Στάθμη ακρόασης

μήπως ζηλεύετε τις εμπειρίες που ίσως ποτέ δεν θα αποκτήσετε?
Εχετε ακούσει εσείς 16 στο σπιτάκι σας?
Εχετε δει από κοντά 3-4 παρόμοιες υλοποιήσεις που είναι σπάνιες στον κόσμο?
Γιατί σας πειράζουν τα χιονισμένα βουνά της Σουηδίας ?
Γιατί σας ενοχλεί που κάποιος έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς διαφορετικά νικς?

Εκτός από τα greeklish που είναι αναγκαίο κακό και τον ευθύ του τρόπο και ώρες ώρες πεισματάρικο, εγώ δεν βρίσκω κάτι κακό.
Και δεν είναι σωστό να συντηρείτε καταστάσεις.

Τέλος ΕΣΕΙΣ κολλήματα δεν έχετε ?

- ΔΕΝ μ' ενδιαφέρουν τέτοιες εμπειρίες...
- ΔΕΝ έχω σπιτάκι...έχω μεγάλο σπίτι...και ΔΕΝ θέλω ν' ακούω 16 κύκλους...Θέλω ν' ακούω καλή μουσική...
- ΔΕΝ θέλω να δω ούτε από κοντά ούτε από μακρυά τέτοιες σπάνιες υλοποιήσεις...
- ΔΕΝ με πειράζουν τα βουνά...Με πειράζουν οι κολλημένοι μ' αυτά...
- Γιατί θέλει να κρυφτεί...
- Συντηρώ καταστάσεις με 3 posts το εξάμηνο??? Και μάλιστα κλειδωμένα??? Τι μου λέτε κύριε!!!
- Ναι έχω κολλήματα αλλά ΔΕΝ τα πρήζω στους άλους με τα κολλήματά μου ούτε τους τη λέω αν ΔΕΝ συμφωνούν με αυτά...

Δεν είναι ανάγκη (νομίζω) ν ανακατεύουμε το DIY σε κάθε διαφοροποίηση απόψεων.
Το DIY διαλέγουν όσοι μπορούν/θέλουν.

Και μια που τα υπερσυστήματα είναι της μόδας ...
Για όσους δεν (μπορούν/θέλουν), το ψάξιμο δεν σταματά στις βιτρίνες.
Για το απόλυτο συνήθως απευθύνονται σε custom made υπερσυστήματα.

Καλά μπάνια

Καταρχήν άποψή μου είναι να αφήσετε τον Σπύρο να γράφει όπως θέλει, δεν με πειράζουν οι χαρακτηρισμοί του (άλλοι λένε βαρύτερους εδώ μέσα απλά τους καλύπτουν με σοβαροφανείς λέξεις).
Δεν μπορώ να πώ ότι έχω εμπειρίες με τις κόρνες αλλά ούτε και με το εκκλησιαστικό όργανο και ειδικά τα 16ΗΖ. Αν όμως ολόκληρο το υπόλοιπο φάσμα πάνω απο τα 30τόσαΗΖ αναπαράγεται σωστά και δεν ξεσηκώνει τα mods του δωματίου, αναπαράγουν την σκηνή τρισδιάστατα και τις μεγάλες ορχήστρες με αληθοφάνεια τότε καλώς να έρθουνε τα παιδιά. Αν απλά είναι μια άλλη άποψη με μειονεκτήματα στην αναπαραγωγή της σκηνής και χρωματισμούς έ άστο να υπάρχει.
Εγώ θέλω να σε ρωτήσω Σπύρο αν η ζωντανή μουσική που ακούς έτυχε συγχρόνως να γράφεται κιόλας και τι σχέση είχε το ζωντανό που άκουσες με το αναπαραγώμενο στο σύστημά σου;

Είστε όλοι άσχετοι και κολλημένοι στο παρελθόν. Ο κόσμος εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, κι εσείς ασχολείστε με τετριμμένα πράγματα.

1. Το χιόνι δεν χτενίζεται. Άλλο είναι που χτενίζεται. Ούτε και φεύγει μόνο του –το χιόνι, άμα του κορνάρεις. Αναγκαστικά, λοιπόν, πρέπει να το φτυαρίσεις, για να μη γλιστρήσεις και σκάσεις κάτω σαν καρπούζι.
2. Η φράση «φτυαρίζω το χιόνι για να μη γλιστρήσω και σκάσω κάτω σαν καρπούζι» είναι άτοπος. Ξέρετε εσείς να υπάρχει η παραμικρή σχέση μεταξύ χιονιού και καρπουζιού; Πλάκα μου κάνετε τώρα;
3. Ιδρώτας και high end δεν συμβαδίζουν με το φτυάρισμα. Αν ιδρώσεις φτυαρίζοντας, γίνεσαι κόκκινος και ζεσταίνεσαι. Η ζέστη είναι μεν αποδεκτή, καθ’ όσον παραπέμπει σε τάξη Α, αλλά το κοκκίνισμα με τίποτα! Άμα κοκκινίσεις, χάνεις εκείνο το γλυκό, αέρινο, μεταξένιο μπλαβί χρώμα του νεκρού, που έχουν οι γαλαζοαίματοι. Επομένως, απομένει ως μόνη λύση το πορτοφόλι, που φυσικά είναι γεμάτο με μπλαβιά πεντακοσάευρα.
4. Το αντίστροφο είναι μάλλον αποδεκτό, τουλάχιστον υπό συγκεκριμένας -και δη εγκεκριμένας- συνθήκας. Δηλαδή, απαγορεύεται αυστηρά να φτυαρίζεις ιδρώνοντας, όπως επίσης και να ιδρώνεις φτυαρίζοντας, αλλά επιβάλλεται να ιδρώνεις ακίνητος, ας πούμε μέσα σε μια σάουνα, συζητώντας για πολύ σημαντικά ζητήματα της ανθρωπότητας, όπως η διόρθωση του w&f του CD με την προσθήκη λαμπάτου phono stage. Συζητήσεις άσχετες με αυτό, όπως για παράδειγμα το ματσάρισμα του μαϊντανού με τη φασολάδα, απαγορεύονται αυστηρά, καθ’ όσον, ναι μεν, ο μαϊντανός είναι μάτσο, αλλά δε ματσάρει με τίποτα με τη φασολάδα (και γι’ αυτό τη μαγειρεύουμε με σέλινο), αλλά από την άλλη η φασολάδα απαγορεύεται αυστηρά, διότι δημιουργεί προβλήματα έκλυσης υδροθείου, τα οποία μπορεί να περιπλέξουν έτι περαιτέρω την ήδη περιπεπλεγμένην κατάστασιν, αν τύχει να εκλύονται παράγοντας υπόηχους, οπότε κινδυνεύεις να σου κοτσάρουν κανένα νικ του στυλ «ο Μήτσος ο κλανομπασοκορνάκιας».
5. Το πορτοφόλι είναι πολλαπλώς χρήσιμο, καθώς, για να μη ξεμπλαβιάσεις φτυαρίζοντας μόνος σου, μπορείς να αναθέσεις αυτή τη δουλειά στο ανάλογο πρόσωπο, αρκεί να τον φωνάξεις όταν τον ακούσεις να περνάει απ’ έξω, κορνάροντας υπόηχους με τη χρωματιστή κόρνα του, και φωνάζοντας «ο χιονοφτυαριστήηηηηηηηηηηηης».

Τσκ τσκ τσκ...
Αγαπητέ κύριε Κόγια, σας ρίχνω την κάλτσα μου και σας προκαλώ σε τυφλή δοκιμή!
Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβω με επιτυχία 10 στα 10 την περίπτωση της φασολάδας όπου ως γνωστόν προσφέρει μία ρευστότητα στον ήχο και κυρίως υγρές μεσαίες!

Α, το υδρόθειο είναι τελικά το παράγωγο της φασολάδας;
Εγώ νόμιζα ότι ήταν μεθάνιο! :D

Το παραπάνω μήνυμα πρέπει να διαγραφεί γιατί συμβάλλει στην
παραπληροφόρηση!
Ακου υδρόθειο!!:flipout::flipout::flipout:

Σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στα πρακτικά της Αμερικανικής Ακαδημίας Επιστημών, ερευνητές αποδεικνύουν ότι, τρώγοντας σκόρδο, φαίνεται να ενισχύεται το φυσικό απόθεμα του οργανισμού μας σε υδρόθειο.

http://health.bloghi.com/2008/01/10/i-i-a-i-i-i-i-i-i-ioa-i-i-i-i-i-ioi-i-i-i.html

