Streaming....βάλτε τα δυνατά σας να με πείσετε...

Βέβαια για να παίξει το arylic, πρέπει να έχεις στο κινητό (το οποίο χρησιμοποιείς σαν τηλεκοντρόλ) το παρακάτω application:
Όπως και σε όλα τα steamers που δεν έχουν touch screen οθόνη ή καθόλου οθόνη?

Nope.

Εκτός αν δεν έχει connect, μόνο τότε χρειάζεται το app υποχρεωτικά. Δεν ξέρω βέβαια για ποιο arylic λες.

Aυτό που έβαλα παραπάνω ρε σε Λεώ.
Αφού δεν έχει οθόνη,πως θα το δουλέψεις....με σύστημα Braille? 😝

• Haha
Reactions: Tzimisce
ναι=τα ακούω από το άθλιο interface.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι εσένα τι σε ενοχλεί.
Δεν τα ακούς εσύ. Εγώ τα ακούω.

έγραψα πιο πάνω και ΔΕΝ θες να το διαβάσεις

Αν κάπου κάνει τίποτα downsampling ούτε που ασχολήθηκα και δεν με ενδιαφέρει. Σας έχω πει με ενδιαφέρει στις πλατφόρμες το music scouting. ΣΚαλίζω βρίσκω κάτι ενδιαφέρον, το ακούω μια δυο φορές, σημειώνω και αγοράζω.
Με ενδιαφέρει το red book.

Με βάση τα παραπάνω, ξεκίνησα και την συζήτηση αυτή:
Να μου πείτε και να με πείσετε αν πρέπει να πάω σε ένα καλύτερο ή πολύ καλύτερο στρημερ, όπου θα πάρω αυτό και εκείνο και το άλλο καλύτερα απο αυτό που έχω και για τη χρήση που θέλω. (γιατί προφανώς μπορώ να το κάνω και με το κινητό)

Μάλλον δεν έχεις κατανοήσει τι κάνει ένα σημερινό streamer, τι είναι σημαντικό να έχει και επιμένεις να λες για πράγματα που δεν είναι σημαντικά, ενώ δεν γνωρίζεις καν τι είναι αυτά.

Δεν σε παρεξηγώ γιατί έχεις χάσει πολλά επεισόδια στα streamers.

Μια και είπες ότι σε ενδιαφέρει το red book, lossless παίζει από το spotify; Μέχρι στιγμής την ευκολία (που έχει το connect) εσύ ζήτησες εδώ, δεν την έχεις.

Με λίγα λόγια, το streamer σου ήδη δεν κάνει πολλά πράγματα και είμαι σίγουρος ότι δεν κάνει και πολλά άλλα σε σχέση με τα σημερινά.

Aυτό που έβαλα παραπάνω ρε σε Λεώ.
Αφού δεν έχει οθόνη,πως θα το δουλέψεις....με σύστημα Braille? 😝

Το συγκεκριμένο δεν έχει tidal connect, επομένως μέσα από το app του μόνο αυτό. Το ζητούμενο είναι το connect για να έχεις ακριβώς ίδιο interface. Υπάρχουν και πολύ καλά σχεδιασμένα interfaces από apps, χωρίς αμφιβολία, σίγουρα πάντως του squeezbox δεν είναι ένα από αυτά.

Νόμιζα ότι μιλούσες για το LP10. Ούτε αυτό έχει οθόνη.

Το συγκεκριμένο δεν έχει tidal connect, επομένως μέσα από το app του μόνο αυτό. Το ζητούμενο είναι το connect για να έχεις ακριβώς ίδιο interface. Υπάρχουν και πολύ καλά σχεδιασμένα interfaces από apps, χωρίς αμφιβολία, σίγουρα πάντως του squeezbox δεν είναι ένα από αυτά.

φάτην και συ Μιχαλιό.:love:
Τίποτα δεν έχεις.
Δεν έχω κονέεκτ, δεν έχω κονέεκτ, δεν έχω υλικό, δεν έχω κονεεεκτ....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τα λέγαμε το Σαββατο με τον Εκτόρα ,πήρε ο Χ , ένα Loumin με αλουμίνια και καλές τροφοδοσίες κλπ,κλπ έσκασε κάποια χιλιάρικα ,αλλά Tidal Connect τζίφος ,γιατί δεν παίρνει την αναβάθμιση .
Ηταν στις αγγελίες "δίπλα "

φάτην και συ Μιχαλιό.:love:
Τίποτα δεν έχεις.
Δεν έχω κονέεκτ, δεν έχω κονέεκτ, δεν έχω υλικό, δεν έχω κονεεεκτ....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Λάθος τραγούδι έβαλες. Έπρεπε να βάλεις εκείνο που ξεκινάει, δεν έχω τόπο δεν έχω ελπίδα...

