Kαλα ρε θηριο, χεριασες το thor?![]()
Γιά το φίλτρα τα είπαμε
Γιά σταθεροποιητές?? τίποτα????
Ποσο κανει ?
Σύμφωνα με τον νόμο της φυσικής και μοιραία των ηλεκτρονικής επιστήμης , ένα φίλτρο ρεύματος το μόνο που έχει να προσφέρει στις συσκευές που ονομάζουν εαυτό ενισχυτές χαμηλών συχνοτήτων είναι βελτίωση εφόσον το ρεύμα τεκμηριώνεται πιο " καθαρό " μέσω μετρήσεων ,,
γνώμη μου λοιπόν είναι δουλέψτε το σύστημά πάνω σε φίλτρα και οτιδήποτε βελτιώνει το ρεύμα ... όσο για το στέγνωμα που ακούτε , δεν είναι τίποτα άλλο από την ηρεμία του background που ησύχασε απο την ηλεκτρική αποτριχωτική μηχανή της γειτόνισσας που φτιάχνει το μπικίνι της υπόψιν του απογευματινού ραντεβού με τον ετσι ...
φίλτρα βασισμένα πάνω στην γαλβανική απομόνωση του δικτύου ΒΟΗΘΑΝΕ τα μάλα !!!
ολλες οι συσκευές audio φέρουν πάνω τους φίλτρα εν είδη πηνίων η πυκνωτών , αυτό όμως που λείπει να δέσει το γλυκό είναι η γαλβανική απομόνωση που δυστυχώς θέλει κανα 5κιλο και βάλε μετασχηματιστή τουλάχιστον ....
Η λιανική του είναι 2400 και ταυτόχρονα είναι σταθεροποιητής,αναγεννητής και σου δίνει δυο προκαθορισμένες ''κλειδωμένες'' κυματομορφές που μπορείσ να της επιλ'εξεις απο το τηλεχειριστήριο του.
Το συγκεκριμένο ίσως λόγω σχεδίασης ''καπου αναφέρει ότι είναι κλάσης D ''Περικλη με την θερμοκρασια πως πας? Σε ρωταω γιατι το P500 που εχω εγω (προηγουμενο μοντελο απο το δικο σου) μετα απο καποια ωρα αρχιζει και ζεσταινεται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.