Στερεογράμματα

Μα ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται γκάβακες για να τα δειτε! :)

Ειναι πολυ απλο...πλησιάστε την οθόνη στα 15εκατοστα και εστιάστε στο άπειρο (δηλαδή αφήστε τα μάτια σας να blurriασουν)

Αν τα καταφέρεις να τα δεις (η πρώτη φορά είναι το δύσκολο )
Θα πάθεις πλάκα.
Πραγματικά αξίζουν μην τα παρατάς

Τελικά τα κατάφερα κι εγώ να τα δω ακολουθώντας τις οδηγίες σας.
Πράγματι εντυπωσιακά.

Αλλά μετά δεν έβλεπα καθαρά τα ψιλά γραμματάκια στην οθόνη μου.
Έκανα ώρα για να τα καταφέρω πάλι να τα βλέπω. Κάτι φταίει με τα μάτια μου μάλλον.

Πολύ όμορφα στερεογράμματα!!!

...Αλλά μετά δεν έβλεπα καθαρά τα ψιλά γραμματάκια στην οθόνη μου.
Έκανα ώρα για να τα καταφέρω πάλι να τα βλέπω. Κάτι φταίει με τα μάτια μου μάλλον.
Στην επόμενη διαδικασία αναβάθμισης-μετάβασης σε νέο ταχύτερο server υποσχόμεθα 3DAVClub, οπότε και τα ψιλά γραμματάκια στην οθόνη σου θα είναι 3D! :flipout:

Re: Απάντηση: Στερεογράμματα

Τελικά τα κατάφερα κι εγώ να τα δω ακολουθώντας τις οδηγίες σας.
Πράγματι εντυπωσιακά.

Αλλά μετά δεν έβλεπα καθαρά τα ψιλά γραμματάκια στην οθόνη μου.

Είναι μάλλον επειδή το πάλευες ώρα και κούρασες τα μάτια σου. Εαν μάθεις τον τρόπο, μετά θα τα βλέπεις γρήγορα και χωρίς να κουράζεσαι! :BDGBDGB53:

Παίζει κανένα καινούριο; Βρήκα και σε κανα-δυο sites, αλλά πλέον τα είδα όλα!

Μιχάλη, νομίζω αν τα βγάλεις στον προβολέα και παίξεις με την εστίαση, θα τα δεις και χωρίς να χρειάζεται να κάνεις "τρικ" με τα μάτια σου.

Παίζει κανένα καινούριο; Βρήκα και σε κανα-δυο sites, αλλά πλέον τα είδα όλα!

Μιχάλη, νομίζω αν τα βγάλεις στον προβολέα και παίξεις με την εστίαση, θα τα δεις και χωρίς να χρειάζεται να κάνεις "τρικ" με τα μάτια σου.

Οχι δεν γίνεται αυτό!! :flipout:

Δεν είναι θέμα εστίασης στην ουσία αλλά σύγκλισης των ματιών.

Στην ουσία, αναγκάζεις τα μάτια σου να μην συγκλίνουν στην οθόνη,αλλά στο άπειρο, βλέποντας έτσι 2 διαφορετικές εικόνες του στερεογράμματος.