Στην Ελλαδα με ξένες πινακίδες (εντος ε.ε).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στην Ελλαδα με ξένες πινακίδες (εντος ε.ε).

Σιγα τον γκαγκαουρα την αραχαιολογια :p

χαχαχαχ ενω αυτος εδω και οι όμοιοι του που ειχαν τα λεφτα να πληρόνουν για 3.500 και 5.500 χιλιαδες κυβικά,αγόραζαν m5 και τωρα τις βγάζουν στην βουλγαρία ειναι καλύτεροι.

http://www.youtube.com/watch?v=eJxvXww4Q1o

Εάν είσαι μόνιμος κάτοικος Γαλλίας (παραπάνω από 6 μήνες τον χρόνο) δεν παραβιάζεις κανέναν νόμο.

Ναι φιλε μου είμαι 11 μήνες το χρόνο εκτος ελλάδος,

απλά το αυτοκίνητο είναι συνεχεια ελλάδα και εδώ ίσως για το γράμμα του νομου είμαι παράνομος εφόσον και καλά πρέπει να βγαίνει το αυτοκίνητο κάθε 6 μήνες κτλ

πράγμα βεβαια που δεν μπορούν να το αποδείξουν αυτό εφόσον δεν υπάρχουν ουσιαστικά σύνορα στην ΕΕ

για ΟΝΤΩΣ τους έλληνες εξωτερικού δεν υπάρχει πρόβλημα, τώρα αν ένας έλληνας μόνιμος κάτοικος εσωτερικού

είναι με αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες κάποια στιγμή θα τα φάει τα μούτρα του!

Το βασικό πρόβλημα είναι να αποδείξεις ότι είσαι κάτοικος εξωτερικού,

και αυτό μόνο με ξένο διαβατήριο, ξένη ταυτότητα, άδεια παραμονής κτλ

Τι "κέρδος" έχω τώρα, δεν πληρώνω τέλη κυκλοφορίας, δεν υπάρχουν τέλη κυκλοφορίας στην γαλλία εδώ και πολλά χρονια,

δεν υπάρχουν τεκμήρια ότι και να έχω όσα αυτοκίνητα σκάφος αεροπλάνο κτλ αυτές είναι ελληνικές εφευρέσεις να περνούν λεφτά στον κοσμάκη!

Το κερασάκι τώρα, θα φέρω και σκάφος φέτος το καλοκαίρι που θα μείνει και αυτό μόνιμα στην ελλάδα νηολογημένο και ασφαλισμένο στην γαλλία,

που θα εννοείτε ότι και καλά θα πηγαινοέρχεται και αυτό, αν ποτέ με ρωτήσουν!

Για τον Δήμο δεν ξέρω τι γίνεται γιατί δεν φορολογήσε στην Ελλάδα (απλήρωτες κλήσεις στέλνονται εκεί), αλλά από την τροχαία οι κλήσεις άνετα μπορούν να έρθουν στην διεύθυνσή σου στην Γαλλιά, όπως αρκετές κλήσεις έχουν έρθει από Ιταλία, Γερμανία κλπ σε Έλληνες που ταξίδευαν εκεί.

Για τον Δήμο δεν ξέρω τι γίνεται γιατί δεν φορολογήσε στην Ελλάδα (απλήρωτες κλήσεις στέλνονται εκεί), αλλά από την τροχαία οι κλήσεις άνετα μπορούν να έρθουν στην διεύθυνσή σου στην Γαλλιά, όπως αρκετές κλήσεις έχουν έρθει από Ιταλία, Γερμανία κλπ σε Έλληνες που ταξίδευαν εκεί.
Σωστά!
Σε φίλους Ιταλούς πήγε η κλήση από Ελλαδιστάν στην Ιταλία!

δε ξέρω παιδιά, έχω πάρει 3-4 κλήσεις ειδικά στάθμευσης όλες αν δεν κάνω λάθος. Και σίγουρα και οι 2 τροχαία και δημοτική αστυνομία!

θεώρησα ότι δεν μπορούν να βρούν άκρη, και δεν πλήρωσα τίποτα!

Πάνε χρονια τώρα μάλλον θα είχε έρθει κάτι...

δε ξέρω παιδιά, έχω πάρει 3-4 κλήσεις ειδικά στάθμευσης όλες αν δεν κάνω λάθος. Και σίγουρα και οι 2 τροχαία και δημοτική αστυνομία!

θεώρησα ότι δεν μπορούν να βρούν άκρη, και δεν πλήρωσα τίποτα!

Πάνε χρονια τώρα μάλλον θα είχε έρθει κάτι...
μπορεις να συνεχισεις ακαθεκτος...

Απάντηση: Re: Στην Ελλαδα με ξένες πινακίδες (εντος ε.ε).

Δεν νομίζω να παρανομώ, άλλωστε η ελληνική γραφειοκρατία είναι γνωστη έχει μπερδέψει τα μπούτια της!

Έχω μιλήσει για την περίπτωση μου πίστεψε με...

με πολλούς σχετικούς, τελωνειακούς εφοριακούς φίλους κτλ,

όλοι μου έδωσαν μια διαφορετική εκδοχή...συνεπώς όλα πάνε καλά!:ernaehrung004:

Το εισιτήριο από μόνο του δεν λέει τίποτα,αφού εδώ και 3 χρόνια σκανάρονται κατά την επιβίβαση σε καράβι,άρα πρέπει να ταξιδεύεις υποχρεωτικά,δεν φτάνει ένα εικονικό εκδομένο εισιτήριο!
Όταν μπαίνεις από τα σύνορα,ζητάς βεβαίωση εισόδου του αυτοκινήτου στο Ελλαδιστάν
Με τις πινακίδες κάπου τάχεις μπερδέψει

Σκανάρω όσα θες ....
Δεν έχω μπερδέψει τίποτα . Εσύ δεν καταλαβαίνεις ,δεν ξέρεις όπως και γω δεν ξέρω να πουλάω μπογιές πχ και δεν παίρνω θέση και ποσώς με νοιάζει αφού προειδοποίησα και έθεσα σαφές ερώτημα και δεν πήρα απάντηση.

@Send παρε με τηλ ή στειλε πμ να σου πω.

Eγώ παιδιά δεν θα πάρω θέση απλά λέω αυτό που ζω εδώ και 20 χρονια ως έλληνας του εξωτερικού,

και πάω 1 έως και 2 φορές τον χρόνο με το καράβι (και με αεροπλάνο κάποιες φορές)στην κέρκυρα κάθε χρόνο!

Γιατί να ζητήσω βεβαίωση εισόδου στην χώρα?? για πιο λόγο?? τι έχω να αποδείξω?? σε ποιον??

με έχουν σταματήσει οι τελωνειακοί στην κέρκυρα δεν μου ζήτησαν βεβαίωση εισόδου στην χώρα κτλ,

αυτό πρώτη φορά εδώ το άκουσα, τη εύρημα είναι αυτό?? σε ποίες περιπτώσεις απευθύνεται??

Το ΜΟΝΟ που ήθελαν οι τελωνειακοί να τους αποδείξω ότι είμαι κάτοικος εξωτερικού, και όπως έγινε....---

παρόλο που διάβασα πιο πίσω δεν καταλαβαίνω:tdown:

Θα παρακολουθήσω την συζήτηση με ενδιαφέρει...:ADFAD2:

προφανώς θα ενδιαφέρει και κάποιους που θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια των παραθύρων του νόμου ώστε να "γλυτώσουν" περιουσίες από φοροαποφυγή ή να "κονομήσουν"...

προφανώς θα ενδιαφέρει και κάποιους που θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια των παραθύρων του νόμου ώστε να "γλυτώσουν" περιουσίες από φοροαποφυγή ή να "κονομήσουν"...
Ακριβώς .

Και επειδή έχει μπερδευτεί το θέμα .Δεν μιλάμε για ΝΟΜΙΜΟΥΣ κατοίκους εξωτερικού και φοιτητές .Μιλάμε για Ελληνάρες που θέλουν να πάρουν αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες και να κυκλοφορούν χωρίς να έχουν πληρώσει τα νόμιμα που πληρώνουμε οι υπόλοιποι μ@μ@κες στην Ελλάδα .

Αυτά τα χάλια είναι και αποτέλεσμα των νόμων Made In Grece, παράνομοι και καταχρηστικοί νόμοι όπως τα τέλη κυκλοφορίας τεκμήρια κτλ κτλ

Αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν αλλού, μόνο στην Ελλάδα να πίνουν το αίμα του μεσαίου μικρομεσαίου και φτωχού Έλληνα πολίτη!

Μόνο και μόνο που έχεις αυτοκίνητο μηχανή σκάφος κτλ

αυτομάτως συμμετέχεις στην εθνική οικονομία της χώρας σου πληρώνοντας ΟΛΗ μέρα έμμεσα φόρους, βενζίνες, σέρβις, συνεργείο, ανταλλάχτηκα, διόδια κτλ κτλ.

Αφού όλοι το ξέρουμε που η Ελλάδα για να συνεχίσει να πίνει το αίμα των Ελλήνων πληρώνει πρόστιμα στην ευρώπη για τέτοιους είδους νόμους που ακόμα εφαρμόζει!

Συνεπώς, δεν μπορώ να κατηγορήσω όσους κάνουν τέτοιες "κομπίνες" υπολογίζοντας βέβαια και το ρίσκο που παίρνουν,

δεν εξαπατούν τους άλλους καλούς έλληνες που πληρώνουν, απλά είναι κόντρα στο σάπιο σύστημα!

Και δεν μιλάω για χοντρές κομπίνες έτσι?? σε αυτό δεν συγχωρώ ΚΑΝΕΝΑΝ

Σκανάρω όσα θες ....
Δεν έχω μπερδέψει τίποτα . Εσύ δεν καταλαβαίνεις ,δεν ξέρεις όπως και γω δεν ξέρω να πουλάω μπογιές πχ και δεν παίρνω θέση και ποσώς με νοιάζει αφού προειδοποίησα και έθεσα σαφές ερώτημα και δεν πήρα απάντηση.

@Send παρε με τηλ ή στειλε πμ να σου πω.
Δηλαδή,διαθέτεις εξοπλισμό checκ in;
Γιατί εγώ σαν κεντρικό πρακτορείο,συνεργαζόμενος με τελωνείο και λιμενικές αρχές,διαθέτω ειδικό εξοπλισμό σκαναρίσματος(check in)και γνωρίζω πολύ καλά τι και πως γίνεται,τι είναι παράνομο και τι παράτυπο
...και σταματώ εδώ!!

Δηλαδή,διαθέτεις εξοπλισμό checκ in;
Γιατί εγώ σαν κεντρικό πρακτορείο,συνεργαζόμενος με τελωνείο και λιμενικές αρχές,διαθέτω ειδικό εξοπλισμό σκαναρίσματος(check in)και γνωρίζω πολύ καλά τι και πως γίνεται,τι είναι παράνομο και τι παράτυπο
...και σταματώ εδώ!!
Επειδή διαθέτεις πρακτορείο να ασχολείσαι με τη δουλειά σου και όχι με τις πινακίδες κυκλοφορίας .Αυτά είναι γι αυτούς που κάνουν αυτή τη δουλειά .Και για να μην μπαίνω και στα χωράφια σου σιγά μην ξεφόρτωναν τα αυτοκίνητα και σκανάρανε τα εισιτήρια στην Κέρκυρα...
Αστο λοιπον....