Κακαλιός Στέργιος
Supreme Member
Φίλε Στέργιο δεν έβαλα εγώ τη βαθμολογία οκ...Όμως είναι γεγονός ότι στα ψηφιακά οι διαφορές είναι μηδαμηνές...Ακόμα μ' αρέσει να ακούω και να σέβομαι τους επαγγελματίες...Και επαγγελματίες δεν είναι μόνο οι studi_άδες που εκθειάζουν το bench αλλά και οι reviewers γιατί έχουν ακούσει πάρα πολλά και καλά μηχανήματα για πάρα πολλές ώρες.Για πες μου πόσες φορές και για πόσες ώρες έχεις ακούσει το esoteric ή το DP77 ??
Και ας μη σνομπάρουμε τα περιοδικά του χώρου γιατί για τους περισσότερους απο μας είναι η μοναδική πηγή ενημέρωσης...ιδιαίτερα λίγο παλαιότερα που δεν υπήρχε το internet...
Και για να επανέλθουμε στο νόημα του thread αν κάποιος έχει κάποιο player απ' αυτά που ανέφερα πιο πάνω ας το φέρει εδώ στο χώρο μου να ακούσουμε το xrcd και να κάνουμε μαζί εκ νέου την 'κόντρα'...Ειλικρινά θα το χαρώ πολύ ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα που θα βγει...
Αν στα ψηφιακά οι διαφορές σου φαίνονται μηδαμινές, καλό είναι να τσεκάρεις το σύστημά σου.
Σίγουρα κάτι δε πάει καλά.
Δε σνομπάρουμε τα περιοδικά του χώρου, αλλά καλό είναι να έχουμε πάντα μια πισινή. Κυρίως γιατί πολλά από όσα έχουμε διαβάσει κατά καιρούς, τα έχουμε ζήσει...ανάποδα πληρώνοντας αδρά...
Σχετικά με την "κόντρα", λίγη υπομονή να πάρω το apogee και θα είμαστε κομπλέ.
Γκρήτινγκς