Stevie Ray Vaughan - the legend

ο αλογομούρης Ποτέ! ποτέ δεν έχει παίξει σόλο πάνω από 1 λεπτό, max.

Δόξα και τιμή στον αλογομούρη: είναι το απόλυτο φετίχ μου.
Ο Τέηλορ στους Στόουνς: μία από τα ίδια - γεμίσματα αλλά να σου φεύγει ο τάκος κι όταν σολάρει, πάντα μισό με ένα λεπτό, ποτέ παραπάνω. σε live. άκου το Ya-Ya's. The definition of r'n'r :worshippy:

καταλαβαίνεις τώρα γιατί δεν μου αρέσουν οι Floyd; ;) :cool:

κανείς δε λέει όχι.
αλλά...
Ο Taylor στο sticky fingers κοπιάρει Carlos ανερυθρίαστα γιά πάνω από 3 λεπτά...
Στο δε yaya στο sympathy σολάρουν και οι δυό επί μακρόν...

think I've done my homework .... well enough:worshippy:

επ , το μότο το ξέρετε . Το κόπιαραν και οι Deep Freeze Mice αναγράφοντας το φαρδιά πλατιά στην ετικέτα του βινυλίου στο The gates of lunch : Ιf ti's worth doing , it's worth OVERDOING!!!!! .
Ως εκ τούτου τιμή και δόξα στον SRV ( says I ) .

Απάντηση: Re: Stevie Ray Vaughan - the legend

Αρχηγέ, είναι θέμα "πετριάς": εγώ το ρ'ν'ρ το θέλω νευρωτικό, σύντομο και άμεσο - με τα μαραθώνια jams χάνω τ αυγά και τα καλάθια. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μου αρέσουν δίσκοι σαν το Rock'n'Roll Animal και δεν έχω ούτε ένα δίσκο του B.B. King ή του Muddy Waters. Για μένα η ουσία είναι στον
Bo Diddley και στον Howlin' Wolf : 2-3 λεπτά, πάρ'τα και φύγε.
Τον Στήβι τον έχω δεί σε βίντεο. Αντεξα καμιά 10ριά λεπτά. Βιρτουόζος είναι, καμία αμφιβολία. Αλλά δεν μπορεί να μου τραβήξει την προσοχή για πολύ: χάνομαι μέσα στους δαίδαλους.
Εγώ τους κιθαρίστες τους θέλω λακωνικούς: μπορεί να τα πεί όλα μέσα σε ένα σόλο 10 με 20 δευτερόλεπτα; Αυτό είναι όλη η γκέλα για μένα. Ακου τον Robbie Robertson στο "Forbidden Fruit" -Νorthern Lights, Southern Cross- και θα με καταλάβεις.

μαζι σου ..... συμφωνω απολυτα !

.

51Wf1-aLhdL._SS500_.jpg

Λοιπόν η κασετίνα δεν υπάρχει.. (σε Κεντρικό και Περιστερίου που ρώτησα)
Τιμή δεν μπορούσαν να μου πουν, γιατί δεν είχαν "σύστημα".

Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται, υπάρχει τώρα στο Κεντρικό.
Απο όροφο Ελληνικών πρός όροφο Ροκ, δεξί χέρι, στο πέμπτο σκαλοπάτι, είναι η τέταρτη κασετίνα στη σειρά
Τιμή: 28,90 ευρώ :guitarist:

Re: Απάντηση: Stevie Ray Vaughan - the legend

Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται, υπάρχει τώρα στο Κεντρικό.
Απο όροφο Ελληνικών πρός όροφο Ροκ, δεξί χέρι, στο πέμπτο σκαλοπάτι, είναι η τέταρτη κασετίνα στη σειρά
Τιμή: 28,90 ευρώ :guitarist:

Σωστός!
George, δώσε καμιά ρεματιά με λίρες αν έχει τίποτα:smile::ernaehrung004::ernaehrung004: