Μετά απο πολλές προσπάθειες και χωρίς να πετύχω το επιθυμητό αποτέλεσμα στο στήσιμο των ηχείων αυτών( χωρος 4.5x7.00) θα ήθελα μια
γνώμη..ξέροντας την παντοκατευθυντική τους φύση.
γνώμη..ξέροντας την παντοκατευθυντική τους φύση.
Το πρόβλημα είναι οτι εχω ακούσει ολα αυτα τα παντοκατευθυντικά ηχειαρειξε φωτο του χωρου μηπως μπορω να βοηθησω
απο την εμπειρια της παντοκαντευθητικοτητας του omni 260
Σίγουρα ετσι είναι..θελουν άκουσμα και κυρίως προσοχή στα συνοδά.Έχουν διαφορετικό στυλ ήχου.
Αυτα τα ηχεια εχουν πραγματι λιγο μειωμενη εστιαση οπως προειπε ο ΚΟΨ..Απο την αλλη ομως, δημιουργουν στερεοφωνικη εικονα,η οποια παραμενει σταθερη απο οποιο σημειο του δωματιου κι αν ακους,για αυτο συνιστωνται και σε δυσκολους χωροταξικα χωρους.Εγω τα απεκτησα προσφατα, και τα εχω κυριολεκτικα ''στριμωξει'' σε ενα δυσκολο σαλονι.[το ενα ηχειο βρισκεται πισω απο εναν καναπε].Παρ'ολα αυτα,ακουω πολυ καλα στις περισοτερες ηχητικες παραμετρους με τιμημα αυτη την ασαφεια στην εστιαση.Επισης, ταιριαζουν πολυ με λαμπατα ενισχυτικα.Εσυ με τι τα παιζεις?
Γιωργο,γεια χαρα,χαιρομαι που σε ξαναβρισκω.Για τα συγκεκριμενα ηχεια σκεφτομαι καμια λαμπα single-ended.Τα ακουσα στον αντιπροσωπο με τον KR VA-340 [του τεστ των 300Β του ηχου ] και μου αρεσε αρκετα. Ομως στον ΗΧΟ ισχυριζονται οτι ο JJ-322 [ Τesla ]ειναι ιδανικο ταιρι τους. Εσυ Γιωργο, τι λες? Εχεις ακουσει τιποτα για τους JJ-322 ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.