Στις 23 Μαρτίου στην Ευρώπη το PS3.

Re: Απάντηση: Στις 23 Μαρτίου στην Ευρώπη το PS3.

Για αυτό εγώ είμαι εργένης ακόμα...
Θα σκεφτώ το οτιδήποτε μαζί της μετά τις 28 Μαρτίου, να έχω προλάβει να παίξω λίγο....

:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

.....χε χε χε για πόσο ακόμα θα χαίρεσαι μόνος τη ΑΜΟΙ?-bye-

Παντως η 1η γενια δεν θα ειναι και οτι καλυτερο. Μαλλον σε κανα χρονο θα ελεγα για οποιους δεν βιαζονται. Αν υπαρχουνε δηλαδη που δεν το βλεπω

Ουτε εγω βλεπω να μπαινω στη διαδικασια να το παρω,μια χαρα ειναι το XBOX 360 ασε που απο οτι βλεπω ουτε στην Ιαπωνια δεν πουλαει καλα...

Στο Plaisio εχει ηδη βγει προς πωληση με προπαραγγελια και αναφερει τα εξης:

ΠΡΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Και οποιος προλαβει...:music-smiley-004:

Έλεος βρε παιδιά !!!!!!!! 50 ΕΥΡΩ για ένα χειριστήριο !!!
:violent-smiley-030:
Και πείτε μου ότι η συσκευασία ΔΕΝ θα περιλαμβάνει ασύρματο χειριστήριο μέσα, για να το πάρουμε όλοι ξεχωριστά και αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα..... !!!!

Επίσης, θυμάστε που έλεγαν κάτι για πτώση τιμών στα 399 και 499 ευρώ (για τα 60GB) αντίστοιχα ???? ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ
Δεν φτάνει που εμάς τους Ευρωπαίους μας το δίνουν τελευταία από όλους.... μας γδέρνουν κιόλας ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!!!!

Και η έκδοση των 20 GB γιατί ΔΕΝ κυκλοφορεί παρακαλώ ???? Για να ΜΗΝ πάρουν όλοι αυτήν ε ????
ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!!
:slapface:

AX ρε, χακεριά που τους χρειάζεται, έτσι ώστε να ΜΗΝ αγοράσει ΚΑΝΕΙΣ ούτε ένα παιχνίδι αυθεντικό !!!

Τους αξίζει να τους πατήσουν κάτω οι πωλήσεις του Xbox360 και ας είναι χειρότερο τεχνολογικά... ( Αλλά τι λέω ??? Εδώ ακόμα και το WII θα ξεπεράσει σε πωλήσεις το PS3, λόγω πρωτοπορίας του Gameplay, και ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ούτε το ένα δέκατο των γραφικών του PS3..... ΘΑ μου το θυμηθήτε.... ) :em04special_8:

Y.Γ. Ζητώ συγνώμη για το ύφος μου, αλλά ΠΑΡΟΤΙ φανατικός οπαδός του Playstation και της SONY.... πιστεύω ότι τίθεται ΠΛΕΟΝ θέμα εκμετάλευσης ! :violent-smiley-011:
Παντως η 1η γενια δεν θα ειναι και οτι καλυτερο. Μαλλον σε κανα χρονο θα ελεγα για οποιους δεν βιαζονται. Αν υπαρχουνε δηλαδη που δεν το βλεπω
Κι όμως υπάρχουν φίλε μου.... :ernaehrung004: Έχεις απόλυτο δίκιο, ότι σε ένα χρόνο από τώρα (Χριστούγεννα 2007) θα είναι η καλύτερη περίοδος αγοράς του PS3 όπου θα έχουν και όλοι HD τηλεοράσεις, και που θα πέσουν και οι τιμές, αλλά θα βγουν και καλύτερες παρτίδες ( αν και εφόσον φυσικά υπάρξει συνεχής υποστήριξη και κυκλοφορήσουν και πιο καλοί τίτλοι που θα αξιοποιούν ΠΛΗΡΩΣ τις δυνατότητες του μηχανήματος..... :Banane0: )

Last edited:
Το σίγουρο είναι πάντως οτι η sony το έχασε το παιχνίδι γιατί ο κόσμος απλά βαρέθηκε να περιμένει το ps3!!! (ασε που πήραν ολοι wii και 360!)