Το υδρόθειο, το αέριο στο οποίο οφείλεται η δυσοσμία των κλούβιων αβγών, όχι μόνο ήταν τοξικό για τη ζωή στη Γη, αλλά παράλληλα συνδυάστηκε με μεθάνιο από ηφαίστεια και κατέστρεψε το στρώμα του όζοντος, που προστάτευε τους οργανισμούς από τη θανατηφόρο υπεριώδη ακτινοβολία.

http://grlyronis1962.spaces.live.com/blog/cns!57E2E4493A85DC1D!841.entry

Από φασολάδα μεθάνιο και από σκόρδο υδρόθειο? Προσοχή γιατί εκτός από έκρηξη ο συνδυασμός καταστρέφει και το όζον. :bang:

Last edited by a moderator:
Είστε όλοι άσχετοι και κολλημένοι στο παρελθόν. Ο κόσμος εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, κι εσείς ασχολείστε με τετριμμένα πράγματα.

1. Το χιόνι δεν χτενίζεται. Άλλο είναι που χτενίζεται. Ούτε και φεύγει μόνο του –το χιόνι, άμα του κορνάρεις. Αναγκαστικά, λοιπόν, πρέπει να το φτυαρίσεις, για να μη γλιστρήσεις και σκάσεις κάτω σαν καρπούζι.
2. Η φράση «φτυαρίζω το χιόνι για να μη γλιστρήσω και σκάσω κάτω σαν καρπούζι» είναι άτοπος. Ξέρετε εσείς να υπάρχει η παραμικρή σχέση μεταξύ χιονιού και καρπουζιού; Πλάκα μου κάνετε τώρα;
3. Ιδρώτας και high end δεν συμβαδίζουν με το φτυάρισμα. Αν ιδρώσεις φτυαρίζοντας, γίνεσαι κόκκινος και ζεσταίνεσαι. Η ζέστη είναι μεν αποδεκτή, καθ’ όσον παραπέμπει σε τάξη Α, αλλά το κοκκίνισμα με τίποτα! Άμα κοκκινίσεις, χάνεις εκείνο το γλυκό, αέρινο, μεταξένιο μπλαβί χρώμα του νεκρού, που έχουν οι γαλαζοαίματοι. Επομένως, απομένει ως μόνη λύση το πορτοφόλι, που φυσικά είναι γεμάτο με μπλαβιά πεντακοσάευρα.
4. Το αντίστροφο είναι μάλλον αποδεκτό, τουλάχιστον υπό συγκεκριμένας -και δη εγκεκριμένας- συνθήκας. Δηλαδή, απαγορεύεται αυστηρά να φτυαρίζεις ιδρώνοντας, όπως επίσης και να ιδρώνεις φτυαρίζοντας, αλλά επιβάλλεται να ιδρώνεις ακίνητος, ας πούμε μέσα σε μια σάουνα, συζητώντας για πολύ σημαντικά ζητήματα της ανθρωπότητας, όπως η διόρθωση του w&f του CD με την προσθήκη λαμπάτου phono stage. Συζητήσεις άσχετες με αυτό, όπως για παράδειγμα το ματσάρισμα του μαϊντανού με τη φασολάδα, απαγορεύονται αυστηρά, καθ’ όσον, ναι μεν, ο μαϊντανός είναι μάτσο, αλλά δε ματσάρει με τίποτα με τη φασολάδα (και γι’ αυτό τη μαγειρεύουμε με σέλινο), αλλά από την άλλη η φασολάδα απαγορεύεται αυστηρά, διότι δημιουργεί προβλήματα έκλυσης υδροθείου, τα οποία μπορεί να περιπλέξουν έτι περαιτέρω την ήδη περιπεπλεγμένην κατάστασιν, αν τύχει να εκλύονται παράγοντας υπόηχους, οπότε κινδυνεύεις να σου κοτσάρουν κανένα νικ του στυλ «ο Μήτσος ο κλανομπασοκορνάκιας».
5. Το πορτοφόλι είναι πολλαπλώς χρήσιμο, καθώς, για να μη ξεμπλαβιάσεις φτυαρίζοντας μόνος σου, μπορείς να αναθέσεις αυτή τη δουλειά στο ανάλογο πρόσωπο, αρκεί να τον φωνάξεις όταν τον ακούσεις να περνάει απ’ έξω, κορνάροντας υπόηχους με τη χρωματιστή κόρνα του, και φωνάζοντας «ο χιονοφτυαριστήηηηηηηηηηηηης».

Kωστα, μου φαινεται οτι το τσιπουρο βγηκε φετος με πολλους βαθμους:grinning-smiley-043