Εκτός απο τα γνωστά αντιστατικά πιστολάκια υπάρχει τρόπος να απομακρυνουμε τον στατικό ηλεκτρισμό απο τα βινύλια;
Να απαλλαγείς απ τα βινύλια![]()
Να απαλλαγείς απ τα βινύλια![]()
Βαζω τον καλαθο "ανακυκλωσης"Να απαλλαγείς απ τα βινύλια![]()
Η προληψη χρησιμοποιωντας αντιστατικους φακελλους ειναι η πιο καλη αρχη.θα βοηθησουν σημαντικα στην μειωση του προβληματος.Εκτός απο τα γνωστά αντιστατικά πιστολάκια υπάρχει τρόπος να απομακρυνουμε τον στατικό ηλεκτρισμό απο τα βινύλια;
... λατρευω τα βινυλια, αν και τελευταια το'χω ριξει στο flac.
Αυτο εννοουσε κι ο κος Λ.Σ. τησ Ανακρουσης μαλλον.Δηλαδή με το πλύσιμο φευγει ο στατικός;
Αρα σε πρώτη φαση καλύτερα να πάρω ενα πλυντηριάκι; Χειροκίνητο εννοείται... όπως αυτό πχ; http://store.acousticsounds.com/d/58982/Spin-Clean-Record_Washer_System-Record_Cleaning_Machine
Δεν εχω μεν πολλά (πολλά έχει ο πατέρας μου) αλλά εχω μια τάση να τα αυξάνω όποτε βρω κάτι που με ενδιαφέρει... και δεν έχει τιμή στον "ουρανο"...
Ειναι αληθεια αυτο που λες.Στην ουσια και εγώ στα flac το εχω ριξει αν και λατρεύω τα βινυλια επίσης... για να πω την αλήθεια και τα δυο ειδη τώρα τα ανακαλύπτω σιγά σιγά... βεβαια η ιστορία computer audio είναι πιο εύκολη υπόθεση...
Κάθε 'κόπος' αξίζει για το βινύλιο και την αναλογική αναπαραγωγή. Κακομάθαμε από τα ψηφιακά. Λ.Σ.Ειναι αληθεια αυτο που λες.
Απλα ειναι στιγμες που μου τη δινει η ιστορια βινυλιο ειδικα οταν φθειρεται η βελονα και πρεπει να τα ''ξανα ακουμπισεις'' να τρεξεις να ξαναριθμισεις το πικαπ και ολα τα γνωστα...
Παντως ο ηχος του βινυλιου στο τελος σε αποζημειωνει με το παραπανο! ! !
Μονο με τη συντιρηση ειναι το ολο θεμα.
Δεν εχετε αδικο αλλα καλα θα ηταν εσεις οι καλα γνωστες του θεματος να μας βοηθουσατε κι εμας του νεους και ημιμαθεις να σεταρουμε αναλογικα συστηματα. Εγω πολυ θελω να μαθω πως να ρυθμιζω ενα βραχιονα με μια κεφαλη αλλα κανενας δεν με βοηθαει να μαθω πρακτικα. Γιατι θεωριτηκα ολοι κατι ξερουμε. Και ειμαστε και γειτονες κυριε Στεφανιδη.Κάθε 'κόπος' αξίζει για το βινύλιο και την αναλογική αναπαραγωγή. Κακομάθαμε από τα ψηφιακά. Λ.Σ.
Γιατι δεν ανοιγεις ενα θρεντ και να μαζεψουμε απο ολους μας πληροφοριες;Δεν εχετε αδικο αλλα καλα θα ηταν εσεις οι καλα γνωστες του θεματος να μας βοηθουσατε κι εμας του νεους και ημιμαθεις να σεταρουμε αναλογικα συστηματα. Εγω πολυ θελω να μαθω πως να ρυθμιζω ενα βραχιονα με μια κεφαλη αλλα κανενας δεν με βοηθαει να μαθω πρακτικα. Γιατι θεωριτηκα ολοι κατι ξερουμε. Και ειμαστε και γειτονες κυριε Στεφανιδη.
Παντως οτι συμβουλη για τον στατικο ηλεκτρισμο και οχι μονο, δεκτη!
Ανοιγω αμεσως!:vroam:Γιατι δεν ανοιγεις ενα θρεντ και να μαζεψουμε απο ολους μας πληροφοριες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.