Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Έχει άδικο? Γιατί χειρότερο ΟΝ (δεν λέω ζώο και προσβάλλω τα ζώα) απ τον άνθρωπο, δεν έχει υπάρξει.

Και καλύτερο, επίσης, Μήτσε μου και καλύτερο, επίσης......-bye--bye-

Απάντηση: Re: Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Υπάρχει βέβαια και η κατά Sagan/Roddenberry, αισιόδοξη θεώρηση:

Για να βρεθούν σε θέση τα μυρμηγκάκια, να μπορούν να ταξιδεύουν μέσα σε μεταλικά κουτιά από τη μία μυρμηγκοφωλιά στην άλλη, είναι αναγκαία τέτοια τεχνολογικά άλματα, τα οποία θα έχουν επιτρέψει πρώτα τη διάλυση των οικονομικών και βιοτικών ανισοτήτων, μεταθέτοντας τους αυτοσκοπούς των μυρμηγκιών σε άλλα επίπεδα, από τη συγκέντρωση πλούτου.

Σε μία τέτοια περίπτωση, δεν θα κινδυνεύαμε από τα όντα που έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν στα αστέρια, αλλά μάλλον δεν θα τα συναντούσαμε και ποτέ, μέχρι να φτάσουμε κι εμείς στο επίπεδό τους (βλ. Prime Directive, Star Trek).

:a0210::a0210::a0210:

Βεβαίως, βεβαίως.....

Το συμπέρασμα που έβγαλα διαβάζοντας αυτά που γράφει το άρθρο, είναι ότι ο κος Χόκινγκ είναι ένας αλλοπαρμένος μισάνθρωπος που φτύνει χολή για τη φυλή του, χωρίς ίχνος καλής διάθεσης, σκεπτικισμού ή ακόμα και αμφιβολίας, όπως ταιριάζει σ' έναν επιστήμονα.

Γιάννη πρόκειται για ξεχωριστό μυαλό δεν μπορείς να τον κρίνεις τόσο εύκολα...

Αν για παράδειγμα αφυπνίσει ή ακόμα περισσότερο δημιουργήσει κάποιο κίνημα με τα λόγια του... μετά θα διαβάζεις πολύ διαφορετικά το λόγο του...

Δεν λέω ότι είναι αυτός ο σκοπός του, απλά σαν παράδειγμνα το φέρνω...

Μπορεί απλά να έχει απογοητευτεί ο άνθρωπος και να ήθελε να τα χώσει δημόσια... το έχει κερδίσει αυτό το δικαίωμα και με το παραπάνω...

Ας κρίνουμε τις απόψεις του κι όχι τον ίδιο αφού δεν τον ξέρουμε προσωπικά...
(:chinscratch: δεν θα ήταν άσχημο να το εφαρμόζαμε αυτό και στο forum...:idea:)

:ernaehrung004:

Και καλύτερο, επίσης, Μήτσε μου και καλύτερο, επίσης......-bye--bye-

Καλύτερο σε τι Γιοβάν μου? Οι εξαιρέσεις που θα μου πεις, απλά θα επιβεβαιώσουν τον κανόνα.

Γιάννη πρόκειται για ξεχωριστό μυαλό δεν μπορείς να τον κρίνεις τόσο εύκολα...

Αν για παράδειγμα αφυπνίσει ή ακόμα περισσότερο δημιουργήσει κάποιο κίνημα με τα λόγια του... μετά θα διαβάζεις πολύ διαφορετικά το λόγο του...

Δεν λέω ότι είναι αυτός ο σκοπός του, απλά σαν παράδειγμνα το φέρνω...

Μπορεί απλά να έχει απογοητευτεί ο άνθρωπος και να ήθελε να τα χώσει δημόσια... το έχει κερδίσει αυτό το δικαίωμα και με το παραπάνω...

Ας κρίνουμε τις απόψεις του κι όχι τον ίδιο αφού δεν τον ξέρουμε προσωπικά...
(:chinscratch: δεν θα ήταν άσχημο να το εφαρμόζαμε αυτό και στο forum...:idea:)

:ernaehrung004:

Το υπογράμμισα κιόλας, βρε Νικ, ''αυτά που γράφει το άρθρο''. Στο άλλο που λες, έχεις δίκιο και ζητώ συγγνώμη αν φάνηκε ότι κρίνω τον άνθρωπο. Σκοπός μου ήταν να τα χώσω στις ιδέες που πρεσβεύει μέσα από αυτό που διάβασα...

Καλύτερο σε τι Γιοβάν μου? Οι εξαιρέσεις που θα μου πεις, απλά θα επιβεβαιώσουν τον κανόνα.

Ποιος είναι ο κανόνας, Μήτσε μου?? Ότι όλοι μας είμαστε κακοί?? Ότι όλοι φταίμε?? (από άλλο νήμα αυτό :D) Ότι όλοι είμαστε πλούσιοι και οδηγούμε τα Καγιέν?? Ότι η ανθρωπότητα σαν σύνολο δεν έχει κανένα μέλλον και περιμένει τους κονκισταδόρες να της φέρει καθρεφτάκια??

Τα παραπάνω είναι οι εξαιρέσεις, όχι ο Κανόνας.

Το υπογράμμισα κιόλας, βρε Νικ, ''αυτά που γράφει το άρθρο''. Στο άλλο που λες, έχεις δίκιο και ζητώ συγγνώμη αν φάνηκε ότι κρίνω τον άνθρωπο. Σκοπός μου ήταν να τα χώσω στις ιδέες που πρεσβεύει μέσα από αυτό που διάβασα...

Σιγά ρε που ζητάς και συγνώμη... Εδώ μαγαρίσατε (μαζί με τον άλλον) κι άλλο ένα νήμα και δεν σας πείραξε... εδώ θα κολώσεις...:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :flipout: :flipout: :BDGBGDB55:

Σας κάνανε και συντονιστές... πανάθεμά σας μουρλοκομεία... Σε λίγο θα μιλάμε και θα συνενοούμαστε στα κλιγκονιανά... :Banane0:

majQa' !!! :ADFADF1:

Στο απυρόβλητο δεν ήταν ποτέ.

Συμφωνώ..Οι θεωρίες του έχουν αμφισβητηθεί απο επιστήμονες αναλόγου βεληνεκούς.
Ουδείς επιστήμονας βρίσκεται στο απυρόβλητο,ούτε θεωρείται ´Θεός´,αλλά υπόκειται σέ κριτική και γι´αυτό υπάρχει και ο επιστημονικός διάλογος.

Πάντως αν αυτές τίς δηλώσεις τίς έκανε ο Λιακόπουλος θα αντιμετωπιζόταν μέ ιλαρότητα.

Εχουν ενδιαφέρον μόνον ως εκτίμηση και τίποτα παραπάνω και αυτό βάσει στατιστικής πιθανότητας αφού δέν υπάρχει καμιά απόδειξη.

Βρε παιδιά, βρε παιδιά... κάθεστε και τσακώνεστε επί 16 σελίδες για μιά δήλωση του Xώκινγκ (και όχι Χώκινς όπως επιμένουν μερικοί συμφορουμίτες) η οποία περιέχεται σε ένα άρθρο εφημερίδας, το οποίο μεταφέρει μιά περίληψη της σύνοψης μιάς εκπομπής που δεν έχει προβληθεί ακόμα, και στο οποίο αναφέρονται δυό τρεις φράσεις ενός φυσικού απομονωμένες από τα συμφραζόμενα...δηλαδή πιάσε το αυγό και κούρεφτο. Περιμένετε να δείτε την εκπομπή πρώτα και μετά βγάζετε συμπέρασμα. Για την ώρα το πιθανότερο είναι ότι καβγαδίζετε χωρίς λόγο, είναι πολύ πιθανό η εκπομπή να δείχνει τελείως διαφορετικά πράγματα.

Προφανώς τα αποσμάσματα που διάλεξαν να προβάλουν ήταν τα πιο πικάντικα για να διαφημιστεί η σειρά και τίποτε παραπάνω...

-bye-

"Φιλοσοφούμε" κι εμείς, ωσάν διαννοούμενοι θαμώνες του βυσσινόκηπου... :D

Απάντηση: Re: Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Βρε παιδιά, βρε παιδιά... κάθεστε και τσακώνεστε επί 16 σελίδες για μιά δήλωση του Xώκινγκ (και όχι Χώκινς όπως επιμένουν μερικοί συμφορουμίτες) .

Για φαντάσου . Χώκινγκ λένε τον Χώκινς ; :Banane0:

Re: Απάντηση: Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Κι εγώ έτσι εκτιμώ..

Εμ, αυτό λέω και εγώ τόση ώρα πριν αλλα....

Μία μόνο 100ετία αν πάρεις, ας πούμε την "πολιτισμένη" του ανθρωπίνου είδους, 1900-2000 τα περισσότερα χρόνια πόλεμοι και δυστηχία ήταν.....

Βρε παιδιά, βρε παιδιά... κάθεστε και τσακώνεστε επί 16 σελίδες για μιά δήλωση του Xώκινγκ (και όχι Χώκινς όπως επιμένουν μερικοί συμφορουμίτες) η οποία περιέχεται σε ένα άρθρο εφημερίδας, το οποίο μεταφέρει μιά περίληψη της σύνοψης μιάς εκπομπής που δεν έχει προβληθεί ακόμα, και στο οποίο αναφέρονται δυό τρεις φράσεις ενός φυσικού απομονωμένες από τα συμφραζόμενα...δηλαδή πιάσε το αυγό και κούρεφτο. Περιμένετε να δείτε την εκπομπή πρώτα και μετά βγάζετε συμπέρασμα. Για την ώρα το πιθανότερο είναι ότι καβγαδίζετε χωρίς λόγο, είναι πολύ πιθανό η εκπομπή να δείχνει τελείως διαφορετικά πράγματα.

Naval gazing .....at it's finest

navelgazing.jpg

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στίβεν Χόκινγκ:"Προσοχή στους Εξωγήινους!"

Το τι λέει ο κάθε ιερωμένος δυστυχώς συχνότατα δεν αφορά την θρησκεία αυτή καθ´αυτή... Αν ψάξεις σε πόσα δογματικά λάθη πέφτουν πολλοί ιερείς θα εκπλαγείς... Ε και? σε τί αφορά αυτό τη θρησκεία? σε τίποτε... Το ότι ο αρχιεπίσκοπος μπορεί να ζει στα πλούτη αναιρεί αυτά που για παράδειγμα είπε ο Χριστός? Όχι μόνο τον ίδιο αναιρεί σαν υποκριτή...
Δεν ισχυρίστηκα ότι η Γέννεσις γράφει το αντίθετο, είπα ότι η Γέννεσις ΔΕΝ αποκλείει το αντίθετο! Μεγάλη η διαφορά, πάντως διάβασε τη προσεκτικά και θα εκπλαγείς !

Απο ποιόν τέθηκε η πεποίθηση ότι το κύριο δομικό στοιχείο της ζωής είναι ο άνθρακας? από τη θρησκεία? Μην τρελαθούμε κι'όλας....

Φίλε μου έχεις μπερδέψει την πίστη με την θρησκεία νομίζω. Πώς μπορείς να απαιτείς προσεκτική ανάγνωση της Γένεσης από την στιγμή που το δόγμα σου απαγορεύει να έχεις άποψη για τα γραφόμενα και να δεχεσαι άκριτα μόνο ότι σου δίνει;;;

Επίσης οι πιστοί κάθε θρησκείας δεν έχουν κριτική σκέψη. Αν αποκτήσουν παύουν να είναι πιστοί. Πες με Γαλιλαίο...

Και από τί δημιουργήηθηκε ο άνθρωπος;;; Απο λάσπη (δηλαδή χώμα και νερό, δλδ οργανική και ανόργανη ύλη) και από την πνοή του κυρίου. Οπότε έμμεσα η Γένεσης δέχεται ώς μοναδικό δομικό λίθο τον άνθρακα...