(Φιλε πιο πανω, το wii τείνει να ξεπεράσει σε πωλήσεις το 360 που είναι στην αγορά εδω και ενάμιση χρόνο!)

Αναφορικα με το PS3 να πω οτι λεγοντας σε προηγουμενο μου Post οτι καλυτερο ειναι να περιμενουμε κανα χρονο αναφερομουνα στις παρτιδες. Γιατι οι πρωτες ειναι συνηθως απαραδεκτες. Παντως νομιζω οτι η συσκευασια περιλαμβανει χειριστηριο το οποιο δεν ειναι με dual shock. Η επισημη δικαιολογια της Sony ειναι οτι δεν ηταν πιστη η αναπαραγωγη των κραδασμων για αυτο το λογο και αποσυρθηκε:flipout: :flipout: :flipout: Καλο... ε?

Και ερωτω. Αφου δεν ηταν πιστη η αναπαραγωγη γιατι δεν το εξελιξατε ρε μαγκες??? Τι σοι κολοσος ειστε???:nounder:

Φυσικα οι λογοι ειναι αλλοι οπως ειναι γνωστο. Copyright problems

Το Plaisio στην σελιδα του PS3 βλεπω προσθεσε μια παραγραφο ακομα η οποια δεν υπηρχε την τελευταια φορα.

"Η τιμή διάθεσης είναι ενδεικτική. Υπάρχει πιθανότητα να διαφοροποιηθεί μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του προϊόντος. Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε αλλαγή"

Προς τα πανω?

Απορω πως βγαζουνε 1 προιον προς πωληση το οποιο δεν εχει οριστικη τιμη???:slapface: :slapface: :slapface:

Αυτο ειναι ανικουστο:slapface:

Last edited:
Silent απλά καλύπτουν το πισινό τουτς σε περίπτωση που η SONY τους πουλήσει ... Ειναι μακριά η ουρά της γαιδούρας οπότε καλό είναι να υπάρχει ... Ανήκουστο είναι να πουλάει το plaisio σε τιμές κάτω της χονδρικής ...

Τους αξίζει να τους πατήσουν κάτω οι πωλήσεις του Xbox360 και ας είναι χειρότερο τεχνολογικά...

Ποιο ειναι χειροτερο τεχνολογικα? Στο Πλαισιο εχουν PS3 και 360 διπλα διπλα και το δευτερο εχει πολυ καλυτερα γραφικα, Αφου πολλοι που ξερω και δεν ειχαν παρει 360 εως τωρα γιατι περιμεναν το PS3 σπευδουν να διορθωσουν το λαθος τους.-bye-

Το βασικό που ξεχνάτε όμως είναι ότι το χβοχ360 υπάρχει στην αγορά πολύ καιρό κ οι προγραμματιστές έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά μεν αλλά το ξέρουν το μηχάνημα πολύ περισσότερο καιρό από το ps3.
Πιστεύω είναι λίγο άδικο να συγκρίνουμε λοιπόν τα νέα παιχνίδια του ps3 με τα τελευταίας γενιάς παιχνίδια του χβοχ360.
Όταν ωριμάσει το ps3 σίγουρα θα βγάλει καλύτερα παιχνίδια από τα τωρινά.

Συμφωνώ με τον Μιχάλη . Άμεση σύγκριση θα μπορεί να γίνει μετά απο ένα χρόνο τουλάχιστον . :grandpa:

Μην ξεχνάμε οτι το πρώτο δείγμα απο next-gen παιχνίδια για το xbox 360 υπήρξε τον Μάρτιο του 2006 (Ghost Recon Advanced Warfighter) ενώ η κονσόλα κυκλοφόρησε Νοέμβριο .

Και φυσικά το πρώτο παιχνίδι που ανέδειξε πολλές (όχι όλες όπως είπαν οι προγραμματιστές που το έφτιαξαν) δυνατότητες της κονσόλας βγήκε μετά απο ένα χρόνο ( Gears of War , απλά έπος ) . :Banane0: :Banane0: :Banane0:

Συγνωμη Βρε Σπυρο και το Ridge racer που κυκλοφορησε και στα 2 συστηματα,πως γινετε στο Ps3 να ειναι χειροτερο αφου και το μεν και το δε κυκλοφορησαν οταν πρωτοβγηκαν οι κονσολες στα ραφια αντιστοιχα;Και εχει περασει και ενας χρονος εννοειτε...

Αν κ δεν με λένε Σπύρο, απαντώ εγώ.
Οι προγραμματιστές ξέρουν τα 'κατατόπια' καλύτερα στο χβοχ360 λόγω της πείρας που έχουν αποκτήσει από το ps3 που δεν το γνωρίζουν καλά ακόμα.
Μιλάω ως προγραμματιστής...

Μιχαλη το ridge racer κυκλοφορησε μαζι με το Xbox 360 οποτε απο οτι καταλαβαινεις δεν εχει να κανει με πειρα.Οσο καιρο ειχαν να μαθουν το ενα μηχανημα αλλο τοσο ειχαν και για το αλλο.για Launch τιτλους μιλαμε και στις δυο περιπτωσεις.

Προσωπικά θα έδινα μέχρι 200-250 ευρώ για αγορά παιχνιδομηχανής τύπου xbox360 ή PS3 (full πακέτου).
Άκου 600ευρώ...ούστ...

Μιχαλη το ridge racer κυκλοφορησε μαζι με το Xbox 360 οποτε απο οτι καταλαβαινεις δεν εχει να κανει με πειρα.Οσο καιρο ειχαν να μαθουν το ενα μηχανημα αλλο τοσο ειχαν και για το αλλο.για Launch τιτλους μιλαμε και στις δυο περιπτωσεις.
αααα....δεν ήξερα ότι ήταν launch game κ για το χβοχ 360...:slapface: :lehrer:
Οπότε ναι έχεις δίκιο αν είναι χειρότερο στο ps3. Δεν το έχω δει για να το γνωρίζω.

Mιχαλη μου ουτε και εγω ειμαι κανας ειδικος απλα σε ολα τα μεγαλα sites του ειδους ηταν το πραγμα που καναν και ειδα τις φωτο που ειχαν διπλα διπλα.Παντως απο τα σχολια που βλεπω πλεον στα διαφορα forum ολοι εχουν καταληξει σε ενα συμπερασμα οτι το Ps3 ειναι πιο Multimedia κονσολα που θα την αγορασει καποιος για πολλες περρισοτερες εφαρμογες ενω το Xbox 360 θα υπερεχει σε gaming λογο οτι η Microsoft εχει ριξει ολο το βαρος εκει.Παραδειγμα,ενω ας πουμε το Live το Xbox ειναι χρονια μπροστα απο το Ps3 με το Xbox δεν μπορεις να κανεις surfing στο Internet κατι που γινετε στο Ps3,ενω ας πουμε στο Ps3 υπαρχει επανω και BR και HDMI που σημαινει οτι απογειωνει την ψυχαγωγια σε Multimedia εφαρμογες,η καρτα γραφικων του ειναι μονο στα 256Mb οταν του Xbox 360 ειναι 512Mb.Οποτε διαλεγεις και περνεις,η αν το φυσσας το παραδακι περνεις και τα 2 και ξεμπερδευεις...

Επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι ελάχιστοι προγραμματιστές θα διαπρέψουν με τον cell,λόγω τις τεράστιας πολυπλοκότάς του. Σκεφτείτε ότι είναι μεγάλο ζόρι να φτιάξεις ενα multi-thread aware προγραμμα για 2πυρήνες, πόσο μάλλον για 7!!!