Στηβ Λάλας

Απάντηση: Re: Στηβ Λάλας

Από 2-3 ειδικούς που επεξεργάζονταν στην αρχή αυτά που τους έδινε, έφτασαν στο τέλος να τα δουλεύουν 20-25 άτομα... Ερασιτεχνισμός... Ηθοποιοί βουλευτές, άνεργοι υπουργοί, κομματόσκυλα και κουμπάροι στα κρίσιμα πόστα... Τι είναι η Ελλάδα? Μην είναι οι κάμποι? Μην είναι τ'άγρια ψηλά βουνά ? Οοοοχι... Ενα απέραντο μπου... είναι...

μπουρμπουληθρες ενοεις ........:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Στηβ Λάλας

τελικα εχει μαζεψει χρημα η οχι ο Λαλλας στην τραπεζα;;

ουουου, μεγιστάνα της Χρυσούπολης τον φωνάζουν!

Εσύ πώς τον έκοψες δηλαδή Βαγγέλη, όχι πες μου.

(καλά, κάποιοι θα πουν ότι πήρε, αλλά του τα 'φαγε ο δικηγόρος υπεράσπισης)

Re: Απάντηση: Re: Στηβ Λάλας

Υ.Γ
Oταν δέν παίζει καλά ο Ολυμπιακός μέ αυτόν θά ασχοληθώ ,όχι μέ τούς άλλους....;)

Oταν δέν παίζει καλά ο "Ολυμπιακός", έχεις άποψη για το σύστημα που θέλεις να παίζει η ομάδα.
Θέλεις να παίζει με 6 αμυντικούς και 4 αμυντικά χαφ κλεισμένη μπροστά από τα γκολπόστ ή θέλεις να παίζει 4-3-3 με κρυφό σέντερ φορ και να παίζει "ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας".
Εδώ είναι το ζήτημα, από ποιες θέσεις κάνεις κριτική και που θέλεις να την πας την "ομάδα"...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στηβ Λάλας

ουουου, μεγιστάνα της Χρυσούπολης τον φωνάζουν!

Εσύ πώς τον έκοψες δηλαδή Βαγγέλη, όχι πες μου.

(καλά, κάποιοι θα πουν ότι πήρε, αλλά του τα 'φαγε ο δικηγόρος υπεράσπισης)

εγω τον εκοψα ποιο κακομοιρη απο εμενα ....:flipout:

Re: Απάντηση: Στηβ Λάλας

Εγω αυτο που απορω ειναι ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ χρονια 15 το Ελληνικο κρατος ΔΕΝ εκανε τιποτα να βοηθησει την οικογενεια του Ανθρωπου αυτου ;;;;;
Γιατι θα επρεπε να εγκαταλειφτει ο πρακτορας της χωρας ;;;
οι Ισραηλινοι πως βοηθησαν την οικογενεια του δικου τους πρακτορα ;;

Ως προς την ευσυνηδεισία και τον επαγγελματισμό, σαν να συγκρίνεις το Εβερεστ με το λόφο του Φιλοπάπου που λέει και ο Γεωργίου...
Αυτοί μέχρι χθές έψαχναν (και ίσως ακόμα ψάχνουν) σ'όλο τον κόσμο για διαφυγόντες εγκληματίες ναζί κατά του λαού τους για να τους δικάσουν... Οργάνωσαν επιχείρηση και διέσχισαν όλη την Αφρική γιά να απελευθερώσουν τους ομήρους στην Ουγκάντα και τα κατάφεραν... Σιγά μην άφηναν δικό τους άνθρωπο στην τύχη του...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στηβ Λάλας

Oταν δέν παίζει καλά ο "Ολυμπιακός", έχεις άποψη για το σύστημα που θέλεις να παίζει η ομάδα.
Θέλεις να παίζει με 6 αμυντικούς και 4 αμυντικά χαφ κλεισμένη μπροστά από τα γκολπόστ ή θέλεις να παίζει 4-3-3 με κρυφό σέντερ φορ και να παίζει "ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας".
Εδώ είναι το ζήτημα, από ποιες θέσεις κάνεις κριτική και που θέλεις να την πας την "ομάδα"...

