Στηβ Λάλας

isayros

New member
1 June 2007
25
Μετά από χρόνια φυλάκισης επέστρεψε ο Λάλας στην πατρίδα του.Το εγκλημά που διέπραξε;" κατασκοπεία υπέρ της Ελλάδας"...Αλήθεια πως πρέπει να αισθάνονται αυτές τις στιγμές που βλέπουν και ακούν τον Στηβ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης όλοι αυτοί ,που είτε λόγω ιδιοτέλειας και υποτέλειας ,είτε λόγω ανευθυνότητας τον καταδίκασαν ,να δηλώνει: "ήταν χρέος μου ,θα το ξαναέκανα για την πατρίδα μου" .
Ίσως να μην μάθουμε ποτέ τους καταδότες , ο Λάλας όμως ήδη έχει πάρει την θέση που του αρμόζει στην συνείδησή μας και στην ιστορία αυτής της χώρας..

Καλα μην ορκιζεστε οτι το εκανε για την πατριδα και μονο......
Μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε.....γιατι το μονο που ξερουμε πραγματικα ειναι η καταληξη της ιστοριας.

Οσο για τους "καταδοτες" ουτε νοιαστηκαν ουτε θα νοιαστουν.

Καλα μην ορκιζεστε οτι το εκανε για την πατριδα και μονο......
Μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε.....γιατι το μονο που ξερουμε πραγματικα ειναι η καταληξη της ιστοριας.

Οσο για τους "καταδοτες" ουτε νοιαστηκαν ουτε θα νοιαστουν.

Ακριβώς τα ίδια ισχυρίζεται και ο αμερικανός εισαγγελέας που τον καταδίκασε..Τελικά ο αμερικάνικος τρόπος σκέψης πρέπει να έχει διεισδύσει πολύ βαθειά μέσα στον ελληνικό..

Ακριβώς τα ίδια ισχυρίζεται και ο αμερικανός εισαγγελέας που τον καταδίκασε..Τελικά ο αμερικάνικος τρόπος σκέψης πρέπει να έχει διεισδύσει πολύ βαθειά μέσα στον ελληνικό..

Iσως τα "πατριωτικα" παραμυθια να εχουν μικροτερη επιδραση απ'οσο νομιζουμε???

by the way ( αμερικανιστι) μπας κι εχει δει κανεις τον τραπεζικο του λογαριασμο πριν τον χρισει Οδυσσεα Ανδρουτσο?

Γιατι δεν απεκλεισε κανεις ναταν κατασκοπος με πατριωτικα κινητρα.Αλλα μου φαινεται τουλαχιστον αφελες να ορκιζονται καποιοι οτι δεν ειχε κι αλλα "κινητρα".

Απάντηση: Re: Στηβ Λάλας

εχεις δικιο ..
οι μισοι Ελληνες αμερικανιζουν και αλλοι μισοι νοιωθουν εθνικα υπερηφανοι
που η χωρα εχει ηρωες σαν τον στηβ λαλα .....

.

O μονος πρακτορας που συμπαθω ειναι o Sean Connery. Κατα τα αλλα με εκπλησει η πατριωτικη βεβαιοτητα των κοπτομενων για τα ηρωικα πρακτορια, που πολλες φορες πουλανε σε οποιους δωσουνε τα περισσοτερα. Εχουμε χορτασει πια απο κατασκευασμενους εθνικους ηρωες και απο προ-κατ ιστοριες
ελληνικου μεγαλειου. Αυτη την φορα δεν θα παρουμε.

Iσως τα "πατριωτικα" παραμυθια να εχουν μικροτερη επιδραση απ'οσο νομιζουμε???

by the way ( αμερικανιστι) μπας κι εχει δει κανεις τον τραπεζικο του λογαριασμο πριν τον χρισει Οδυσσεα Ανδρουτσο?

Γιατι δεν απεκλεισε κανεις ναταν κατασκοπος με πατριωτικα κινητρα.Αλλα μου φαινεται τουλαχιστον αφελες να ορκιζονται καποιοι οτι δεν ειχε κι αλλα "κινητρα".
Τα "άλλα κίνητρα" που αναφέρετε ,δεν άρουν την αξία της προσφοράς του για την πατρίδα του.. Στο κάτω κάτω τα "άλλα κίνητρα" είναι καθημερινή πρακτική στην δημόσια διοίκηση της Ελλάδας και βεβαίως όχι για τόσο εθνικά ευαίσθητους σκοπούς...´.Πάντως πιστεύω ότι κανένα κίνητρο ,όσο ισχυρό και να είναι δεν σε κάνει να διακινδυνεύεις να βρεθείς με μία σφαίρα στο κεφάλι , εκτός και αν έχεις πίστη γι αυτό που κάνεις..
Όσο για τον τραπεζικό λογαριασμό του Ανδρούτσου πραγματικά δεν γνωρίζω, αλλά κάτι έχει ακουστεί για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Κανάρη οι οποίοι πρέπει να ήταν μεγάλοι και σε Ελβετικές τράπεζες,κάτι που δεν έγινε αιτία να διαγραφεί η προσφορά του στον αγώνα απελευθέρωσης....

Γιά τον Λάλα ακόμα και ο Παπαχελάς έκανε αφιέρωμα.....Καί αυτό κάτι λέει..
Πρώτα απ´όλα φάνηκε τό ´ξεχαρβάλωμα ´τών Μυστικών Υπηρεσιών μιάς χώρας πού δέν προστάτεψε τό καλύτερό της χαρτί...
Νομίζω ότι ο Λάλας ανήκε σέ αυτούς τούς Ελληνες τού εξωτερικού πού αγαπούν αλλοιώς τήν πατρίδα τους ,από διάφορους πατριδοκάπηλους ,πού τό βάζουν στά πόδια στήν πρώτη ´στραβή´.
Καί προσωπικά τον τιμώ γιά τά 14 χρόνια πού έμεινε φυλακή καί γιά όσα προσέφερε..
Και είτε τό θέλουμε είτε όχι οι διεθνείς σχέσεις συμπεριλαμβάνουν και τήν κατασκοπεία ,πού ουδεμίαν σχέση έχει μέ τον 007.
Τα λοιπά ´ειρηνόφιλα´μού φαίνονται αυταπάτες..
Φυσικά τιμώ και τόν Καλεντερίδη .

Re: Απάντηση: Στηβ Λάλας

Γιά τον Λάλα ακόμα και ο Παπαχελάς έκανε αφιέρωμα.....Καί αυτό κάτι λέει..
Πρώτα απ´όλα φάνηκε τό ´ξεχαρβάλωμα ´τών Μυστικών Υπηρεσιών μιάς χώρας πού δέν προστάτεψε τό καλύτερό της χαρτί...
Νομίζω ότι ο Λάλας ανήκε σέ αυτούς τούς Ελληνες τού εξωτερικού πού αγαπούν αλλοιώς τήν πατρίδα τους ,από διάφορους πατριδοκάπηλους ,πού τό βάζουν στά πόδια στήν πρώτη ´στραβή´.
Καί προσωπικά τον τιμώ γιά τά 14 χρόνια πού έμεινε φυλακή καί γιά όσα προσέφερε..
Και είτε τό θέλουμε είτε όχι οι διεθνείς σχέσεις συμπεριλαμβάνουν και τήν κατασκοπεία ,πού ουδεμίαν σχέση έχει μέ τον 007.
Τα λοιπά ´ειρηνόφιλα´μού φαίνονται αυταπάτες..
Φυσικά τιμώ και τόν Καλεντερίδη .

Το αυτό.

Δυστυχώς φίλε skysound, αυτή η ιστορία μόνο "ιστορία ελληνικού μεγαλείου" δεν είναι.

o Λαλας ηταν λοχιας του αμερικανικου στρατου
ο Λαλας ηταν πρακτορας
κανενας πρακτορας δεν ειναι ηρωας
οταν εισαι μεσα σε μια τετοια δουλεια ξερεις οτι εισαι πιονι
σημερα εδω αυριο εκει
σημερα προδιδης εσυ αυριο οι εργοδοτες σου και ξερεις πως καποιοα στιγμη θα σε πουλησουν οπως και εσυ πολυ ευκολα μπορεις να το κανεις
κανενας πρακτορας για μενα δεν ειναι πατριωτης
ειναι ασημαντοι τυχωδιωκτες που κοιταζουν το οικονομικο οφελος
και την ιδιαιτερη ζωη
το τι λενε οι εφημεριδες και οι παπαχελαδες δεν μου λεει τιποτα.

.

Κατα το γνωστο ανεκδοτο, μονο 2 χωρες δε μπορουν να εχουν κατασκοπια: η Ιαπωνια και η Ελλαδα. Η πρωτη γιατι δεν μιλαει κανεις και η δικη μας γιατι μιλανε ολοι (!).

Απλά είναι δύσκολο για εμάς να κατανοήσουμε τη νοοτροπία των Ελλήνων του εξωτερικού.
Πολλές φορές στα μάτια μας φαίνονται "αγαθοί" και "αφελείς"... Και ίσως να είναι. Το ότι εμείς είμαστε πιο "πονηρεμένοι", δεν είμαι σίγουρος ότι είναι στα θετικά μας...

Κατι μου λεει, πως θα πρεπει να αμφισβητουμε και τους (κατα τεκμηριο) ηρωες σε αυτη τη χωρα... Δηλαδη να αμφισβητησουμε και τους ηρωες της επαναστατσης επειδη ζητησαν καποια πραγματα (υλικα) απο την Πατριδα αμεσως μετα την απελευθερωση?

Αφηστε ρε παιδια να εχουμε και καποιους ηρωες και προτυπα σε αυτη τη χωρα... Εστω και μη προσωποποιημενα. Δε λεω οτι ο ανθρωπος ειναι αγιος, αλλα ρε γμτο ΚΑΝΕΙΣ δε ρισκαρει το κεφαλι του (και οχι μονο) μονο για το χρημα...

Κατι μου λεει, πως θα πρεπει να αμφισβητουμε και τους (κατα τεκμηριο) ηρωες σε αυτη τη χωρα... Δηλαδη να αμφισβητησουμε και τους ηρωες της επαναστατσης επειδη ζητησαν καποια πραγματα (υλικα) απο την Πατριδα αμεσως μετα την απελευθερωση?

Αφηστε ρε παιδια να εχουμε και καποιους ηρωες και προτυπα σε αυτη τη χωρα... Εστω και μη προσωποποιημενα. Δε λεω οτι ο ανθρωπος ειναι αγιος, αλλα ρε γμτο ΚΑΝΕΙΣ δε ρισκαρει το κεφαλι του (και οχι μονο) μονο για το χρημα...

Δεν ζητησε κανεις να πετροβολιστει ο Λαλας.
Και φυσικα χρειαζομαστε προτυπα και ηρωες.Εξακριβωμενους ομως και οχι σκιερους.Γιατι ετσι οπως παμε θα του κανουμε και ανδριαντα στο Συνταγμα χωρις κανεις μας να ξερει το γιατι ........

o Λαλας ηταν λοχιας του αμερικανικου στρατου
ο Λαλας ηταν πρακτορας
κανενας πρακτορας δεν ειναι ηρωας
οταν εισαι μεσα σε μια τετοια δουλεια ξερεις οτι εισαι πιονι
σημερα εδω αυριο εκει
σημερα προδιδης εσυ αυριο οι εργοδοτες σου και ξερεις πως καποιοα στιγμη θα σε πουλησουν οπως και εσυ πολυ ευκολα μπορεις να το κανεις
κανενας πρακτορας για μενα δεν ειναι πατριωτης
ειναι ασημαντοι τυχωδιωκτες που κοιταζουν το οικονομικο οφελος
και την ιδιαιτερη ζωη
το τι λενε οι εφημεριδες και οι παπαχελαδες δεν μου λεει τιποτα.

.

Ελάχιστα είπαν οι εφημερίδες...Θάπρεπε να σέ παραξενεύει..
Μάλλον έχεις επηρεαστεί από τίς αστυνομικές ταινίες γιά να γράφεις όσα γράφεις...
Υπάρχουν καί τυχοδιώκτες,αλλά ο Λαλας δέν ήταν ο Ντί Κάπριο στό Ματωμένο Διαμάντι γιά νά τό ξεκαθαρίζουμε.

Ρε σείς, βρέθηκε ένας άνθρωπος που πρόσφερε στην Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο και κοιτάτε τον τρ. λογαριασμό του; όλοι τζέιμς μπόντ είσαστε μου φένεται και τον έχετε για μικροκατάσκοπο-απατεωνίσκο. Πολύ εύκολα τα βλέπετε απο τον καναπέ ρε σεις. Κλασικοί έλληνες..... Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμμαστάρια μου φένεται. Πραγματικά με εκπλήσετε. Αναλογιστείτε τι έχετε κάνει εσείς για την Ελλάδα μας και θα ντραπείτε αυτομάτως μιλώντας-γράφωντας έτσι γαι τον Λάλα. Έχω εκνευριστεί ταμάλα λέμε ......

Δεν ζητησε κανεις να πετροβολιστει ο Λαλας.
Και φυσικα χρειαζομαστε προτυπα και ηρωες.Εξακριβωμενους ομως και οχι σκιερους.Γιατι ετσι οπως παμε θα του κανουμε και ανδριαντα στο Συνταγμα χωρις κανεις μας να ξερει το γιατι ........

Έχεις δίκιο ρε συ, μέχρι να βρείς άκρη θα τον έχουμε για λινάτσα και θα φτιάξουμε αδριάντα σε σένα καλύτερα που είσαι εξακριβωμένος ήρωας ....

Σόρυ παίδες αλλά για μένα μετά τον Ματαφιά........ΚΑΝΕΝΑΣ

Απάντηση: Re: Στηβ Λάλας

Ρε σείς, βρέθηκε ένας άνθρωπος που πρόσφερε στην Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο και κοιτάτε τον τρ. λογαριασμό του; όλοι τζέιμς μπόντ είσαστε μου φένεται και τον έχετε για μικροκατάσκοπο-απατεωνίσκο. Πολύ εύκολα τα βλέπετε απο τον καναπέ ρε σεις. Κλασικοί έλληνες..... Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμμαστάρια μου φένεται. Πραγματικά με εκπλήσετε. Αναλογιστείτε τι έχετε κάνει εσείς για την Ελλάδα μας και θα ντραπείτε αυτομάτως μιλώντας-γράφωντας έτσι γαι τον Λάλα. Έχω εκνευριστεί ταμάλα λέμε ......

Εμ.Δεν κάτσανε 14 χρόνια σέ φυλακές υψίστης ασφαλείας....