Το πιο πιθανό είναι να μην έχεις καταλάβει καθόλου τι είναι όλα αυτά λόγω αποχής από τις εξελίξεις στα streamers και να τα φιλτράρεις σύμφωνα με εκείνα που γνωρίζεις. Όπως για παράδειγμα το tidal connect που νόμιζες ότι σημαίνει σύνδεση γενικά κι αόριστα.

Σε υπηρεσίες μουσικές λοιπόν παίρνει μΕδΕν.

Στα υπόλοιπα πως τα πάει; DSD είπες δεν παίζει αλλά ούτε και σε ενδιαφέρει, όπως δεν σε ενδιαφέρει ούτε το PCM υπέρ-υψηλής ανάλυσης.

Από room correction πως τα πάει;

Από προσπέλαση δίσκου από τη USB; Γρήγορο το indexing ή περιμένεις το επόμενο δρομολόγιο;

Εγώ δεν βάζω connect γιατί το δικό μου gui κατουράει το gui του tidal και του qobuz... :ROFLMAO:

Επίσης δεν θα μπει ποτέ οθόνη. ΠΟΤΕ όμως.
Όταν σε νοιάζει η ποιότητα δεν βάζεις τέτοια τσιτσιμπλικόνια. ;)

Last edited:
Εγώ δεν βάζω connect γιατί το δικό μου gui κατουράει το gui του tidal και του qobuz... :ROFLMAO:
Άστα αυτά και φτιάξε το search στα NAS. Λες ότι τάχα μου δουλεύεις κι όλη μέρα γκιζεράς στα φόρουμ και τα σοσιαλ μύδια! Αχαΐρευτε!

Λάθος τραγούδι έβαλες. Έπρεπε να βάλεις εκείνο που ξεκινάει, δεν έχω τόπο δεν έχω ελπίδα...

δεν μου αρέ
Το πιο πιθανό είναι να μην έχεις καταλάβει καθόλου τι είναι όλα αυτά λόγω αποχής από τις εξελίξεις στα streamers και να τα φιλτράρεις σύμφωνα με εκείνα που γνωρίζεις. Όπως για παράδειγμα το tidal connect που νόμιζες ότι σημαίνει σύνδεση γενικά κι αόριστα.
δεν τό΄χω ρε παιδί μου με τα γράμματα...
Σε υπηρεσίες μουσικές λοιπόν παίρνει μΕδΕν.
για να το λες, κάτι παραπάνω θα ξες...
Στα υπόλοιπα πως τα πάει; DSD είπες δεν παίζει αλλά ούτε και σε ενδιαφέρει, όπως δεν σε ενδιαφέρει ούτε το PCM υπέρ-υψηλής ανάλυσης.
ναι, έχεις δίκιο δεν με ενδιαφέρουν, καθότι κΩφός
Από room correction πως τα πάει;
Παίζει να έχω και τον χώρο που δεν χρειάζεται απ αυτό
Από προσπέλαση δίσκου από τη USB; Γρήγορο το indexing ή περιμένεις το επόμενο δρομολόγιο;
sFera

μέχρι στιγμής πάντως από τους συμμετέχοντες στο νήμα, μετά από σχετική δημοσκόπηση, έρχεσαι κάπου στην 5η 6η θέση ως πωλητής/προωθητής στρήμερ. Και αυτό κυρίως διότι δεν αφουγκράζεσαι τις απαιτήσεις του πελάτη...

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά κάπου διάβασα ότι βάλανε και connect στην αναβάθμιση που έχει πάρει.
Φαντάσου πόσο με νοιάζει,που ούτε το έχω ανοίξει.
Ίσως το βράδυ,άμα ξεβαρεθω να το ανοίξω.
Εξάλλου χεστηκ@ για το Tidal.
Μια χαρά κάνω δλειά με το Spotify.
Και το Tidal,απορώ γιατί το έχω.
Σιγά τον hiendα...άστο να υπάρχει 😁

δεν μου αρέ

δεν τό΄χω ρε παιδί μου με τα γράμματα...

για να το λες, κάτι παραπάνω θα ξες...

ναι, έχεις δίκιο δεν με ενδιαφέρουν, καθότι κΩφός

Παίζει να έχω και τον χώρο που δεν χρειάζεται απ αυτό

sFera

μέχρι στιγμής πάντως από τους συμμετέχοντες στο νήμα, μετά από σχετική δημοσκόπηση, έρχεσαι κάπου στην 5η 6η θέση ως πωλητής/προωθητής στρήμερ. Και αυτό κυρίως διότι δεν αφουγκράζεσαι τις απαιτήσεις του πελάτη...

