Όχι. Κατηγορηματικά όχι.Μόνο σε σένα συμβαίνουν αυτά.![]()
Γιατί δεν παίρνεις ένα ifi ipower ; Έχω βάλει στο rpi και ειδα σημαντική διαφορά.αντε πάλι έξοδα ...
στο αγαπημένο μου Αλί έχει αυτό το γραμμικό, με δύο εξόδους, ένα για μόντεμ/ρούτερ κι ένα για το σουίτς ...το χρησιμοποιεί, όπως είδα πολύς κόσμος στο εξωτερικό για τέτοιους λόγους ...
και το ζυχελ, οκ, με 150 ευρώ σύνολο είμαστε τζετ ...
έχει και άλλα φθηνότερα, αλλά για 20-30 ευρώ θα κάνω την καρδιά μου πέτρα ...
Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό του Ali τεχνολογικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από οποιοδήποτε παλμοτροφοδοτικό.Κώστα, εκτός ότι βγάζει δύο εξόδους, νομιζω ότι είναι πολλές κλάσεις πάνω ... σε περίπου ίδια τιμή .. τα προιόντα του αλί έρχονται στην πόρτα σου σε μια εβδομάδα χωρίς άλλα έξοδα ...
Δημήτρη, εκτός από το Αλλό που ξεφεύγει σε τιμή πάνω από τα 200, έχεις υπ'όψη κάποια off the self λύση, Ελλάδα, Ευρώπη, ή αλλού ?Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό του Ali τεχνολογικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από οποιοδήποτε παλμοτροφοδοτικό.
Έχω το απλό, πρώτης γενιάς που πλέον δεν παράγεται . Τό συγκρινα μόνο με το πακακι που είχα πρίν και είδα σαφή βελτίωση. Δεν το έψαξα παραπέρα.Ποιο ακριβώς ιφι έχεις Κωστή ? το συνέκρινες με κάποιο καλό γραμμικό ? ακόμη και το απλό ipower να πάρω, χρειαζόμενος δύο, πάω σχεδόν 35% υψηλότερα στην τιμή από το υπόψη γραμμικό.
Πολλές κλάσεις επάνω; Γιατί; Επειδή έχει πολλούς πυκνωτές; Τό θέμα είναι στην ποιότητα, όχι στην ποσότητα. Αλλά οκ, περί ορεξεως...
Δυστυχώς όχι, δεν τα παρακολουθώ στενά, μιας και έχω να αγοράσω τέτοιου είδους έτοιμο τροφοδοτικό από τη δεκαετία του 80.Δημήτρη, εκτός από το Αλλό που ξεφεύγει σε τιμή πάνω από τα 200, έχεις υπ'όψη κάποια off the self λύση, Ελλάδα, Ευρώπη, ή αλλού ?
O θορυβος γινεται για audio streaming υψηλης ποιοτηταςΌποιος θέλει ποιότητα, αγοράζει επώνυμο Wifi Network Player και το συνδέει μόνο με οπτική αν φοβάται τα (EMI)
Όποιος είναι της παλιάς σχολής και κόλλησε σε ενισχυτές και προενισχυτές με αναλογικές εισόδους και ψάχνει κάτι πιο οικονομικό υπάρχουν λύσεις σε Bluetooth
https://prostage.gr/epaggelmatikos-...dosis-lipsis/denon-professional-dn-200br.html
Αλλά πολύς ο θόρυβος για υπηρεσίες audio streaming μέτριας ποιότητας..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.