Στο Πρωτοδικείο Αθηνών η χρήση των όρων «λεσβία» και «λεσβιακή»

Για να γυρίσουμε λίγο στο θέμα μας, εμένα η όλη ιστορία μου θυμίζει την περίοδο που στην Τουρκία κυβερνούσε η Τανζούτ Τσιλέρ, και γινόντουσαν προσπάθειες να αλλάξει το διεθνές όνομα της χώρας, από Turkey σε Turkiye ώστε να μην θυμίζει στην προφορά το συμπαθές πουλερικό που γεμίζουμε κάθε Χριστούγεννα.

:grandpa: Εδώ να προσθέσω, προς αποφυγήν οποιασδήποτε παρεξήγησης ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις άλλες λεσβίες.

Κατά βάθος μάλιστα είμαι και εγώ Λεσβία... Μου αρέσουν οι γυναίκες...

χα χα χα χα χα χα χα!!! σωστοοοοςςς!!!

Και εγώ είμαι γκέι! Μου αρέσουν οι ανδρες!! χα χα χα χα χα!!!

χα χα χα χα χα χα χα!!! σωστοοοοςςς!!!

Και εγώ είμαι γκέι! Μου αρέσουν οι ανδρες!! χα χα χα χα χα!!!

Εσενα μεχρι να σε απαντησουμε απο κοντα κραταμε τις επιφυλαξεις μας για το τι εισαι :ADFADF1:

Εσενα μεχρι να σε απαντησουμε απο κοντα κραταμε τις επιφυλαξεις μας για το τι εισαι :ADFADF1:

δηλαδή ρε ΝΑθ, όταν την δεις θα αρχίσεις το "ψαχούλεμα" να δεις τι παίζει ? :flipout:

Απάντηση: Re: Στο Πρωτοδικείο Αθηνών η χρήση των όρων «λεσβία» και «λεσβιακή»

Παρεμπιπτόντως, νομίζω "κασμάδες" (ή "γκασμάδες") λένε τους λήμνιους κι όχι τους λέσβιους (εκτός αν κάνω λάθος)

Γκασμάδες είναι οι Μυτηλινιοί :BDGBGDB55:...σας παρακαλώ πολύ.δεκαετίες τους κοροιδεύουμε κατ' αυτό τον τρόπο.... :grandpa:

-bye-

το άκρο άωτον της ατυχιας στην σήμερον ημερα ειναι να εισαι και Σκοπιανη και Λεσβια

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το εξής. Γιατί η υπόθεση εκδικάζεται στο πρωτοδικείο Αθηνών και όχι σε αυτό της Λέσβου;

Re: Απάντηση: Re: Στο Πρωτοδικείο Αθηνών η χρήση των όρων «λεσβία» και «λεσβιακή»

Γκασμάδες είναι οι Μυτηλινιοί :BDGBGDB55:...σας παρακαλώ πολύ.δεκαετίες τους κοροιδεύουμε κατ' αυτό τον τρόπο.... :grandpa:

-bye-

Εχουν το ιδιο ΑΣΜ,οποτε και οι δυο κατεχουν τον τιτλο.

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το εξής. Γιατί η υπόθεση εκδικάζεται στο πρωτοδικείο Αθηνών και όχι σε αυτό της Λέσβου;

Mα για να μην τρεχουν τα καναλια με τα λινκς και ζοριστουν....ετσι εξασφαλιζουν αυτο για το οποιο εκαναν αυτην την κινηση....δημοσιοτητα.

Αν ήταν αυτό βρε συ τότε οι περισσότεροι θα τρέχανε σαν τρελλοί στη Λέσβο. Ξέρεις τι λεφτά θα καβάτζωναν από τις έμμεσες διαφημίσεις των ντόπιων;

Edit: Αρκεί να δεις τι έγινε με τους γάμους της Τήλου...

Γιατί εκεί είναι η έδρα της καθ' ης ενώσεως.
Εάν δεν υπάρχει κάποια ειδική δωδισικία (πχ τόπου ακινήτου, τόπου αδικοπραξίας-ατυχήματος κλπ), αρμόδιο είναι το δικαστήριο του τόπου κατοικίας του εναγομένου.

Για να μην αφήνουμε loose ends , ήτοι για την πληρότητα της ενημέρωσης μας , ας αναφέρουμε εδώ ότι απερρίφθη η αίτησις των τριών κατοίκων της Λέσβου ως μη νόμιμη λόγω έλλειψης ασφαλιστέου δικαιώματος ( ΜΠρΑθ 6310/2008 ). Ετσι έκλεισε και αυτό το σοβαρό θέμα που ταλάνισε την ελληνική κοινωνία :flipout::flipout::flipout: