Streaming audio. So far, so no good...

αντε πάλι έξοδα ...

στο αγαπημένο μου Αλί έχει αυτό το γραμμικό, με δύο εξόδους, ένα για μόντεμ/ρούτερ κι ένα για το σουίτς ...το χρησιμοποιεί, όπως είδα πολύς κόσμος στο εξωτερικό για τέτοιους λόγους ...

και το ζυχελ, οκ, με 150 ευρώ σύνολο είμαστε τζετ ...

έχει και άλλα φθηνότερα, αλλά για 20-30 ευρώ θα κάνω την καρδιά μου πέτρα ...

αντε πάλι έξοδα ...

στο αγαπημένο μου Αλί έχει αυτό το γραμμικό, με δύο εξόδους, ένα για μόντεμ/ρούτερ κι ένα για το σουίτς ...το χρησιμοποιεί, όπως είδα πολύς κόσμος στο εξωτερικό για τέτοιους λόγους ...

και το ζυχελ, οκ, με 150 ευρώ σύνολο είμαστε τζετ ...

έχει και άλλα φθηνότερα, αλλά για 20-30 ευρώ θα κάνω την καρδιά μου πέτρα ...
Γιατί δεν παίρνεις ένα ifi ipower ; Έχω βάλει στο rpi και ειδα σημαντική διαφορά.

• Like
Reactions: MakisM
Κώστα, εκτός ότι βγάζει δύο εξόδους, νομιζω ότι είναι πολλές κλάσεις πάνω ... σε περίπου ίδια τιμή .. τα προιόντα του αλί έρχονται στην πόρτα σου σε μια εβδομάδα χωρίς άλλα έξοδα ...

Είναι τελικά να μην ασχοληθώ και όπως έχω γράψει πέρα ότι θα πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος για το τι αγοράζεις ,θέλει έρευνα αγοράς όπως είναι σήμερα διαμορφωμένη η κατάσταση και αυτό αφορά όλους .
Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή !!!αν και αυτό γίνεται αντιληπτό .
Εχω ένα ouiz λοιπόν και μιας και αναφέρθηκε (Ali)
Έχουμε για αρχή μπανάνα της FURUTECH γνήσια και μαϊμού 🙈 δεν χρειάστηκε καν να μπω στην διαδικασία να το πάω στην δουλειά για σκληρομέτρηση κτλ φυσικά βλέπω κάτι πυκνωτές ,αντιστάσεις ,κλώνους ενισχυτικά κτλ κτλ μήπως τελικά σε όλα αυτά θα πρέπει να μπει η απλή διαδικασία των μετρήσεων ;
Γιατί ούτε και αυτό το βλέπω .
Φυσικά υπάρχουν προϊόντα που δεν είναι σαβούρα !!!
Αλλά εδώ τι να πω σε αυτήν την περίπτωση ;;;
Προσέξτε και την επιμετάλλωση γνήσιου και μαϊμού 🙈 πιο είναι το γνήσιο ;

IMG_1846.jpeg

Attachments

• IMG_1845.jpeg
    IMG_1845.jpeg
    1.7 MB · Views: 25
  • IMG_1844.jpeg
    IMG_1844.jpeg
    1.7 MB · Views: 28
Κώστα, εκτός ότι βγάζει δύο εξόδους, νομιζω ότι είναι πολλές κλάσεις πάνω ... σε περίπου ίδια τιμή .. τα προιόντα του αλί έρχονται στην πόρτα σου σε μια εβδομάδα χωρίς άλλα έξοδα ...
Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό του Ali τεχνολογικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από οποιοδήποτε παλμοτροφοδοτικό.

• Like
Reactions: Δημοκηδής
Ποιο ακριβώς ιφι έχεις Κωστή ? το συνέκρινες με κάποιο καλό γραμμικό ? ακόμη και το απλό ipower να πάρω, χρειαζόμενος δύο, πάω σχεδόν 35% υψηλότερα στην τιμή από το υπόψη γραμμικό.

Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό του Ali τεχνολογικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από οποιοδήποτε παλμοτροφοδοτικό.
Δημήτρη, εκτός από το Αλλό που ξεφεύγει σε τιμή πάνω από τα 200, έχεις υπ'όψη κάποια off the self λύση, Ελλάδα, Ευρώπη, ή αλλού ?

