infographic showing a size comparison of probably every single sci-fi starship ever, from Star Wars to Halo and everything in-between. Check out the whole image after the jump, and let me know if you can find any starships that weren’t included.​

ZZ0908720A.jpg

ZZ5CD29F121.jpg

[via]
(Send from Nexus 10)

Last edited:

Το θυμαστε ?

ΔΕΝ ειναι σκαφος αλλα ειναι τροχηλατο αμαξιδιο ανευ αναβατη :p

Hailfire_droid.jpg

Απο ποτε οι εκτοξευτες πυραυλων ... τρεχουν κιολας ??? :laugh:
Δεν χανουν σε ακριβεια κατα την στιγμη της εκτοξευσης (με ολο αυτο το πανδαιμονιο κραδασμων) ???
Αλλα .... ειναι ILM ΓΤΠΚ ... (εγκεκριμενο).

wheeldroid3view.jpg

(Tι εχει αντεξει η καουκα μας τοσα χρονια ... κολλησαμε βαρεα και ανθυγιεινα !!!)

Ωχ.... Ναι... Έχεις δίκιο. Μάλλον φταίει που δεν έχω πιει ακόμα απογευματινό καφέ!! -bye-
Μα είναι και τόσα πολλά που τα μπερδεύεις.....

Απ' ότι φαίνεται πολλούς φανατικούς φίλους δεν έχει, αλλά πολλούς φανατικούς εχθρούς...

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την εμπάθεια, ειδικά με το 1ο επεισόδιο. Εντάξει σαν ταινία μεμονωμένη μπορεί να μην έλεγε πολλά, αλλά σαν μια καλή αρχή ήταν ικανοποιητική. Του π@@@η, ακόμα και ο Mean Big Bad Black-Clad Motherfucker (no offense Vader) ήταν κάποτε σπόρος, τι να κάνουμε δηλαδή??? Να μην το δείξουμε για να μην του χαλάσουμε το image???

Και εμένα δεν μου άρεσε σαν ταινία, αλλά όταν είδα και το ROTS (το οποίο μου άρεσε προσωπικά) θεώρησα ότι η 2η τριλογία έδεσε αρκετά καλά σαν prequel.

Γνώμη μου πάντα...

Να μην κακολογείς το έπος γιατί μπορεί κανένας διαχειριστής να είναι πολύ fun και να σε μπανάρει!! -bye-

Eτσι ακριβώς :p

Δεν νομιζω πάντως οτι το Attack... θεωρήθηκε μπαρούφα ή αποτυχία.
Μαλλον τα παρπάπονα ηταν συγκεντρωμένα προς το ep1....

Μια επισημανση ...
η εικονα (με τα wheeldroids) ηταν απο το επεισοδιο 2 (Attack of the Clones) και οχι το 1 (The Phantom Menace).
Αρα το σχολιο του Κωστα μαλλον πηγαινε για το AOTC (νομιζω δηλαδη ... :p)

Οσον αφορα την πρωτoδευτερη τριλογια ηταν απο εναν Lucas που ειχε επικεντρωθει στο concept παρα στο plot.
Το Star Wars (αν εξαιρεσουμε τα ANH και ESB) ποτε δεν αξιωνε δαφνες σεναριακης πλοκης αλλα εξωγηινων τοπιων.
Η πλοκη του ηταν αυτη ενος καλου western. Σ'αυτο, ο Ζωρζ, ηταν τιμιος απο την πρωτη στιγμη : "we want to
convey images of worlds loosely or hardly related to scenes from everyday living ... keeping a minimum human
perspective on things".

Σωστός ο silver surfer (πόσα avatar θ' αλλάξεις τελικά εσύ; ).
Και το AotC δεν μου άρεσε (καθόλου), κυρίως γιατί είχα υψηλές προσδοκίες - ελπίδες, μετά την οικτρή απογοήτευση του TPM, για το οποίο κάθε σχόλιο περιττεύει.