εδώ είμαστε . Περίπου 3,5 εκατομμύρια Αμερικανοί πιστεύουν ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους. Αυτοί κάτι θα ξέρουν :Banane0:
Ντοκ εχεις δει το Men in Black.?
"Elvis is not dead.He just went back home"...
εδώ είμαστε . Περίπου 3,5 εκατομμύρια Αμερικανοί πιστεύουν ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους. Αυτοί κάτι θα ξέρουν :Banane0:
Το εγραψα και παραπανω και πηρα την απαντηση μου, αλλα θα το ξαναγραψω. Οταν μιλαει καποιος σαν τον Χοκινγκ για καποιο θεμα της επιστημης του, ΠΡΙΝ διαφωνισουμε καλο θα ηταν να κανουμε ενα κρυο ντουζ. Θεωρω πως ειναι ασεβεια προς την επιστημη το να διαφωνουμε ετσι χαλαρα, χωρις πολυ σκεψη.
Φιλε, δεν ξερω αν εχεις γνωρισει ποτε σου καποιον πραγματικα φωτισμενο επιστημονα (υπαρχουν σε ολα τα πανεπιστημια τετοιοι), ο οποιος να εχει ξοδεψει χιλιαδες ωρες για ερευνα και μελετη. Αυτοι οι ανθρωποι ΔΕΝ λενε βλακιες. Δεν ειναι σαν κι εμας. Σκεψου, υπαρχει περιπτωση να μιλησει ενας μεγαλος καρδιοχειρουργος για το αντικειμενο του και να πει κατι που ΑΚΟΜΑ και εγω κι εσυ να μπορουσαμε να το αμφισβητησουμε? Αν πει κατι που ειναι λαθος, αυτο θα μπορεσει να το καταλαβει μονο καποιος ομοιος του!!!
Αυτό ονομάζεται Θεοκρατική και αποφατική αντίληψητής επιστήμης..
Ποιο ακριβως?
Ο Μεγαλύτερος αμφισβητίας και αναθεωρητής τών απόψεών του ειναι ο ίδιος ο Hawking,οπως συμβαίνει άλλως τε στούς αληθινούς επιστήμονες.
Oπότε επιτρέψτε στά μέλη να εκφράζουν τις μή στοιχειοθετημένες έστω απόψεις τους χωρίς νά κάνουν υποχρεωτικά κρύο ντούς.
Σέ καφέ είμαστε.
Φυσικα, ο Χοκινγκ αναθεωρει τον Χοκινγκ. Τον υποχρεωνει ο εαυτος του να το κανει, οταν υπαρχει λογος.
Γιατί, αν δεν τον υπακούσει τον εαυτό του θα τον αρχίσει στις φάπες; (ο εαυτός του πάντα)
Κατα τα αλλα, τα εχουμε ξαναπει. Δικο σας ειναι το φορουμ και φανταζομαι πως εχετε κανει τις επιλογες σας σχετικα. Για το θεμα ομως του αν υπαρχουν εξωγηινοι ή οχι, ας πληροφορω πως δεν υπαρχει καμια διχογνωμια στα πανεπιστημια. Ειναι απολυτως βεβαιο, εδω και πολλα χρονια.
Σε ποιά πανεπιστήμια το διδάσκουν αυτό;
Δε θα επανελθω το θεμα, απλα σκεφτομαι να ανοιξω ενα καινουριο με τιτλο "Μπαχ, αυτος ο ασχετος".
Φυσικα, ο Χοκινγκ αναθεωρει τον Χοκινγκ. Τον υποχρεωνει ο εαυτος του να το κανει, οταν υπαρχει λογος. Κατα τα αλλα, τα εχουμε ξαναπει. Δικο σας ειναι το φορουμ και φανταζομαι πως εχετε κανει τις επιλογες σας σχετικα. Για το θεμα ομως του αν υπαρχουν εξωγηινοι ή οχι, ας πληροφορω πως δεν υπαρχει καμια διχογνωμια στα πανεπιστημια. Ειναι απολυτως βεβαιο, εδω και πολλα χρονια.
Δε θα επανελθω το θεμα, απλα σκεφτομαι να ανοιξω ενα καινουριο με τιτλο "Μπαχ, αυτος ο ασχετος".
Σε ποιά πανεπιστήμια το διδάσκουν αυτό;
Kαλά πώς ειναι δυνατόν να διατυπωνεται δημόσια πώς ολοι οι επιστήμονες πιστεύουν πώς υπάρχουν αποδεδειγμένα εξωγήινοι και νά μήν το μοιράζονται αυτό και τά λοιπά ´αδαή´ μέλη?
Αλλωστε, καποιος αλλος "ασχετος" συναδελφος του Χοκινγκ ειχε πει πως υπαρχει κατι ακομα μεγαλυτερο απο το συμπαν και μαλιστα, δεν νομιζω πως προσπαθησε καν να το αποδειξει.
Ούτε εγώ ξέρω κάποια τέτοια πηγή που να αποδεικνύει αυτή την ύπαρξη, δεν ξέρω αν έχει κάποιος στο topic αναφέρει ότι υπάρχει τέτοια (νομίζω όχι).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.