Ποιο ακριβώς ιφι έχεις Κωστή ? το συνέκρινες με κάποιο καλό γραμμικό ? ακόμη και το απλό ipower να πάρω, χρειαζόμενος δύο, πάω σχεδόν 35% υψηλότερα στην τιμή από το υπόψη γραμμικό.
Έχω το απλό, πρώτης γενιάς που πλέον δεν παράγεται . Τό συγκρινα μόνο με το πακακι που είχα πρίν και είδα σαφή βελτίωση. Δεν το έψαξα παραπέρα.

• Like
εγώ είχα το ifi stream μαζί με το ipower ... όταν το συνέκρινα με ένα από γραμμικό των 50 ευρώ, το τελευταίο ήταν πολύ καλύτερο ... εξ ου, και ότι είπα παραπάνω ... σε κάθε περίπτωση αν με 100 ευρώ έπαιρνα δύο ipower II, αυτά θα αγόραζα, αλλά πάνε στα 170 ευρώ για δύο κομμάτια, οπότε προτιμώ το γραμμικό από τον κινέζο που έχει πολύ καλή φήμη σε όλα τα audio φόρα του εξωτερικού, για την ποιότητα κατασκευής και το σέρβις του ...

Πολλές κλάσεις επάνω; Γιατί; Επειδή έχει πολλούς πυκνωτές; Τό θέμα είναι στην ποιότητα, όχι στην ποσότητα. Αλλά οκ, περί ορεξεως...

Το θέμα είναι το τροφοδοτικό σου να μην είναι κυριολεκτικά μια πηγή υψίσυχνου θορύβου που ο κατασκευαστής του είναι αναγκασμένος να το φιλτράρει όσο καλύτερα μπορεί, για αρχή όχι για να "παίζει καλά", αλλά για να μην παρεμβάλλεται σε όλες τις άλλες συσκευές σου και των γειτόνων σου. Το να "παίζει καλά" είναι added bonus του φιλτραρίσματος.

Τα γραμμικά τροφοδοτικά από τη φύση τους είναι εντελώς αθόρυβα, συγκριτικά. Δεν χρειάζονται κανενός είδους φίλτρο στην έξοδό τους.

Αν έχουν και πολλούς και καλούς πυκνωτές είναι (ίσως) added bonus.

Δημήτρη, εκτός από το Αλλό που ξεφεύγει σε τιμή πάνω από τα 200, έχεις υπ'όψη κάποια off the self λύση, Ελλάδα, Ευρώπη, ή αλλού ?
Δυστυχώς όχι, δεν τα παρακολουθώ στενά, μιας και έχω να αγοράσω τέτοιου είδους έτοιμο τροφοδοτικό από τη δεκαετία του 80. :)

• Like
Υπάρχουν ποιότητες τόσο στα παλμό τροφοδοτικά όσο και στα γραμμικά .
Ανάλογα την χρήση θα έλεγα εγώ .
Το elite της ifi είναι το κορυφαίο της αυτήν την στιγμή και έχει αναπτύξει την δικιά της τεχνολογία στα παλμοτροφοδοτικά.
Και για γραμμικό το παρακάτω ⬇️ ειδικεύεται στις τροφοδοσίες η συγκεκριμένη εταιρία .
https://www.audioshow.gr/keces-p6

IMG_1847.jpeg

Όποιος θέλει ποιότητα, αγοράζει επώνυμο Wifi Network Player και το συνδέει μόνο με οπτική αν φοβάται τα (EMI)

Όποιος είναι της παλιάς σχολής και κόλλησε σε ενισχυτές και προενισχυτές με αναλογικές εισόδους και ψάχνει κάτι πιο οικονομικό υπάρχουν λύσεις σε Bluetooth

https://prostage.gr/epaggelmatikos-...dosis-lipsis/denon-professional-dn-200br.html

Αλλά πολύς ο θόρυβος για υπηρεσίες audio streaming μέτριας ποιότητας..

Όποιος θέλει ποιότητα, αγοράζει επώνυμο Wifi Network Player και το συνδέει μόνο με οπτική αν φοβάται τα (EMI)

Όποιος είναι της παλιάς σχολής και κόλλησε σε ενισχυτές και προενισχυτές με αναλογικές εισόδους και ψάχνει κάτι πιο οικονομικό υπάρχουν λύσεις σε Bluetooth

https://prostage.gr/epaggelmatikos-...dosis-lipsis/denon-professional-dn-200br.html

Αλλά πολύς ο θόρυβος για υπηρεσίες audio streaming μέτριας ποιότητας..
O θορυβος γινεται για audio streaming υψηλης ποιοτητας