Stealth Indra

αυτοι που το πουλανε τι περνουν?
ερωτηση ? υπαρχει και καλυτερο
εχω ακουσει ( διαβασει ) για κατι odin της nordost

ειναι λιγο υποκειμενικο το θεμα....

θα σου πω μονο μερικα ονοματα σαν food for thought...

Jorma Design Prime
Argento Serenity Reference SE
Argento Serenity Master Reference SE
Nordost Odin
Kondo KSL

δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο...

μην τρελαινεσαι...

εχω βρει το Indra με τερματισμο WBT στα μισα λεφτα στο Audiogon. Το καινουργιο ειναι καλυτερο...

Αυτό στο e-bay που ανέβασε ο antonisgr είναι με τερματισμό WBT.
Πρέπει να είναι παλαιότερη βερσιόν( ώς αναφορά τα βύσματα και μόνο) μιας
και η Stealth στις νεότερες εκδόσεις του Indra χρησιμοποιεί αποκλειστικά δικής της κατασκευής βύσματα με ανθρακόνημα, ασήμι και τεφλόν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Stealth Indra

E..καλά και ´συ....ενα Indra το μήνα θες να αγοράζεις?:flipout:

οχι μιλάω για τάξη μεγέθους και λαμβάνω υπ' όψιν μου και όλα τα υπόλοιπα που πρέπει να έχεις ήδη αγοράσει : βίλα 300-350 τ.μ , μία Αστον Μάρτιν , μία Ρολς και ένα τζιπ στο γκαράζ κ.ο.κ. μέχρι να φτάσεις στο σημείο να αγοράσεις ένα τόσο overpriced αντικείμενο :flipout:

Αν εχεις ενα συστημα που αγγιζει τις 100.000 γιατι να μην δωσεις και 8500 για καλωδιο?Βεβαια υπαρχει και το αντιστοφο ερωτημα< γιατι να χρειαζεται ενα συστημα 100.000 καλωδιο 8500 για να παιξει καλα?>

Γιατί πρακτικά υπάρχει ένα όριο τιμής που αν το φτάσεις θα πρέπει να δώσεις πολύ περισσότερα από αυτά τα λεφτά για να πάρεις μία μικρή διαφορά...

Αν π.χ. έχεις ένα player που κάνει 40.000 ευρώ, για να ακούσεις καλή διαφορά σε ήχο θα πρέπει να πάρεις ένα player των 50.000 ή ίσως παραπάνω ευρώ...

Άσε που θα πρέπει να πουλήσεις το δικό σου σαν μεταχειρισμένο, οπότε θα χάσεις ακόμη περισσότερα λεφτά...
Σε αυτή την περίπτωση η επένδυση αυτών των χρημάτων έχει σημασία...

Τώρα, αν έχεις ένα player των 3.000 ευρώ, το να βάλεις πάνω του ένα καλώδιο των 8.000 ευρώ είναι άτοπο... Με αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα άλλο player που θα σου δώσει πολύ μεγαλύτερη διαφορά στον ήχο από ένα καλώδιο...

Πάντως άν δεν ακούσετε προσεκτικά-συγκρίνετε στο σύστημά σας,τα καλώδια που θέλετε να ανανεώσετε,μην κάνετε τέτοιες κινήσεις.Ειδικά άν μιλάμε για τέτοια ποσά.

Re: Απάντηση: Stealth Indra

Πάντως άν δεν ακούσετε προσεκτικά-συγκρίνετε στο σύστημά σας,τα καλώδια που θέλετε να ανανεώσετε,μην κάνετε τέτοιες κινήσεις.Ειδικά άν μιλάμε για τέτοια ποσά.

Οχι μόνο εννοείται αλλά επιβάλλεται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Stealth Indra

οχι μιλάω για τάξη μεγέθους και λαμβάνω υπ' όψιν μου και όλα τα υπόλοιπα που πρέπει να έχεις ήδη αγοράσει : βίλα 300-350 τ.μ , μία Αστον Μάρτιν , μία Ρολς και ένα τζιπ στο γκαράζ κ.ο.κ. μέχρι να φτάσεις στο σημείο να αγοράσεις ένα τόσο overpriced αντικείμενο :flipout:

Αν σε ρωτήσουν τι τα θες όλα αυτά (βίλα 300-350 τ.μ , μία Αστον Μάρτιν , μία Ρολς και ένα τζιπ στο γκαράζ ) τι θα πείς?
Ρε παιδιά εγώ για να ακούω μουσική τα πήρα?:flipout::flipout:

Σας ευχαριστώ όλους.

Τα indra είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει
.

Είχα στη κατοχή μου την αφρόκρεμα των καλωδίων, από Nordost Valhalla και Argento μέχρι Acoustic Zen Silver Reference και Purist Audio Designs 20th Anniversary.

Τα indra βρίσκονται σε ΑΛΛΟ επίπεδο.

