Stranger Things (Season 1~3) [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 57 49.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 34 29.6%
  • Καλή

Votes: 17 14.8%
  • Μέτρια

Votes: 3 2.6%
  • Κακή

Votes: 4 3.5%

• Total voters
    115
Απάντηση: Stranger Things (2016, Netflix)

Eεεε, προσοχη με τα spoilers.
Δεν το εχω δει ακομα.
Μονο τη σκηνη που παιζουν και τους την πεφτει ο Demogorgon ειδα.. . και ψηθηκα.
Καλα, εκει που του ελεγε ο αλλος να του ριξει fireball, ο χαρακτηρας μου στο Baldur's τραβαγε τα μαλλια του.

Re: Stranger Things (2016, Netflix)

Τα πιτσιρίκια προτιμούσαν την TSR, για αυτό και δεν κατάλαβαν ότι η Technocracy προσπάθησε να βάλει έναν Mage να κάνει sidestep στην umbra και πήγαν όλα κατά διαόλου όταν τράβηξε μαζί του ένα wyrm spirit!
Είδες για να παίζουν noobάδικα παιχνίδια; Κόντεψαν να το γυρίσουν σε Wraith!
:flipout:

Ουγκ, Μιλάς με γρίφους γέροντα!

Απάντηση: Stranger Things (2016, Netflix)

Μα για μενα το'γραψα. :afro:

(που κι εγω, μη νομιζεις, τη γενικη ιδεα επιασα)

Δεν ψηφισα "Εξαιρετικη" λογω της Winona Ryder και ψηφισα "Πολυ Καλη". Δεν ξερω..ισως επειδη την εχω συνηθίσει σε αλλους ρολους, ισως επειδη πλεον ειναι 50αρα, ισως το παιξιμο της ηταν καπως υπερβολικο... ή καπως αρκετα ψευτικο.
Γενικα η σειρα ειναι εξαιρετικη. Δεκαετια '80, εκπληκτικη ατμοσφαιρα και soundtrack.
Δεν θα ηθελα να εχει συνεχεια η συγκεκριμενη ιστορια... καλυτερα να ηταν να ξεκινησει μια αλλη ιστορια σε μια αλλη εποχη.

Δεν ψηφισα "Εξαιρετικη" λογω της Winona Ryder και ψηφισα "Πολυ Καλη". Δεν ξερω..ισως επειδη την εχω συνηθίσει σε αλλους ρολους, ισως επειδη πλεον ειναι 50αρα, ισως το παιξιμο της ηταν καπως υπερβολικο... ή καπως αρκετα ψευτικο.
Γενικα η σειρα ειναι εξαιρετικη. Δεκαετια '80, εκπληκτικη ατμοσφαιρα και soundtrack.
Δεν θα ηθελα να εχει συνεχεια η συγκεκριμενη ιστορια... καλυτερα να ηταν να ξεκινησει μια αλλη ιστορια σε μια αλλη εποχη.

Γενικά συμφωνώ.

BTW, η Winona είναι 45άρα για την ακρίβεια (γεννημένη Οκτώβρη του 71).
Πάντως νομίζω ότι έπαιζε αρκετά καλά τον ρόλο της (μισοτρελαμένης μάνας)...

Κι εμενα μου αρεσε η Winona. Ισως ενοχλησε πιο πολυ οσους δεν μπορουν να μπουν στη θεση ενος γονιου που περναει κατι τετοιο, και φανηκε υπερβολικη;

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ούτε εγώ τη βρήκα υπερβολική.
Εγώ π.χ. θα έριχνα περισσότερες χριστοπαναγίες, δεν θα άφηνα κανέναν να κοιμηθεί σε όλο το χωριό και δεν θα άφηνα τίποτα όρθιο.
Δεν θα την έβρισκα υπερβολική ούτε αν έσφαζε το μισό χωριό με νυχοκόπτη.

Προσωπικα, εξηγησα για ποιους λογους την θεωρησα υπερβολικη... Τωρα το σχολιο "Ισως ενοχλησε πιο πολυ οσους δεν μπορουν να μπουν στη θεση ενος γονιου που περναει κατι τετοιο,.." ειναι ακυρο, ασχετο και "υπερβολικο"... διοτι δεν ειπα οτι ο χαρακτηρας αντεδρασε υπερβολικα στο χαμο του παιδιου του αλλά η ηθοποιος... (η οποια δεν εχει παιδια στη πραγματικοτητα!)

Καλά, και ο πιτσιρικάς δεν βρέθηκε μόνος του στην umbra στην πραγματικότητα, αλλά μία χαρά έπαιζε. :p

Προσωπικα, εξηγησα για ποιους λογους την θεωρησα υπερβολικη... Τωρα το σχολιο "Ισως ενοχλησε πιο πολυ οσους δεν μπορουν να μπουν στη θεση ενος γονιου που περναει κατι τετοιο,.." ειναι ακυρο, ασχετο και "υπερβολικο"... διοτι δεν ειπα οτι ο χαρακτηρας αντεδρασε υπερβολικα στο χαμο του παιδιου του αλλά η ηθοποιος... (η οποια δεν εχει παιδια στη πραγματικοτητα!)
Πως ακριβως αντεδρασε υπερβολικα η ηθοποιος αλλα οχι ο χαρακτηρας;
Δεν βγαζει νοημα αυτο που λες.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο ηθοποιο σε ηθοποιο διαφερει η αποδοση στον ρολο... Οπως απο γονεα σε γονεα διαφερει η αντιδραση σε αναλογο περιστατικο (πχ στην εξαφανιση τεκνου και οχι φυσικα σε supernatural κατασταση)

Οπως και να χει, το παιξιμο της μου φανηκε υπερβολικο και ψευτικο...

Στην αρχή μου φάνηκε και μένα υπερβολικό το παίξιμο της..
αλλά στην συνέχεια σκέφτηκα ότι επίτυδες την βάλανε να "βγει" έτσι..

.. και ένας από τους λόγους μάλλον ήταν ότι την είχε παρατήσει και ο άνδρας της.. οπότε είχε πολλά μαζεμένα μέσα της,
που βγήκαν έτσι μετά τα γεγονότα..