ΣΤΕΝΕΣ...ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ

Απάντηση: Re: ΣΤΕΝΕΣ...ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ

Σου πέρασε από το νου ότι, αντί να έλειπε κάτι από το CD, μπορεί να περίσσευε κάτι στο πικάπ;

μα και με το καλύτερο ψηφιακό όλων των εποχών -TO BLUE SKY φυσικά - κάτι λείπει :flipout: . Τι άλλο πια να κάνω ; :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: ΣΤΕΝΕΣ...ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ

και το βινύλιο με αυτά τα κριτήρια σχεδιάστηκε αλλιώς θα κυκλοφορούσαν σε μπομπίνες

Λαθος , πρωτα ο δισκος και ποοοοοολυ πιο μετα οι μπομπινες .

Re: Απάντηση: Re: ΣΤΕΝΕΣ...ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ

μάη θοτς εξάκτλυ, γουεν γουη τοκ αμπάουτ στέρεο ίματζινγκ. :operator:

Στέργιο, έτσι κι αλλιώς τα ηχεία του Ντοκ δε φημίζονται για την απόδοση της στερεοφωνικής εικόνας.

Υ.Γ. Για το Lavry δεν ξέρω φιλαράκ, ούτε USB έχει, είναι και πολύ κακομούτσουνο...

Τα περισσόερα studios στον κόσμο ηχογραφούν με ψηφιακό εξοπλισμό, οπότε το αναλογικό είτε το θέλουμε είτε όχι, αυτό πέθανε τουλάχιστον εμπορικά.

Οι παλαιές αναλογικές μη επεξεργασμένες ηχογραφήσεις ακούγονται ποιο σωστά και ποιο πιστά (High Fidelity) στα καλά πικάπ απ'οτι στα CD players και αυτό το ξέρουν πλέον και οι κότες .
Τώρα αν ορισμένοι συνεχίζουν να ακούν στο πικάπ τους ψηφιακές ηχογραφήσεις ή ψηφιακώς επεξεργασμένες αναλογικές ηχογραφήσεις, προφανώς είτε δεν το ξέρουν είτε τους αρέσει ο χρωματισμός και η υψηλή παραμόρφωση του πικάπ τους.

Τα περισσόερα studios στον κόσμο ηχογραφούν με ψηφιακό εξοπλισμό, οπότε το αναλογικό είτε το θέλουμε είτε όχι, αυτό πέθανε τουλάχιστον εμπορικά.

Οι παλαιές αναλογικές μη επεξεργασμένες ηχογραφήσεις ακούγονται ποιο σωστά και ποιο πιστά (High Fidelity) στα καλά πικάπ απ'οτι στα CD players και αυτό το ξέρουν πλέον και οι κότες .
Τώρα αν ορισμένοι συνεχίζουν να ακούν στο πικάπ τους ψηφιακές ηχογραφήσεις ή ψηφιακώς επεξεργασμένες αναλογικές ηχογραφήσεις, προφανώς είτε δεν το ξέρουν είτε τους αρέσει ο χρωματισμός και η υψηλή παραμόρφωση του πικάπ τους.

Ποτε θα ακροαστουμε το πικαπακι που εστησα προσφατα βρε ;;;; κανονισε με τα "παιδια" το συντομοτερο !

Re: Απάντηση: Re: ΣΤΕΝΕΣ...ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ

Δε τσακωνόμεθα ρε φιλαράκ.

Και για να μη παρεξηγηθώ, εγώ είμαι υπέρμαχος του βινυλίου, οκ?

...

Βρε το ξέρω εξ ου και τα εισαγωγικά που έβαλα στη λέξη. Απλά αισθάνομαι ότι τα επιχειρήματα εκατέρωθεν (ή οι ακουστικές εντυπώσεις αν θες) έχουν καταγραφεί και μάλλον έχουν εξαντληθεί. Δηλαδή η κουβέντα αυτή έχει φτάσει σε ένα αδιέξοδο πλέον.
Και για να μην παρεξηγηθώ εγώ είμαι υπέρμαχος του CD, ok? :flipout:

Ποτε θα ακροαστουμε το πικαπακι που εστησα προσφατα βρε ;;;; κανονισε με τα "παιδια" το συντομοτερο !

Την ερχόμενη εβδομάδα θα φτιάξουμε κατάσταση με χοντρή κόντρα βινύλιο versus CD.

To ξέρω το αποτέλεσμα αλλά ... "μου αρέσει να το ακούω" .

Θα φέρω και κάτι που θα σου αρέσει .

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΤΕΝΕΣ...ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ

?????:nounder:
Παρακαλώ???...Αν υπάρχει αντίρρηση ότι οι διαφορά από ένα cd των 5000 Ε είναι πάνω από 5% από ένα των 500 Ε να το τεκμηριώσουμε,να το ακούσουμε και να το πιστέψουμε κι εμείς...

Την ερχόμενη εβδομάδα θα φτιάξουμε κατάσταση με χοντρή κόντρα βινύλιο versus CD.

Τα εργαλεία (2πλό xrcd και 2πλό βινύλιο 'jazz at the pawnshop') στη διάθεση όλων...
-Σύντομα θα σας πώ και τι μοντιφκασιόνες έκανα τις δυο τελευταίες μέρες...Αφήστε...

Τα εργαλεία (2πλό xrcd και 2πλό βινύλιο 'jazz at the pawnshop') στη διάθεση όλων...
-Σύντομα θα σας πώ και τι μοντιφκασιόνες έκανα τις δυο τελευταίες μέρες...Αφήστε...

Οπωσδήποτε θα πρέπει να είσαι και εσύ παρόν. Θα σε ενημερώσω μόλις το κανονίσουμε. Εννοείται ότι θα πρέπει να φέρεις και το benchmark DAC. Θα κοντράρει με το άφιλτρο και αναλογικότατο Audio Nemesis DC-1 DAC .

Last edited:
Οπωσδήποτε θα πρέπει να είσαι και εσύ παρόν. Θα σε ενημερώσω μόλις το κανονίσουμε. Εννοείται ότι θα πρέπει να φέρεις και το benchmark DAC. Θα κοντράρει με το άφιλτρο και αναλογικότατο Audio Nemesis DC-1 DAC .
Ok ... Περιμένω εναγωνίως....

Re: Απάντηση: ΣΤΕΝΕΣ...ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΒΙΝΥΛΙΟ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