Στο Πρωτοδικείο Αθηνών η χρήση των όρων «λεσβία» και «λεσβιακή»

Re: Απάντηση: Re: Στο Πρωτοδικείο Αθηνών η χρήση των όρων «λεσβία» και «λεσβιακή»

Η επιτυχής διεκδίκηση (εξωδίκως) αποζημίωσης από κάποια μονή του Α. Όρους για γεγονός που συνετελέσθη πριν από πολύ περισσότερα χρόνια με δράστες κάποιους Καταλανούς, πως σου φαίνεται????:rolleyes::rolleyes:

H επιτυχής διεκδίκηση, ομοίως εξωδίκως, βάσει χρυσοβούλων (δεν το συνεχίζω) μου φαίνεται ακόμη περισσότερο!

Αν δικαιωθούν πάντως θα βαλω την γυναίκα μου που ειναι βλάχα 100% να μηνύσει όλους τους κινηματογραφικούς παραγωγούς, τις σατιρικες εκπομπές, τους δημιουργούς ανεκδότων και ...οποιονδήποτε αλλο κάνει κακή χρήση του ονόματος "βλάχος" και "καράβλαχος" με "μειωτική" έννοια και όχι σαν προσδιορισμό καταγωγής και γλώσσας! (Φαντάζομαι βεβαια ότι και οι πόντιοι θα έχουν πολλές μηνύσεις να καταθεσουν!)

Μάλιστα. Θύμησέ της, να μην ξεχάσει να ζητήσει και την απόσυρση των εναπομεινάντων αντιτύπων της γνωστής ταινίας "Όπου λάχει..." :flipout:

Εν τέλει, έχουμε μερικούς κατοίκους ενός νησιού αντιμέτωπους με την πλειοψηφία των "δυτικόφωνων", αν μου επιτρέπετε την έκφραση. Οι ανεμόμυλοι του Δον Κιχώτη ήταν ευκολότερος αντίπαλος. Πόσο μάλλον όταν μιλήσουμε για τον λεσβιακό τουρισμό, όπου οι δύο έννοιες συναντώνται.

Το σημαντικότερο είναι αυτό που λέει ο Bios: Μην τυχόν και ξεφύγει το θέμα προς τα έξω και γίνουμε ρεζίλι για τα σοβαρά μας.

Εδώ δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη με τους ξένους που ονοματίζουν τα Σκόπια "Μακεδονία". Θα βρούν άκρη οι γκασμάδες επειδή λένε τις λεσβίες... λεσβίες.

Εδώ δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη με τους ξένους που ονοματίζουν τα Σκόπια "Μακεδονία". Θα βρούν άκρη οι γκασμάδες επειδή λένε τις λεσβίες... λεσβίες.

Έχει πετύχει φίλη μου ενώ είναι σε εράσμους στη Γαλλία το εξής κορυφαίο:

Έτυχε σε μια παρέα να είναι και μια κοπέλα από τα Σκόπια, κι ακολουθεί η εξής στιχομυθία, μεταξύ Σκοπιανής και μιας Γαλλίδας...

-Where are you from?
-Macedonia.
-Oh, you mean Greece?
-No, Macedonia, Skopje! (φανερά τσαντισμένη η Σκοπιανή)

Η φίλη μου ακούει και είναι έτοιμη να σκάσει στα γέλια...
Ορισμένοι ξέρουν...

Πως λέμε "ΣερβοΚροατία";
Να λέμε "Λεσβομακεδονία";

Τελικά ρε παιδιά μήπως να προτείναμε το "Γιαλαντζί Μακεδονία" σαν όνομα στους γείτονες και να τελείωνε το Μακεδονικό;

Αποκλείεται! Θα τους την έπεφταν οι Τούρκοι, διεκδικώντας την λέξη "γιαλαντζί"! :joker:

Τότε να ονομάζονται "το κράτος που θα ήθελε να ονομάζεται ..."

:BXVZCBXZ6::flipout::flipout:

Last edited:
Αυτό είναι πολύ καλό και πρωτότυπο! Λίγο μακρύ βγαίνει βέβαια, αλλά τι μας νοιάζει!! :beee::thrasher:

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο
prince.gif
-bye-

Σαν Αιγυπτιακό σήμα είναι πάντως...
Αυτός ο Prince έχει καμία σχέση με την Camarilla; Γιατί εμείς δεν... Μόνο τον Archbishop ακούμε...
Πάντως ακόμη δεν κατάλαβα ποιός είναι ο δρόμος του Prince και τι σχέση έχει με τις Λεσβίες (τις Μυτηλινιές ντε! Μη φάμε και καμία μήνυση στο κεφάλι τώρα που πήραν φόρα!)

:grandpa: Εδώ να προσθέσω, προς αποφυγήν οποιασδήποτε παρεξήγησης ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις άλλες λεσβίες.

Κατά βάθος μάλιστα είμαι και εγώ Λεσβία... Μου αρέσουν οι γυναίκες...

Σαν Αιγυπτιακό σήμα είναι πάντως...
Αυτός ο Prince έχει καμία σχέση με την Camarilla; Γιατί εμείς δεν... Μόνο τον Archbishop ακούμε...
Τώρα που το λες, μοιάζει λίγο με Ankh...

Αλλά τι μας νοιάζει; Εμείς είμαστε Sabbat...

Πάντως ακόμη δεν κατάλαβα ποιός είναι ο δρόμος του Prince και τι σχέση έχει με τις Λεσβίες (τις Μυτηλινιές ντε! Μη φάμε και καμία μήνυση στο κεφάλι τώρα που πήραν φόρα!)

με τις Λεσβίες καμία. Σχόλιο στο "το κράτος που θα ήθελε να ονομάζεται ..." είναι.