Stereophile products of the year 2011

Πάνο κοστίζει όσο το Maestro 2.0 που αντιπροσωπεύεις:
http://www.acoustic-preference.com/distribution.php
http://www.higherfi.com/mobi/audio_speakers/7

Κοστιζει μιαμιση φορα την τιμη του Maestoso,το οποιο Maestoso μαλλον θα κοστιζει διπλασια στην πραγματικοτητα για να κατασκευαστει,και εκτος τουτου,η αποψη μου περι high-end,ισχυει και για πραγματα που αντιπροσωπευω.

Τετοιες τιμες βλεποντας το πραγματικο κοστος υλικων,πολλες φορες,κανουν προιοντα οπως το Maestoso να ειναι και καλο value :laugh:

Το ένα φουλρειντζ κοστίζει όσο όλες οι μονάδες και το κρος του άλλου και παραπάνω......

Πας στοιχημα οτι δεν τα ξερεις καλα;

Για πες και για τα αλλα υλικα κατασκευης και των δυο.

Κοστιζει μιαμιση φορα την τιμη του Maestoso,το οποιο Maestoso μαλλον θα κοστιζει διπλασια στην πραγματικοτητα για να κατασκευαστει,και εκτος τουτου,η αποψη μου περι high-end,ισχυει και για πραγματα που αντιπροσωπευω.

Τετοιες τιμες βλεποντας το πραγματικο κοστος υλικων,πολλες φορες,κανουν προιοντα οπως το Maestoso να ειναι και καλο value :laugh:

Το λινκ που σου έδωσα γράφει 27.000$ για το maestro2.0
Πολυ κοντά στα 30.000$ του Voxativ.

Τώρα τι και ποιό είναι καλύτερο ας το κρίνουν όσοι τα ακούσουν πραγματικά και τα δουν με τα αυτιά τους.

Το λινκ που σου έδωσα γράφει 27.000$ για το maestro2.0
Πολυ κοντά στα 30.000$ του Voxativ.

Τώρα τι και ποιό είναι καλύτερο ας το κρίνουν όσοι τα ακούσουν πραγματικά και τα δουν με τα αυτιά τους.

Δεν συζηταμε για το ποιο ειναι καλυτερο νομιζω;

Το λινκ λεει πραγματι αυτο που λες.Η τιμη στην Ευρωπη αλλη ειναι...................

Last edited:
Αν σκφτει κανεις τι μπορει να κανει με 30 χι δεν εχει νοημα η κουβεντα

Απάντηση: Re: Stereophile products of the year 2011

Δεν "έχασε πανηγυρικά" γιατί δεν έγινε συγκριτικό, αλλά μιά χαλαρή ακρόαση (τουλάχιστον έτσι λέει ο τίτλος του νήματος). Από τη στιγμή που δεν στάθηκε καν δυνατό να γίνει ισοστάθμιση των διαφορετικών πηγών με ντεσιμπελόμετρο, δεν μπορώ να θεωρήσω τα συμπεράσματα των φίλων οριστικά. Ας μη με παρεξηγήσουν, ούτε άσχετους τους θεωρώ, ούτε υστερόβουλους. Απλά τα συμπεράσματά τους αφορούν μόνο το σύστημα του Δημοκηδή, πουθενά αλλού.

Καμία παρεξήγηση, μιας και ήμουν παρόν..., έτσι είναι ακριβώς!
Θέλαμε να να ακούσουμε τρία δημοφιλή players και να πιούμε, φάμε, διασκεδάσουμε....
Tα "καταφέραμε" και πήραμε μια πρώτη εικόνα απο τα players, την οποία μεταφέραμε και στο forum...

Για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις το Οppo ψηφίσθηκε σαν budget audio product. Και όχι σαν ψηφιακή πηγή σε αυτή την κατηγορία δέιτε τη λίστα στην αρχή της σελίδας.
Νομίζω ότι στις ΗΠΑ με 999 δολλάρια για συσκευή bluray DVD cd sacd με sabre, qdeo, πολύ καλή εικόνα , esata, USB και ένα σωρό άλλες ευκολίες είναι ότι καλύτερο στα λεφτά του και στη κατηγορία που βραβεύθηκε. Ενώ αντίθετα το Sony έιναι ένα πολύ Καλό cd/sacd audio player και αφού είναι ακριβότερο και μόνο audio σαφώς πρέπει να παίζει καλύτερα και οφείλει.

+1 Γιάννη!

+++
Για το voxativ, χωρίς να ακούσουμε καλό είναι να μην κρίνουμε...
Όσον αφορά την τιμή του... προτιμώ να διαθέσω τα 28 απο τα 30 χιλιάρικα κάπου αλλού... άλλος τα 20, άλλος τα 10 κοκ... ελευθερία έχουμε...

Re: Απάντηση: Re: Stereophile products of the year 2011

Καμία παρεξήγηση, μιας και ήμουν παρόν..., έτσι είναι ακριβώς!
Θέλαμε να να ακούσουμε τρία δημοφιλή players και να πιούμε, φάμε, διασκεδάσουμε....
Tα "καταφέραμε" και πήραμε μια πρώτη εικόνα απο τα players, την οποία μεταφέραμε και στο forum...

+1 Γιάννη!

+++
Για το voxativ, χωρίς να ακούσουμε καλό είναι να μην κρίνουμε...
Όσον αφορά την τιμή του... προτιμώ να διαθέσω τα 28 απο τα 30 χιλιάρικα κάπου αλλού... άλλος τα 20, άλλος τα 10 κοκ... ελευθερία έχουμε...

Ποιος είναι ο Γιάννης?

Μπα...Και διπλός λογαρισμός?...Μπαίνει και ο Γιάννης Κοψ από τον ίδιο υπολογιστή με τον Γιώργο?

:smash:

Πάντως ένα παρόμοιας σχεδίασης ηχείο (με βάση το σχήμα που βλέπω, δεν έχω διαβάσει λεπτομέρειες) με το Voxativ Ampeggio loudspeaker, είναι το WHT PR1 MKII το οποίο είχα ακούσει στην Έκθεση πέρσι και του οποίου ο ήχος μου άρεσε, στα μισά χρήματα ~15.000 ...

Υ.Γ. Μόλις γύρισα από σπα...:afro:

Συγχαρητήρια στο stereophile.

Εχει τον τρόπο και την δύναμη να ξαναμοιράζει την τράπουλα όποτε θέλει.

-
καιρό είχα να μπώ να χαζέψω.
[στον εαυτό μου: και έχουμε μπεί και σε Άγιες Μέρες… (για να κολαζόμαστε)]

παιδιά (AUDIOLYTIC k’ Γιώργος ΚΟΨ.) πόσο έχουν τα ηχεία (Maestro 2.0 κ’ Voxativ) στην Ελλάδα;
Γιατί αναφέρεστε (και συγκρίνετε) σε $ και σε τρίτες χώρες;

Για το Stereophile πού: Εχει τον τρόπο και την δύναμη να ξαναμοιράζει την τράπουλα όποτε θέλει.
Ωραίος παπατζής έχει γίνει. (όχι τώρα. χρόνια)

Αν δεν σας "ξανακούσω", Καλά Χριστούγεννα!

Last edited by a moderator:
Το μήνυμα γιατί βγήκε μαύρο;
μας έκοψε η ΔΕΗ το φώς ή αλλάζει ο χρόνος;
Να πώ καλή πρωτοχρονιά;
:-)

Last edited by a moderator: