Το βασικό είναι να έπαιζε κουρτίνα...έπαιξε;
Yπαρχει μια αποψη οτο οσες περισσοτερες πορτες χρησιμοποιουνται τοσο περισσοτερος θορυβος παραγεται .Αν δεν χρειάζονται οι θύρες, υπάρχει λόγος ( ποιοτικός εννοώ ) να πάρει κανείς το οκταπορτο ?
Btw τα router που λέει ο Μιχάλης έφεραν σαφή βελτίωση παίζοντας με τα "μαμά" παλμοτροφοδοτικά τους.
Με γραμμικά τροφοδοτικά θα παίξουν ακόμα καλύτερα.
Καλο ειναι τα καλα μηχανηματα-καλωδια στο τελος ωστε οταν κανουν την δουλεια τους να μην ξαναβρωμιζει το σημα στην συνεχεια. Στην περιπτωση σου θα το αφηνα ως εχει και θα κοιταγα τι μπορω να κανω με το 20μετρο. Απο κλεισμενο σε καναλι μονο του ,αλλαζοντας το με shielded η ακομα και με οπτικη ινα αναλογα τις παρεμβολες στον χωρο σου.Εχω αυτο https://silentangel.com/n8/ , Τωρα ειναι μετα απο το ρουτερ της cosmote με καλωδιο 20μ (γυρω γυρω στα ντουβαρια μεχρι να φτασει στη θεση του συστηματος!) και απο αυτο φευγουν 3-4 καλωδια για συνδεση των ψηφιακων. Αν το βαλω αμεσως μετα απο το ρουτερ και στο τελος του 20μετρου καλωδιου βαλω ενα απλο switch (σαν αυτο https://www.bestprice.gr/item/21558...ged-l2-switch-me-5-thyres-ethernet-1gbps.html ) θα χασω τα οποια. υποτιθεμενα η οχι, πλεονεκτηματα που εχω τωρα απο το Bonn 8; Δηλ το τελικο switch θα το ακυρωσει;
Ναι. Κυρίως γιατί οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουμε γρι!.
Ξέρω, φλερτάρω με ban
Ναι. Κυρίως γιατί οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουμε γρι!
Πες το οπως θες, η ουσια ειναι η ιδια!να το "διορθώσω" λίγο ;;
"... ίσως να μην κερδίζει τη μάχη το βινύλιο σε θέματα ήχου."
Ε, καλα και συ, οχι δεν ειναι απαραιτητο.Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί το ρουτερ έκανε τέτοια διαφορά
Πάνω που είχα αφομοιώσει την υπόθεση σουιτς και γραμμική τροφοδοσία
Στην περίπτωση μου που στο μόντεμ / ρούτερ , και μετά σουιτς , κρεμάσω μόνον το Α8 χρειάζομαι και ξεχωριστό ρούτερ ?
Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί το ρουτερ έκανε τέτοια διαφορά
Στην περίπτωση μου που στο μόντεμ / ρούτερ , και μετά σουιτς , κρεμάσω μόνον το Α8 χρειάζομαι και ξεχωριστό ρούτερ ?
Σιγά ρε μην δεν το ξέραμεΛειτουργικο Συστημα.
Καλύτερα άνοιξε νήμα..ρε παιδια ρωταω εδω για να μην ανοιξω νημα....τι ειναι οι ασυρματες συσκευες ip? δλδ αν παρω ενα τετοιο για ασυρματο για το σπιτι θα δουλεψει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.