Σίγουρα πάντως δέν θέλω ο στόπερ νά βάζει αυτογκόλ επειδή τάχει πιάσει ,και χοντρά μάλιστα ,από τήν αντίπαλη ομάδα..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στηβ Λάλας

Σίγουρα πάντως δέν θέλω ο στόπερ νά βάζει αυτογκόλ επειδή τάχει πιάσει ,και χοντρά μάλιστα ,από τήν αντίπαλη ομάδα..

Εγώ θα έλεγα ότι δεν φταίει ο στόπερ (ο προπονητής καλύτερα μια και αυτός την πληρώνει πάντα σε περιπτώσεις αποτυχίας).
Ο τωρινός προπονητής μάλιστα που επέστρεψε σε παραδοσιακές λύσεις για το παιχνίδι της ομάδας ξεχασμένες εδώ και πολύ καιρό,
κρίνεται και από τα αποτελέσματα επιτυχημένος.
Αλλού είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι μια μερίδα οπαδών της ομάδας -ευτυχώς ολιγάριθμη- παρασυρμένη
από την χρόνια κρίση που περνάει το άθλημα και από τη συνολική περιρρέουσα ατμόσφαιρα αλλοιθωρίζει προς αντιλήψεις άλλου είδους και άλλων εποχών που αποτελούσαν για χρόνια προνομιακό πεδίο των δύο μεγάλων ομάδων του "κέντρου".

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στηβ Λάλας

Εγώ θα έλεγα ότι δεν φταίει ο στόπερ (ο προπονητής καλύτερα μια και αυτός την πληρώνει πάντα σε περιπτώσεις αποτυχίας).
Ο τωρινός προπονητής μάλιστα που επέστρεψε σε παραδοσιακές λύσεις για το παιχνίδι της ομάδας ξεχασμένες εδώ και πολύ καιρό,
κρίνεται και από τα αποτελέσματα επιτυχημένος.
Αλλού είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι μια μερίδα οπαδών της ομάδας -ευτυχώς ολιγάριθμη- παρασυρμένη
από την χρόνια κρίση που περνάει το άθλημα και από τη συνολική περιρρέουσα ατμόσφαιρα αλλοιθωρίζει προς αντιλήψεις άλλου είδους και άλλων εποχών που αποτελούσαν για χρόνια προνομιακό πεδίο των δύο μεγάλων ομάδων του "κέντρου".

Χέχέ...
Διαφωνώ αλλά εκτιμώ τό επιτυχημένο κείμενο..:ernaehrung004::ernaehrung004:
Ισα-ίσα πού οι αντιλήψεις αυτές ήσαν προνόμιο τής ομάδας καί οι νέοι προπονητές στό πνεύμα τής ´ανανέωσης´εστράφησαν πρός λύσεις πού ´αγκαλιάζουν´ και γίνονται δορυφόροι τών δύο ομάδων τού ´κέντρου´.:BDGBDGB53:
Εκτός εάν αναφερόμαστε σέ διαφορετικές ομάδες..;)

Τι λεφτά ρε παιδιά.... εγώ απο Κεραμωτή είμαι , στη Χρυσούπολη πήγαινα λύκειο , ο αδερφός μου τα ξέρει τα παιδιά του Λάλα. Μην τον βγάλουμε και εκατομμυριούχο τώρα. Άντε γιατί ώρες ώρες επαληθέυεται το όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Άλλοι κι άλλοι που πλουτίζουν εκ του ασφαλούς χωμένοι στην παρανομία και στην κλεψιά εις βάρος του Ελληνικού ( και των άλλων λαών ) λαού δεν μας αγγίζουν ,μας καίει αν ο Λάλας κι ο κάθε Λάλας αν έχει λογαριασμούς στην Ελβετία. Όσοι έχουν τα κότσια να κάνουν ότι έκανε ας το κάνουν κι ας γίνουν ζάμπλουτοι, απο καναπέδες και πολυθρόνες όλοι μεσα στη μαγκιά είμαστε.

Και τα περι πατριωτισμού και εθνικοφρσύνης δεν τα συζητάω γιατί άκουσα πολλές μ@μ@κίες εδώ μέσα. Όποιος δεν αγαπάει την πατρίδα του, την πόλη του , το χωριό του, την γειτονιά του , το σπίτι του κτλ δεν αγαπάει τίποτα.

Όπως είπα και σε άλλο νήμα , το αν αγαπάς την πατρίδα σου δεν έχει να κάνει ούτε με ναζισμούς , ούτε με μεγάλα λόγια. Σεβασμός στην ιστορία. τους θεσμούς και την παράδοση , σεβασμός στους ανθρώπους που θυσιάστηκαν και τελικά σεβασμός σε ότι συνθέτει αυτήν την πατρίδα, που όπως είπε κι ο Σπύρος ο Σούρλας ,την αγαπάμε γιατί είναι η πατρίδα ΜΑΣ κι όχι επειδή είναι η καλύτερη η η ανώτερη.

Και δεν έχω ανάγκη ούτε τον Στηβ Λάλα για να νιώσω εθνικά υπερήφανος, ούτε τον Κεντέρη , ούτε την εθνική ποδοσφαίρου.

Μου αρκούν άλλα γεγονότα....όπως μου αρκούν κι άλλα γεγονότα για να ντρέπομαι και να θέλω να τα αλλάξω φυσικά.

Τι λεφτά ρε παιδιά.... εγώ απο Κεραμωτή είμαι , στη Χρυσούπολη πήγαινα λύκειο , ο αδερφός μου τα ξέρει τα παιδιά του Λάλα.

Δηλαδή δεν έχει βίλα στο Σαιν Τροπέ? Ούτε καν οροφοδιαμέρισμα στο Μονακό ?
Τότε τι πράκτορας ήταν ?

Και κάτι ακόμα , απο δική μου πείρα λόγω του ότι ο πατέρας μου είναι ναυτικός, ξέρω πως είναι να μεγαλώνεις βλέποντας τον πατέρα σου 2 φορές το χρόνο . Ας σκεφτούν οι πολύξεροι.... πως μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά 14 χρόνια χωρίς τον πατέρα τους δίπλα τους και πώς αυτή η γυναίκα χωρίς την παραμικρή βοήθεια απο την ελληνική πολιτεία τα έφερε βόλτα.

Απάντηση: Re: Στηβ Λάλας

Και κάτι ακόμα , απο δική μου πείρα λόγω του ότι ο πατέρας μου είναι ναυτικός, ξέρω πως είναι να μεγαλώνεις βλέποντας τον πατέρα σου 2 φορές το χρόνο . Ας σκεφτούν οι πολύξεροι.... πως μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά 14 χρόνια χωρίς τον πατέρα τους δίπλα τους και πώς αυτή η γυναίκα χωρίς την παραμικρή βοήθεια απο την ελληνική πολιτεία τα έφερε βόλτα.

Ti ψάχνεις και σύ μωρέ??Αφού η γυναίκα δούλευε καθαρίστρια γιά νά τά μεγαλώσει...
Δεν έφτιαξε ούτε Μη Κυβερνητική Οργάνωση γιά τήν διάσωση τής αρκούδας γιά να ´κονομήσει´,ούτε δήλωσε ´προοδευτικιά´...
Ψάχνεις ψύλλους στ´άχυρα τώρα...:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Στηβ Λάλας

Ti ψάχνεις και σύ μωρέ??Αφού η γυναίκα δούλευε καθαρίστρια γιά νά τά μεγαλώσει...

πού ξέρεις, μπορεί όσο καθάριζε σκάλες να κατασκόπευε τα μυστικά των ενοίκων της πολυκατοικίας

Ψάχνεις ψύλλους στ´άχυρα τώρα..

To ξέρω απλά βγαίνει ο κάθε έξυπνος στα φόρα κι εκ του ασφαλούς κρίνει τον καθένα λέγοντας ότι του καπνίσει. Η ελευθερία της γνώμης δε σημαίνει ότι αναπαράγουμε τις γραμμές ούτε τον εφημερίδων ούτε τον προοδευτικών πνευματοπατέρων. Όποιος θέλει να μάθει ας κατέβει στο σπίτι του Λάλα να δεί πως ζούνε οι άνθρωποι. Φυσιολογικά όπως η μέση ελληνική οικογένεια. Όχι με high end συστημα που κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα. ( χωρίς να θέλω με αυτό να θίξω οποιονδήποτε είπαμε ο καθένας ότι θέλει κάνει με τα λεφτά του,εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ. )

Τέλος που λέει κι ο κάφρος στη φάρσα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στηβ Λάλας

Χέχέ...
Διαφωνώ αλλά εκτιμώ τό επιτυχημένο κείμενο..:ernaehrung004::ernaehrung004:
Ισα-ίσα πού οι αντιλήψεις αυτές ήσαν προνόμιο τής ομάδας καί οι νέοι προπονητές στό πνεύμα τής ´ανανέωσης´εστράφησαν πρός λύσεις πού ´αγκαλιάζουν´ και γίνονται δορυφόροι τών δύο ομάδων τού ´κέντρου´.:BDGBDGB53:
Εκτός εάν αναφερόμαστε σέ διαφορετικές ομάδες..;)

Στην ίδια ομάδα αναφερόμαστε και οι δύο: αυτήν με τις ροζ φανέλλες απ τα τσικό της οποίας πέρασες κι εσύ για ένα φεγγάρι.
Οι διοικήσεις των ομάδων του κέντρου και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όταν βλέπουν τα σκούρα το ρίχνουν όπως πάντα
έκαναν στην άθλια καπηλεία των αισθημάτων των φιλάθλων, τον ανέξοδο βερμπαλισμό για τα δίκαια της ομοσπονδίας, τον αιματηρό και
πολυέξοδο ανταγωνισμό με γειτονικά πρωταθλήματα για το πόσες σημαίες θα είναι κρεμασμένες έξω από το γήπεδο και τι χρώμα θα έχουν και αν το πάρκινγκ έξω από το γήπεδο είναι στα 100 ή στα 112 μέτρα από την περίφραξη. Την ίδια στιγμή αφήνουν το γήπεδο να γεμίζει λακκούβες, το χορτάρι να καίγεται από τον ήλιο, τα θεμέλια να διαβρώνονται, τους τοίχους να πέφτουν και αυξάνουν συνεχώς τις τιμές των εισιτηρίων για να κερδίζουν ολοένα και περισσότερα οι λίγοι μεγαλομέτοχοί τους που συν τοις άλλοις έχουν επενδύσει και σε ομάδες "δήθεν" ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων. Και όταν κάποιοι από τους φιλάθλους διαμαρτύρονται και διεκδικούν το δίκιο τους, αμολάνε τα σκυλιά και τους σεκιουριτάδες του γηπέδου εναντίον τους.
Κατά καιρούς βέβαια και με αφορμή διάφορες συγκυρίες, ρίχνουν στάχτη στα μάτια των φιλάθλων τους θεοποιώντας διάφορα "παλτά" εγχώριας ή αλλοδαπής προέλευσης που δήθεν θα εξυγιάνουν το πρωτάθλημα και που συνήθως αποδεικνύονται κάλπηδες, άσχετοι με το άθλημα ή στην καλύτερη περίπτωση απλώς κολλάνε τα τελευταία ένσημα για τις υπηρεσίες προς τα αφεντικά τους...
Η ροζ ομάδα χωρίς καθόλου να απεμπολεί τα ζητήματα της πρώτης κατηγορίας εστιάζει και καλά κάνει κυρίως στα δεύτερα. Το πρόβλημα
είναι ο τρόπος που το κάνει. Δίνει τη μάχη στα γραφεία και το κυλικείο του γηπέδου και παρακαλάει συνεχώς την UEFA να παρέμβει για να
συνετίσει τις μεγάλες ομάδες και την διοίκηση της ομοσπονδίας αντί να ισχυροποιήσει την ομάδα και να κατέβει στο γήπεδο με επιθετικούς
προσανατολισμούς....

Εκτός από ροζ φανέλλες μήπως φοράνε και ροζ στρινγκάκια ? γιατί κάτι μου περνάει από το μυαλό...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Στηβ Λάλας

Στην ίδια ομάδα αναφερόμαστε και οι δύο: αυτήν με τις ροζ φανέλλες απ τα τσικό της οποίας πέρασες κι εσύ για ένα φεγγάρι.
Οι διοικήσεις των ομάδων του κέντρου και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όταν βλέπουν τα σκούρα το ρίχνουν όπως πάντα
έκαναν στην άθλια καπηλεία των αισθημάτων των φιλάθλων, τον ανέξοδο βερμπαλισμό για τα δίκαια της ομοσπονδίας, τον αιματηρό και
πολυέξοδο ανταγωνισμό με γειτονικά πρωταθλήματα για το πόσες σημαίες θα είναι κρεμασμένες έξω από το γήπεδο και τι χρώμα θα έχουν και αν το πάρκινγκ έξω από το γήπεδο είναι στα 100 ή στα 112 μέτρα από την περίφραξη. Την ίδια στιγμή αφήνουν το γήπεδο να γεμίζει λακκούβες, το χορτάρι να καίγεται από τον ήλιο, τα θεμέλια να διαβρώνονται, τους τοίχους να πέφτουν και αυξάνουν συνεχώς τις τιμές των εισιτηρίων για να κερδίζουν ολοένα και περισσότερα οι λίγοι μεγαλομέτοχοί τους που συν τοις άλλοις έχουν επενδύσει και σε ομάδες "δήθεν" ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων. Και όταν κάποιοι από τους φιλάθλους διαμαρτύρονται και διεκδικούν το δίκιο τους, αμολάνε τα σκυλιά και τους σεκιουριτάδες του γηπέδου εναντίον τους.
Κατά καιρούς βέβαια και με αφορμή διάφορες συγκυρίες, ρίχνουν στάχτη στα μάτια των φιλάθλων τους θεοποιώντας διάφορα "παλτά" εγχώριας ή αλλοδαπής προέλευσης που δήθεν θα εξυγιάνουν το πρωτάθλημα και που συνήθως αποδεικνύονται κάλπηδες, άσχετοι με το άθλημα ή στην καλύτερη περίπτωση απλώς κολλάνε τα τελευταία ένσημα για τις υπηρεσίες προς τα αφεντικά τους...
Η ροζ ομάδα χωρίς καθόλου να απεμπολεί τα ζητήματα της πρώτης κατηγορίας εστιάζει και καλά κάνει κυρίως στα δεύτερα. Το πρόβλημα
είναι ο τρόπος που το κάνει. Δίνει τη μάχη στα γραφεία και το κυλικείο του γηπέδου και παρακαλάει συνεχώς την UEFA να παρέμβει για να
συνετίσει τις μεγάλες ομάδες και την διοίκηση της ομοσπονδίας αντί να ισχυροποιήσει την ομάδα και να κατέβει στο γήπεδο με επιθετικούς
προσανατολισμούς....

Θά μού επιτρέψεις νά τό κρατήσω τό κείμενό σου(αυστηρά γιά μένα φυσικά) χωρίς να αμφισβητήσω τά πνευματικά του δικαιώματα.
Υποδειγματικό:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
H μόνη μου επιφύλαξη είναι ότι οι προπονητές δέν επιθυμούν ´επιθετικούς προσανατολισμούς´.Προτιμούν νά σώζονται ,τήν τελευταία στιγμή,ευελπιστωντας σέ φιλάνθρωπα συναισθήματα ονειροπόλων...Κάτι σάν τά μπαράζ πού έδινε ο Πανιώνιος στά τέλη τού 70,αρχές 80

Last edited: