Στο ΣτΕ προσφεύγουν οι καπνιστές ......

:flipout::flipout:
Μιλαμε βρέ για άλλο είδος καννάβεως..
Αλλως τε και τά ρούχα τού Αμερικανικού στρατού παλιότερα φτιάχνονταν απο κλωστική κάνναβι πού έχει ελάχιστα ίχνη απ´το ναρκωτικό,πού δεν προκαλούν καμιάν επίδραση..
Οπως και σήμερα τά διάφορα Kanavi Shops δέν έχουν καμιά σχέση,οπως κακώς είχε ειπωθεί,με το ναρκωτικό.

Καί το Αμερικάνικο Σύνταγμα,κακά τα ψέμματα,πρίν απο τον Β.Παγκόσμιο πόλεμο ήταν πολύ πιό φιλελευθερο απο τά αντίστοιχα Ευρωπαϊκά..για να μήν τούς αδικούμε κιόλας.

Τι άλλο είδος? Ένα δεν είναι το φυτό?:nounder::nounder:

Δεν τ' αδικώ τ' αμερικάνια, Σπύρε. Αντιθέτως, θαυμάζω και τους πρώτους τους κυβερνήτες. Πολύ ακέραιοι άνθρωποι. Η αγάπη μου, ο Τζάκσον...:firstprize:

Re: Απάντηση: Στο ΣτΕ προσφεύγουν οι καπνιστές ......

Τι άλλο είδος? Ένα δεν είναι το φυτό?:nounder::nounder:

Δεν τ' αδικώ τ' αμερικάνια, Σπύρε. Αντιθέτως, θαυμάζω και τους πρώτους τους κυβερνήτες. Πολύ ακέραιοι άνθρωποι. Η αγάπη μου, ο Τζάκσον...:firstprize:

όχι

Υπάρχει μιά ποικιλία που η περιεκτικότητά της σε "αιθέριο έλαιο" είναι ελάχιστη και χρησιμοποιούνταν παλιά για κατασκευή σκοινιών, χαρτιού, υφασμάτων κλπ. Σε άλλες χώρες της ΕΕ η καλλιέργειά της επιτρέπεται, στην Ελλάδα αν και υπάρχει σχετική Οδηγία της ΕΕ η καλλιέργειά της και το εμπόριο των προϊόντων της τιμωρείται με φυλάκιση.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Στο ΣτΕ προσφεύγουν οι καπνιστές ......

όχι

Υπάρχει μιά ποικιλία που η περιεκτικότητά της σε "αιθέριο έλαιο" είναι ελάχιστη και χρησιμοποιούνταν παλιά για κατασκευή σκοινιών, χαρτιού, υφασμάτων κλπ. Σε άλλες χώρες της ΕΕ η καλλιέργειά της επιτρέπεται, στην Ελλάδα αν και υπάρχει σχετική Οδηγία της ΕΕ η καλλιέργειά της και το εμπόριο των προϊόντων της τιμωρείται με φυλάκιση.

Ναι, ποιά άλλη ινδική κάνναβη υπάρχει? Δεν μιλάω για ποικιλίες...

μην μου απαγορεύεις να καπνίζω ( διότι βάσει μιας αναπόδεικτης αντιεπιστημονικής αμερικάνικης έμπνευσης έρευνα σε βλάπτω :BDGBGDB55:
)
όπως δεν σου επιβάλω εσένα την απαγόρευση πόσης νερού

σιμπλ θινκς

Να μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω για το αν μόνο μία έρευνα αποδεικνύει τις βλαβερές συνέπειες του παθητικού καπνίσματος. Η λογική λέει ότι η πανίσχυρη καπνοβιομηχανία θα είχε καταφέρει να την πνίξει και να αποτρέψει κάθε απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους. Η σύγκριση του τσιγάρου με το νερό είναι τουλάχιστον αστεία. Αν σου κόψω το τσιγάρο για δέκα μέρες τι θα πάθεις; Πάντως ακόμα και αν το παθητικό κάπνισμα δεν βλάπτει (που κατά τη γνώμη μου σίγουρα βλάπτει) είναι τρομερά ενοχλητικό για τον μη καπνιστή.

Last edited:
http://www.youtube.com/watch?v=SKXwikeGHfg
Προφανώς δεν είναι επιστημονικό πείραμα, οπότε μην βιαστεί κανείς να πει "δεν εισπνέουμε όλον τον καπνό", blah blah blah.
Εγώ θα ήμουν μια χαρά πάντως να καπνίζουν δίπλα μου αν ρουφούσαν έτσι. Δεν θα με ενοχλούσε γιατί θα μου ερχόταν ελάχιστος καπνός.

Έχετε τα κότσια να υπερασπιστείτε την άποψη οτι "δεν κάνει κακό" και να ρουφάτε (πρόστυχοι...άλλο εννοώ) ή θα συνεχίσετε να μας φυσάτε ;
Ρούφα τονε ΝΑΙ, φύσα τόνε ΟΧΙ :flipout:

Γι´αυτό ρέ λέγανε στούς τεκέδες ´ρέ παλιολινάτσα´και δέν έτρεχε τίποτα.:flipout::flipout:

Εννοούσαν τούς ξενέρωτους πού φοράγανε συνολάκια απο κάνναβη..:D:D

Αδιάβαστο σέ πιάνω.:flipout::flipout:

Μήπως έλεγαν και ''άντε μωρή σακαράκα''???:flipout::flipout:

Από το άρθρο του Σπύρου:

H απαγόρευση της κάνναβης άρχισε το 1937 στις HΠA και εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλο σχεδόν τον κόσμο. Πίσω από αυτή, βέβαια, κρύβονταν συγκεκριμένα συμφέροντα. Oταν στη δεκαετία του '30, οι νέες τεχνικές θερισμού και επεξεργασίας της κάνναβης έγιναν διαθέσιμες και οικονομικά ανεκτές, ο δρόμος για τη μαζική παραγωγή κάνναβης άρχισε να ανοίγει. Eκτός από την κατασκευή χαρτιού, οι δυνατές φυσικές ίνες του φυτού ήταν εξίσου ιδανικές για την παραγωγή υφασμάτων, πλαστικών ακόμα και εκρηκτικών. Hδη η εταιρεία Ford είχε κατασκευάσει το πρώτο «οργανικό» αυτοκίνητο από ένα συνδυασμό κάνναβης και άλλων φυτών. H κάνναβη αποτελούσε πλέον μια μεγάλη απειλή για τις βιομηχανίες χάρτου και πετροχημικών. Kαταλυτικό ρόλο στη δαιμονοποίηση του φυτού έπαιξε ο μεγιστάνας των media, χαρτοβιομήχανος Pάντολφ Xιρστ (σ.σ. Πολίτης Kέιν) και ο μεγαλοβιομήχανος πετροχημικών Nτουπόντ, ο οποίος είχε μόλις πατεντάρει το νάυλον, μεθόδους για να παρασκευάζει πλαστικά από πετρέλαιο και κάρβουνο και μια υψηλά μολυσματική τεχνική για να παράγει χαρτί από ξυλοπολτό. Oι εφημερίδες του Xιρστ κατάφεραν να κατασκευάσουν μια νέα απειλή για τις HΠA, οργανώνοντας μια μεγάλη καμπάνια κατά της κάνναβης, με πρόσχημα τα ναρκωτικά.

Έχω την εντύπωση ότι μιλάει για το Ford T.

Την κατάλαβα τη διαφορά παλληκάρια μου, μην βαράτε...:a0210::a0210:

το μέτρο απέτυχε δραματικά , ευτυχώς δλδ γιατί θα κλαίγανε μανούλες σε ταβέρνες πιτσαρίες και μπαράκια ,

εγώ προσωπικά και όλοι οι γνωστοί μου , απλά δεν πατάω σε μαγαζί που απαγορεύεται και εφαρμόζετε η φασιστική απαγόρευση

μαλώσαμε 900000000 χιλιάδες φορές δεν έχει άλλο νόημα

μην μου απαγορεύεις να καπνίζω ( διότι βάσει μιας αναπόδεικτης αντιεπιστημονικής αμερικάνικης έμπνευσης έρευνα σε βλάπτω :BDGBGDB55:
)
όπως δεν σου επιβάλω εσένα την απαγόρευση πόσης νερού

σιμπλ θινκς

μα δεν υπάρχουν μόνο μπαράκια και καφετέριες. Ζούμε σε ένα κόσμο, ο οποίος δεν ταυτίζεται με αυτά τα μέρη. Και ποσώς με ενδιαφέρει αν αυτά τα μέρη είναι γεμάτα με καπνό ή όχι. Πολύ περισσότερο με ενδιαφέρει εκεί που υποχρεώνομαι να πάω ή εκεί που επιλέγω να πάω, να ζω χωρίς καπνό ή τουλάχιστον με ελάχιστο καπνό. Και από αυτή την άποψη βλέπω πετυχημένο το μέτρο. Αν εσείς ταυτίζεται τη ζωή σας με μπαράκια και καφετέριες και είστε ευχαριστημένοι με τον καπνό παντού, ακόμα καλύτερα. Αλλά δεν βλέπω να συναντιόμαστε.

τα μπαράκια και οι καφετέρειες ειναι γεμάτα καπνό γιατι πολυ απλά είμαστε γαιδούρια. Εκει πάει ο ελληνάρας για να διασκεδάσει και χεστηκε για τον διπλανό του. "Με τον καφέ θέλω τσιγάρο. Τελος." Σαφώς ο νόμος βελτίωσε την κατάσταση στους εργασιακούς χώρους, κι εκει όμως παραβιάζεται σε καποιες περιπτώσεις απο μερικους που εκμεταλλευονται την θεση ισχύος τους (προιστάμενοι κτλ). Ο απλός υπαλληλος καπνιστής που καταπιέζεται λόγω νόμου ή σεβασμου προς τους μη καπνιστές, ειναι μλκς. Ο άλλος που μπορει και αδιαφορει ειναι εξυπνακιας. Ο ιδιος θεωρεί τον εαυτό του μαγκα ή οτι απλα εφαρμοζει το δικαίωμά του να ικανοποιεί το παθος του η την επιθυμια του αφου λογω ανωτερης θεσης δεν προκειται να τον επιπλήξει κανεις. Ε δικαιωμά μου κι εμενα λοιπόν να τον χαρακτηρίζω γαιδουρι.
Αν υπάρχει νόμος, αυτος ειναι του ισχυρου. Οι καπνιστες ειναι περισσοτεροι και γι αυτο η κατάσταση εχει φτασει σε αυτο το σημειο. Στα κεντρα διασκεδασης εχουν το πανω χερι λογω πλειοψηφιας και της ψεφτο-απειλης οτι δεν θα πηγαινουν στα μαγαζια (αρα θα καταστραφουν οι μαγαζατορες) και συνεπώς εκει το εκμεταλλευονται. Στους χωρους εργασιας τους που συνηθως δεν εχουν το πανω χερι, αναγκαστικα σεβονται το νομο.

Στην καφετερια που συχνάζω (και δυστυχως οριακα αντεχω να κατσω το πολυ μια ωρα) υπαρχει μεγαλος χωρος καπνιστών και εξισου μεγαλος χωρος μη καπνιστών, με χωρισμα στην μεση. Ε οι καπνιστές πηγαινουν παντου. Και ζητάνε επιμονα τασακια στον χωρο μη καπνιστών. Ενω εχει αδεια τραπεζια στον διπλα χωρο των καπνιστων. Αυτο αν δεν ειναι γαιδουριά και στ@ρχιδισμος τοτε τι ειναι. Τι ψαχνουμε να βρουμε αν ο ενας δικαιουται οξυγονο η ο αλλος καπνο..

Παραπονούμαστε ολοι (οσοι ενοχλουνται δηλαδη) για τον καπνο στα μπαράκια, και αντιδρουν σε αυτο οι καπνιστες γιατι εκει βγαινουν να απολαυσουν τον καφέ τους. Δεκτό. Ομως ξεχνάμε ότι τα μπαράκια δεν ειναι μονο κεντρα διασκεδασης για εμας που πηγαινουμε για μια δυο ωρες, και που στο κάτω κάτω μπορουμε και να μην παμε - επιλογή μας ειναι, ειναι και χωροι εργασίας για καποιους που πηγαινουν εκει καθημερινά για 8 για 10 και 12 ωρες. Κι αυτό δεν ειναι επιλογή τους. Αυτους ομως τους γραφουμε στα @@ μας.

Ειναι απλά τα πράγματα, το πρόβλημα δεν ειναι αν πραγματικά βλάπτει το τσιγάρο ή ποια πλευρά εχει ισχυρότερα επιχειρήματα ή δικαιώματα. Ειναι θεμα εγωισμου. Θιχτηκε η ελευθερία του καπνιστή να ασυδοτεί (θα μπορουσε καλλιστα να ειναι μια αλλη κατηγορια θιγμενη, δεν εχει σημασία) και γι αυτο εκει που τους παίρνει τον νομο και τους γυρω τους τους γραφουν στα @@ τους, οπως εκαναν παντα. Οχι ολοι φυσικα, αλλα οι περισσότεροι.

Ο,τι επιχειρήματα και να λεει η καθε πλευρά, πιστευω δεν εχει νοημα. Η κουβεντα ειναι σε λαθος βάση κι εχω συμετασχει κι εγω πολλες φορες για να διαπιστώσω οτι καταληγει εκει που ξεκινησε. Ψαχνουμε δηλαδη για το ποιος εχει περισσοτερο δικιο αλλα δεν εχει καμια πρακτικη αξια αφου στο τελος θα ισχυσει ο νομος του ισχυρου, εκτος αν το κράτος φανει τελικά πιο ισχυρο απο τις εκαστοτε ασυδοτουσες ομάδες και καταφέρει να επιβάλλει το νομο, που δεν το βλεπω... Γενικότερα ισχυει αυτο, ασχετα με το καπνισμα, ασυδοτουμε γιατι απλα μπορουμε. Κι επειδή δεν εχουμε την παιδεια η την ωριμότητα να θεσπισουμε μονοι μας αμοιβαιους κανόνες συμπεριφοράς, ερχεται ενας (πρόχειρος ή μη) νομος να μας κάνει νταντά.

Mια που τυγχάνει αυτός ο τομέας της Ιατρικής να αποτελεί το γνωστικό μου αντικείμενο, μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει μία μελέτη μόνο αλλά πάρα πολλές και ότι το παθητικό κάπνισμα βλάπτει αυτόν που το υφίσταται.

Απάντηση: Re: Στο ΣτΕ προσφεύγουν οι καπνιστές ......

Πάντως για να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό των μέτρων, θα έλεγα ότι τα μετρα πέτυχαν μια ποιοτική αλλαγή σε σημαντικό βαθμό. Δεν συζητώ για τους χώρους διασκέδασης, όπου το κάπνισμα ζει και βασιλεύει, αλλά πλέον υπάρχουν κι αρκετά καταστήματα που δεν επιτρέπεται το κάπνισμα, αλλά σε χώρους εστίασης και εργασίας και παροχής υπηρεσιών (π.χ. καταστήματα), η κατάσταση έχει αλλάξει πολύ. Οι περισσότεροι σέβονται την απαγόρευση, ενώ έχω συναντήσει και αρκετούς καπνιστές που δέχονται το μέτρο ως σωστό. Φυσικά δεν μιλώ για τους εξαρτημένους από τον καπνό, οι οποίοι φθάνουν σε γελοίες αντιδράσεις.

Εκεί που η απαγόρευση δεν φαίνεται να ισχύει απόλυτα ή τουλάχιστον ισχύει με πολύ ελαστικά κριτήρια είναι ο στενός δημόσιος τομέας. Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου.

Δυστυχώς είμαι - ακόμα- εξαρτημένος από τον καπνό, παρόλ αυτά θεωρώ το μέτρο φυσικά σωστό. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να "εμπλουτίζει" τον αέρα του άλλου με καπνό ή οτιδήποτε άλλο. Άσχετα αν υπάρχουν ή όχι ιατρικοί λόγοι. Προσωπικά, πάντα ρωτούσα την ομήγυρη αν μπορώ να καπνίσω. Έστω και ένας να ενοχλείται αρκεί.

Οι γελοίες αντιδράσεις προέρχονται από γελοίους. Τέτοιοι υπάρχουν και σε version μη εξαρτημένου καπνιστή. Η βλακεία δεν κάνει διακρίσεις.

Για το δημόσιο τομέα, έχω μέχρι τώρα διαφορετική εμπειρία. Μάλλον δεν υπάρχει ομοιογένεια στην εφαρμογή.

Στα κέντρα διασκέδασης το μέτρο έχει αποτύχει. Στην Αθήνα έχω δει μέχρι στιγμής μόνο το zonar's να έχει απαγορεύσει το κάπνισμα.

Το πρόβλημα θα λυθεί όταν οι καπνιστές γίνουν μειοψηφία, γιατί το να εφαρμοστεί νόμος στην Ελλάδα καθολικά και ανεξαρτήτως αντιδράσεων είναι επιστημονική φαντασία. Αυτά γίνονται σε ευνομούμενες πολιτείες.

Αυτά με τις έρευνές είναι βλακείες
εγώ όσες φορές πήρα μπέικον ποτέ δεν το είδα να έχει ούτε καρκίνο ούτε τίποτα
τουναντίον εάν δεν ήταν καλά καπνισμένο δεν τρωγόταν

:ADFADF1::ADFADF1:

Απάντηση: Re: Στο ΣτΕ προσφεύγουν οι καπνιστές ......

Δυστυχώς είμαι - ακόμα- εξαρτημένος από τον καπνό, παρόλ αυτά θεωρώ το μέτρο φυσικά σωστό. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να "εμπλουτίζει" τον αέρα του άλλου με καπνό ή οτιδήποτε άλλο. Άσχετα αν υπάρχουν ή όχι ιατρικοί λόγοι. Προσωπικά, πάντα ρωτούσα την ομήγυρη αν μπορώ να καπνίσω. Έστω και ένας να ενοχλείται αρκεί.

Οι γελοίες αντιδράσεις προέρχονται από γελοίους. Τέτοιοι υπάρχουν και σε version μη εξαρτημένου καπνιστή. Η βλακεία δεν κάνει διακρίσεις.

Για το δημόσιο τομέα, έχω μέχρι τώρα διαφορετική εμπειρία. Μάλλον δεν υπάρχει ομοιογένεια στην εφαρμογή.

Στα κέντρα διασκέδασης το μέτρο έχει αποτύχει. Στην Αθήνα έχω δει μέχρι στιγμής μόνο το zonar's να έχει απαγορεύσει το κάπνισμα.

Το πρόβλημα θα λυθεί όταν οι καπνιστές γίνουν μειοψηφία, γιατί το να εφαρμοστεί νόμος στην Ελλάδα καθολικά και ανεξαρτήτως αντιδράσεων είναι επιστημονική φαντασία. Αυτά γίνονται σε ευνομούμενες πολιτείες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ συμφωνώ , βλάκες υπάρχουν παντού και από τους άκαπνους και από τους καπνισμένους

ποτέ κανένας καπνιστής δεν εκβίασε τον καπνό
στα μούτρα άκαπνου

νοσοκομεία, μέσα μεταφοράς , σχολεία , εν γένει δημὀσιοι χώροι το τσιγάρο απαγορεύεται ´ όχι γιατί το λέει ο νόμος , γιατί έτσι έκρινε ο
κοινός νους

όλα τα αλλά περί γενικών απαγορεύσεων είναι εκ του πονηρού

Re: Απάντηση: Re: Στο ΣτΕ προσφεύγουν οι καπνιστές ......

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ συμφωνώ , βλάκες υπάρχουν παντού και από τους άκαπνους και από τους καπνισμένους

ποτέ κανένας καπνιστής δεν εκβίασε τον καπνό
στα μούτρα άκαπνου

νοσοκομεία, μέσα μεταφοράς , σχολεία , εν γένει δημὀσιοι χώροι το τσιγάρο απαγορεύεται ´ όχι γιατί το λέει ο νόμος , γιατί έτσι έκρινε ο
κοινός νους

όλα τα αλλά περί γενικών απαγορεύσεων είναι εκ του πονηρού

σε αυτό θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Το 1994 έφερε την ενός έτους κόρη μου ο πεθερός μου στο Μακεδονικό Πρακτορείο για να τη δώ, καθώς έκανα διπλοβάρδιες και δεν έβλεπα το παιδί ξύπνιο καθόλου. Εκεί που την χαίρονταν και οι κοπέλες του Πρακτορείου (οι περισσότερες 24-25χρονες κοπέλες) ένας παλιός συνάδελφος ήλθε και φύσηξε τον καπνό του κατευθείαν στα μάτια του παιδιού (για να μαθαίνει όπως μας είπε, όταν έκανα και το σχετικό έγραφο διαμαρτυρίας στην ΕΣΗΕΜΘ). Φυσικά το παιδί λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Στον ίδιο εργασιακό χώρο είχα και άλλο επεισόδιο με τη δεύτερη κόρη μου αλλά όχι τόσο σημαντικό.

Είπες τίποτε;;;;

Και για τα νοσοκομεία... δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά το 1981 νοσηλευόμουν (16 χρονών) σε κρατικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα (Γενικό Κρατικό, σήμερα Γεννηματάς). Στο διπλανό θάλαμο υπήρχε πολυτραυματίας με εγκαύματα πολύ σοβαρά (φυσικά δεν ακουμπούσε τίποτε πάνω του). Τη δεύτερη μέρα της νοσηλείας μου έγινε μεγάλη αναμπουμπούλα, διότι μπήκε επισκέπτης στο θάλαμό του με τσιγάρο αναμμένο για να ξαπλώσει στο δεύτερο (άδειο) κρεβάτι. Φυσικά τις υπόλοιπες μέρες είχε νοσοκόμα έξω από το θάλαμο όλο το 24ωρο, τουλάχιστον την έβλεπα μέχρι που πήρα εξιτήριο. Επίσης φυσικά κάπνιζαν όλοι οι ασθνείς μέσα στο θάλαμό μας, αλλά άλλα τα χρόνια εκείνα.

Βλέπεις η ζωή ξεπερνά τη φαντασία.

Φυσικά υπάρχουν και αντικαπνιστές χωρίς κανένα έλεος για τους καπνιστές ούτε καν στην ύπαιθρο. Φασιστική συμπεριφορά!!!!

Το κακό με το ίντερνετ και τα φόρουμ είναι οτι δεν μπορείς να καταλάβεις πότε κάποιος κάνει χιούμορ ή πιστεύει πραγματικά αυτά που γράφει...

το μέτρο (νόμος) απέτυχε πριν ακόμα θεσπιστεί!
Βλέπεις στα ξένα κράτη είναι βλάκες που τον ακολουθούν και εμείς είμαστε οι μάγκες-έξυπνοι.

Προσωπικά σε όλες τις καφετέρειες που πήγα τελευταία κάπνιζαν σαν μανιακοί (ακόμα και στο τραπέζι μου - οι φίλοι δεν αλλάζονται από ένα τσιγάρο). Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω το 100, ούτε την πυροσβεστική, αλλά σε μια χώρα που η δημοκρατία ξεχυλίζει απ' τα πατζάκια μας, ο καθένας ως γνωστόν κάνει οτι του "καπνίσει", χωρίς συνέπειες (δημοκρατία είπαμε).

Το πιο γελοίο ήταν σε μια καφετέρεια στην Αγ. Παρασκευή. Θυμάμαι είχε 4-5 βαθμούς έξω, κρύο δηλαδή, μπαίνουμε μέσα καθόμαστε και ερχόταν ένα αεράκι "βορινό", βρε λέω, αλλάζουμε τραπέζι, πάλι τα ίδια, τι είχε κάνει ο μάγκας ο αστιατορας... είχε ανοίξει στο φουλ τον εξαερισμό-κλιμά για να φεύγει ο καπνός όχι μόνο από τα τσιγάρα αυτών που καπνίζανε αλλά και από το πούρο ενός έξυπνου. Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να σταθείς χαλαρά ούτε με columbia (μπουφάν όχι διαστημόπλοιο). Όλα δικά μου τα θέλω...

Άλλο ένα γελοίο που ίσως πολλοί θα συναντήσατε κι εσείς, είναι στην επιλογή καφετέρειας (μα τι σε έπιασε με τις καφετέρειες; τόσα άλλα μαγαζιά υπάρχουν...). Ανοίγω την πόρτα, μπαίνω, ρίχνω μια ματιά 10 δευτερολέπτων και βγαίνω γιατί δεν είχε άδειο τραπέζι. Ε λοιπόν τα ρούχα μύριζαν μέχρι το επόμενο πρωΐ... Είχα πέσει σε συνέδριο καπνιστών μάλλον.

Ελλάς. Είμαστε ένα απέραντο ρδελομπού.