send
AVClub Fanatic
Εάν είσαι μόνιμος κάτοικος Γαλλίας (παραπάνω από 6 μήνες τον χρόνο) δεν παραβιάζεις κανέναν νόμο.
Σιγα τον γκαγκαουρα την αραχαιολογια![]()
Εάν είσαι μόνιμος κάτοικος Γαλλίας (παραπάνω από 6 μήνες τον χρόνο) δεν παραβιάζεις κανέναν νόμο.
Σωστά!Για τον Δήμο δεν ξέρω τι γίνεται γιατί δεν φορολογήσε στην Ελλάδα (απλήρωτες κλήσεις στέλνονται εκεί), αλλά από την τροχαία οι κλήσεις άνετα μπορούν να έρθουν στην διεύθυνσή σου στην Γαλλιά, όπως αρκετές κλήσεις έχουν έρθει από Ιταλία, Γερμανία κλπ σε Έλληνες που ταξίδευαν εκεί.
μπορεις να συνεχισεις ακαθεκτος...δε ξέρω παιδιά, έχω πάρει 3-4 κλήσεις ειδικά στάθμευσης όλες αν δεν κάνω λάθος. Και σίγουρα και οι 2 τροχαία και δημοτική αστυνομία!
θεώρησα ότι δεν μπορούν να βρούν άκρη, και δεν πλήρωσα τίποτα!
Πάνε χρονια τώρα μάλλον θα είχε έρθει κάτι...
μπορεις να συνεχισεις ακαθεκτος...
Το εισιτήριο από μόνο του δεν λέει τίποτα,αφού εδώ και 3 χρόνια σκανάρονται κατά την επιβίβαση σε καράβι,άρα πρέπει να ταξιδεύεις υποχρεωτικά,δεν φτάνει ένα εικονικό εκδομένο εισιτήριο!
Όταν μπαίνεις από τα σύνορα,ζητάς βεβαίωση εισόδου του αυτοκινήτου στο Ελλαδιστάν
Με τις πινακίδες κάπου τάχεις μπερδέψει
Ακριβώς .προφανώς θα ενδιαφέρει και κάποιους που θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια των παραθύρων του νόμου ώστε να "γλυτώσουν" περιουσίες από φοροαποφυγή ή να "κονομήσουν"...
Δηλαδή,διαθέτεις εξοπλισμό checκ in;Σκανάρω όσα θες ....
Δεν έχω μπερδέψει τίποτα . Εσύ δεν καταλαβαίνεις ,δεν ξέρεις όπως και γω δεν ξέρω να πουλάω μπογιές πχ και δεν παίρνω θέση και ποσώς με νοιάζει αφού προειδοποίησα και έθεσα σαφές ερώτημα και δεν πήρα απάντηση.
@Send παρε με τηλ ή στειλε πμ να σου πω.
Επειδή διαθέτεις πρακτορείο να ασχολείσαι με τη δουλειά σου και όχι με τις πινακίδες κυκλοφορίας .Αυτά είναι γι αυτούς που κάνουν αυτή τη δουλειά .Και για να μην μπαίνω και στα χωράφια σου σιγά μην ξεφόρτωναν τα αυτοκίνητα και σκανάρανε τα εισιτήρια στην Κέρκυρα...Δηλαδή,διαθέτεις εξοπλισμό checκ in;
Γιατί εγώ σαν κεντρικό πρακτορείο,συνεργαζόμενος με τελωνείο και λιμενικές αρχές,διαθέτω ειδικό εξοπλισμό σκαναρίσματος(check in)και γνωρίζω πολύ καλά τι και πως γίνεται,τι είναι παράνομο και τι παράτυπο
...και σταματώ εδώ!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.