Δεν έχω ξανα-ακούσει παρόμοιο καλώδιο, με τη μουσικότητα του Purist και το flat χαρακτήρα του Argento. Έχει κάτι ΤΟΣΟ ξεχωριστό!
Πολλαπλά layers στο staging με μικροδυναμικά και μακροδυναμικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!
Οι φωνές έχουν αποκτήσει ΑΛΛΗ διάσταση, ΟΤΙ πιο φυσικό έχω ακούσει. ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ότι η μπάντα τραγουδάει για σένα! Το χαμηλό ενισχύθηκε και η ταχύτητα και ο έλεγχος του, "σκοτώνουν". Μια ροή στη μουσική που σε κάνει να θες να ακούσεις όλη σου τη μουσική ξανά, κάτι που γίνεται πιο αντιληπτό όσο πιο πολύπλοκο είναι το κομμάτι.

Το καλώδιο μοιάζει "ΕΞΩΓΗΙΝΟ¨. Τελείως διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο. Σε ένα οποιοδήποτε, στοιχειωδώς καλοστημένο, σύστημα μπορεί να κάνει παπάδες. Παρόλο που κοστίζει μία περιουσία θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω bargain για αυτό που προσφέρει.

Εγώ πάντως πήρα ΚΑΙ το ψηφιακό varidig- ΜΑΓΕΙΑ και αυτό. Και σύντομα όλα τα καλώδιά μου θα είναι STEALTH! Respect στο Ρώσο!

P.S. Τους ¨κορνάκηδες" τους δικαιολογώ που δεν μπορούν να καταλάβουν οποιαδήποτε διαφορά σε καλώδια (η οτιδήποτε άλλο)!

Last edited:
καλες σου ακροασεις
ελπιζω να βρηκες αυτο που εψαχνες
και αν εκανε και μια μικρη περιουσια δεν λεει τιποτα απο την στιγμη που βρηκες αυτο που θελεις

P.S. Τους ¨κορνάκηδες" τους δικαιολογώ που δεν μπορούν να καταλάβουν οποιαδήποτε διαφορά σε καλώδια (η οτιδήποτε άλλο)!

Ενώ εσύ τις καταλαβαίνεις με τη μία.

Στον λογαριασμό.

Ενώ εσύ τις καταλαβαίνεις με τη μία.

Στον λογαριασμό.

οντως ειναι μεγαλο θυμα....
δεν εβαζε κι αυτος ενα Van DerHull να κανει τη δουλεια του καλυτερα και φτηνοτερα:BDGBGDB55:

Τα καλώδια πρέπει να είναι η τελευταία δοκιμή σε ένα σύστημα.

Αφού κάποιος έχει επιλέξει τις συσκευές του σωστά και προσεκτικά και έχει ματσάρει, έχει προσέξει το χώρο, ηλεκτρική εγκατάσταση κλπ, τότε μπορεί με σωστή και προσεκτική επιλογή καλωδίων να πάρει το 100% μηχανημάτων που έχει πληρώσει και να σταματήσει τις αέναες τράμπες.

Τα μηχανάκια έχουν πολλές δυνατότητες που παραβλέπονται και πολλές φορές δεν αξιοποιούνται, για πολλούς και ποικίλους λόγους και είναι κρίμα, γιατί όλοι επενδύουν τα χρήματα που μπορούν σε αυτά.
Ας τα ξεζουμίσουν λοιπόν.

@Σχετικά με τα καλώδια της Stealth θα ήθελα 2 παρατηρήσεις αν επιτρέπεται.

α) Οι κορυφαίες σειρές Interconnect της εταιρείας μεταξύ άλλων χρησιμοποιούν ειδικούς κονέκτορες (μπορείτε να διαβάσετε σχετικά), αν δεν φέρουν αυτούς ΔΕΝ είναι τα συγκεκριμένα μοντέλα παραγωγής που ισχυρίζονται οι εκάστοτε πωλητές και είτε είναι κομμένα-ραμμένα (πιθανόν και άχρηστα πλέον) είτε πρόκειται για τα beta-testing που φυσικά εξελίσσονται πριν γίνουν μοντέλα παραγωγής.

Έτσι τα μοντέλα Indra, Nanofiber, Metacarbon, Vardig Sextet, Hyperphono χωρίς τον εργοστασιακό τερματισμό δεν έχουν καμιά αξία.

Η Stealth audio cables διαθέτει μόνο εργοστασιακά τερματισμένα, χειροποίητα καλώδια.

Όλα τα καλώδια Stealth συνοδεύονται από ισόβια εγγύηση [αρχικός αγοραστής, 2 έτη συνολικά μεταφερόμενα σύμφωνα με οδηγία Ε.Ε] και εγγύηση αναβάθμισης σε μεγαλύτερο μοντέλο χωρίς να χαθεί 1 ευρώ από την αρχική αγορά [μόνο στους επίσημους dealers].

Ειδικά τα interconnects μοντέλα Indra & Varidig-Sextet συνοδεύονται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας και serial number.

Οι χαμηλότερες σειρές τερματίζονται με τα ακριβότερα wbt-nextgen ή cardas.

β) Οι τιμές είναι σημαντικά χαμηλότερες στη χώρα μας.

Όλα τα παραπάνω προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για σωστή ενημέρωση.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Last edited: