Σταθεροποιητής τάσης

Σημερα το μεσημερι ειπα να κατσω στο μαγαζι να φτιαξω τον αετο (μακρυα απο το σκυλο και την " αλλη " που θα γκρινιαζε που εχω πιασει τον τοπο) .
Ετσι εμεινα ως καποια ωρα και συνεβηκε το εξης απιστευτο.
Το ρευμα πηγαινε κι ερχονταν πανω απο 20 φορες μεσα σε 2 λεπτα !!!!!
Αφου τελικα μουλαρωσε και κοπηκε τελειως για ενα τεταρτο σχεδον , επανηλθε again σε ρυθμο φωτορυθμικου disco με εναλλασωμενο beat:flipout: περιπου για 1 λεπτο .
Φανταστηκα μια τηλεοραση η ακομα χειροτερα ενα ψυγειο π.χ. τι ζορι θα τραβαγε μετα απο τοσα απανωτα restart .
Γιαυτο παιδες προσεξτε πολυ αυτες τις μερες , δεν ειναι αναγκη να αφησουμε στη ΔΕΗ την ανανεωση του εξοπλισμου μας.
Ευκαιρια επισης να καψετε την γ@μημενη CRT για οσους εχουν .....
psaria19.jpg
ες απο το εταιρο ημισυ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σταθεροποιητής τάσης

Ευχαριστώ για τις διευθύνσεις... Ελπίζω να προλάβω να κάνω "κίνηση" μέχρι άυριο, αλλιώς από ... Καθαρή Τρίτη!

Παιδιά, να ξέρετε, όσοι έχουν ασφαλίσει περιεχόμενο στο σπίτι και , ας πούμε... καεί η τηλεόρασή τους... ας πούμε... ή το στέρεο.... ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΤΑΙ!!!

Αλήθεια, πόσα UPS πρέπει να συνδέσω στον πίνακα για να Λειτουργούνε.ΟΛΑ στις διακοπές ρεύματος;:flipout:

Εγώ πήγα σήμερα Παρασκευή στον Δήσιο και άλλαξα τις μπαταρίες του UPS.
Ηδη πριν από λίγο μέ έσωσε. Εγινε η πρώτη διακοπή η οποία ήταν απλώς ένα τσαφ μερικών δευτερολέπτων και ξαναήρθε. Οτι χειρότερο δηλαδή για τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Λοιπόν μόλις αγόρασα (για να δω και Formula 1 με την παρέα άφοβα) ένα ups BELKIN 800VA 480W για την λάμπα του προτζέκτορα .Γράφει ότι βγάζει τροποποιημένο ημίτονο .Το έχει δοκιμάσει κανείς??
:rifle:

Ρε παιδιά το APC 1200VA έχει 3 επιλογές πίσω:220V,230V και 240V. Σε ποιο το βάζουμε? Έχω κολλήσει..

Απάντηση: Re: Σταθεροποιητής τάσης

Ρε παιδιά το APC 1200VA έχει 3 επιλογές πίσω:220V,230V και 240V. Σε ποιο το βάζουμε? Έχω κολλήσει..

Καλού κακού ,βάλε και το πολύμετρο μια ολόκληρη ημέρα για να δεις τι κάνει.

Λοιπόν μόλις αγόρασα (για να δω και Formula 1 με την παρέα άφοβα) ένα ups BELKIN 800VA 480W για την λάμπα του προτζέκτορα .Γράφει ότι βγάζει τροποποιημένο ημίτονο .Το έχει δοκιμάσει κανείς??
:rifle:

Το BELKINτο πήγα πίσω γιατί με τρέλανε .
Στα χαρακτηριστικά του είχε : voltageout = 230V +- 10% , ενώ στην πραγματικότητα ήταν 180V(με ή χωρίς φορτίο).
Σήμερα θα τσεκάρω ένα MGE.

Το BELKINτο πήγα πίσω γιατί με τρέλανε .
Στα χαρακτηριστικά του είχε : voltageout = 230V +- 10% , ενώ στην πραγματικότητα ήταν 180V(με ή χωρίς φορτίο).
Σήμερα θα τσεκάρω ένα MGE.

Μαϊμού από το Πλαίσιο ε;

Μαϊμού από το Πλαίσιο ε;

Όχι από το Πλαίσιο .
Τον πήρα από τον Κωτσόβολο (γιατί είχα ένα παλιό υπόλοιπο και δεν ήξερα τι να πάρω) και ήταν στο ράφι τουλάχιστον τρεις μήνες ένα και μοναδικό κομμάτι , να φανταστείς ότι στο siteτης BELKIN δεν υπήρχε!!!

APC παιδιά.. Τα άλλα είναι ασπιρίνες για την διάρροια :smash::smash:

APC=MGE (ίδιεςεταιρείες).
Οι τιμές τους όμως είναι λιγο τσιμπιμένες .
Α και μην ξεχάσω , μιλάμε πάντα για line interactive.

APC παιδιά.. Τα άλλα είναι ασπιρίνες για την διάρροια :smash::smash:
καλο θα ειναι να ξερεις τι λες
και μην βαζεις ολα τα αλλα στον κουβα απο την στιγμη που δεν ξερεις καν τι χρωμα εχουν

Re: Απάντηση: Re: Σταθεροποιητής τάσης

καλο θα ειναι να ξερεις τι λες
και μην βαζεις ολα τα αλλα στον κουβα απο την στιγμη που δεν ξερεις καν τι χρωμα εχουν

Ένα ξέρω οτι δεν ξερω τίποτα (που είπε και κάποιος Σοφός πριν πολλους αιώνες). Ασε που δεν ξεχωρίζω και τα χρώματα ....

Θέλω να μάθω όμως, will you teach me ?

(Αρκεί να μην μου πεις για τιποτα μονάδες των 10000+ Ευρώ, γιατί η πλειοψηφία εδώ περα ενδιαφερόμαστε για προσιτές λύσεις και προτάσεις)

οχι βεβαια μιλαμε για φτηνο και θαυμασιο
με πολλες διορθωσεις στο ρευμα
το ασχημο ειναι οτι το ονομα και αυτον που το φαιρνει τα εχω στην δουλεια
οποτε αυριο πρωι το ανεβαζω
αυριο τα νεα
το αλτσχαιμερ με εχει φαει
α μου ηρθε αναλαμπη το ψαχνω και ερχομαι

Και απο λιπτα τι τα ντωσουμε? Τα πουλησει και το ντατσουν η μονο το Τασια?

πολυ λιγα για αυτο που κανει
αυριο τιμες
ειναι απο 100+ αν θυμαμαι καλα
το καλο ειναι οτι εχει πολλες εκδοσεις
δεν ειμαι γκυφτο το πετσι μου ειναι μαυρο