Βασικά έχω αφουγκραστεί ακριβώς τις απαιτήσεις σου και αυτές τις έχεις γράψει ήδη. Ότι δεν θέλεις streamer δηλαδή γιατί δεν ξέρεις τι είναι αυτό. :ROFLMAO:

Βασικά έχω αφουγκραστεί ακριβώς τις απαιτήσεις σου και αυτές τις έχεις γράψει ήδη. Ότι δεν θέλεις streamer δηλαδή γιατί δεν ξέρεις τι είναι αυτό. :ROFLMAO:
Ok thank you. We'll keep you posted. Next please

Εριξα μια ματιά στους "σοφούς" του διαδικτύου, όχι ότι τους πιστεύω, αλλά να τι λενε επ αυτου ΑΝ ενδιαφέρει κανέναν πλέον, μετά από αυτή την κουραστική "αντιπαράθεση"

The biggest thing you lose is the TIDAL app as the primary controller.

With TIDAL Connect:

• You browse and play from the TIDAL app.
  • Your LMS/Squeezelite device appears as a playback target.
  • The TIDAL app stays synchronized with what's playing.
  • Friends/family can use the familiar TIDAL interface.
  • Recommendations, mixes, radio, queue editing, etc. happen directly in the TIDAL app.
With the Lyrion TIDAL plugin:

• LMS becomes the controller.
  • You browse TIDAL through Material, iPeng, OrangeSqueeze, Squeezer, etc.
  • The TIDAL app does not control playback on your LMS player.
  • Playback state is not synchronized back to the TIDAL app.
On the other hand, you actually gain a few things:

What LMS does better

• Multi-room synchronization across Squeezelite players.
  • Integration of local files and TIDAL in one library.
  • Smart playlists, random mixes, favorites, custom plugins.
  • Playback to almost anything that runs Squeezelite.
  • No dependency on whether TIDAL certifies your hardware.

Sound quality

In practice, you're not giving up audio quality. The plugin streams TIDAL directly to LMS players; it isn't Bluetooth or AirPlay. The main difference is control and user experience, not fidelity.

A surprising reality

Many audiophiles assume TIDAL Connect is automatically superior, but community reports frequently complain about device discovery, loss of synchronization between apps, lag, and connection drops depending on hardware.

So if you're already comfortable using Material Skin on Lyrion, the practical losses are mostly:

1. No "cast" button in the TIDAL app.
  2. No control of LMS players from the TIDAL app.
  3. No seamless handoff between TIDAL apps on phone/tablet/desktop.
Everything else—searching TIDAL, favorites, albums, playlists, lossless streaming, multi-room playback—can be done within LMS itself.

What hardware are you running? (PiCorePlayer, Raspberry Pi + Squeezelite, WiiM, Touch, etc.) The trade-off feels very different depending on the player.

squeezebox touch

For a Squeezebox Touch, the trade-off is actually fairly favorable toward the Lyrion TIDAL plugin.

What you lose compared with TIDAL Connect

• You can't open the TIDAL mobile app and select the Touch as a playback destination.
  • The TIDAL app won't show or control what's playing on the Touch.
  • No seamless switching between TIDAL apps on different devices while keeping the same queue.

What you keep

• Access to TIDAL's catalog from LMS/Lyrion.
  • Favorites, albums, playlists, artists, and search through LMS interfaces.
  • Full multi-room sync with other LMS players.
  • Integration of TIDAL and your local music library.
  • Control from Material Skin, iPeng, OrangeSqueeze, the Touch screen itself, or web interfaces.

Why many Touch owners prefer the plugin

The Touch was designed around LMS. When using the TIDAL plugin, playback is managed by LMS in the same way as local music, internet radio, or other services. You get a unified library and robust synchronization that many Connect ecosystems don't offer.

Potential limitations

The experience depends on the plugin and TIDAL's APIs. Occasionally:

• Some newer TIDAL features appear in the official app before they're exposed through LMS.
  • Discovery/recommendation features may not be as polished as in the TIDAL app.
  • Search and navigation can feel less modern than the native TIDAL interface.

My practical view

If your main goal is:

• Listening on a Squeezebox Touch → the Lyrion plugin is usually the better fit.
  • Using the TIDAL app as your controller → you'll miss TIDAL Connect.

Ok thank you. We'll keep you posted. Next please

Δεν κάνει τίποτε.

Όλα τα άλλα που έγραψες μόλις τώρα είναι προσπάθεια να πούνε ότι δεν χάνουν τίποτε. Well surpise surprise, ευτυχώς που καταδείχτηκαν οι ελλείψεις του squeezebox στην κουβέντα.

Όχι όλες. Έχει κι άλλες...

Με το που θα πάρεις στα χέρια ένα σύγχρονο streamer, θα πεις πως ζούσα τόσο καιρό με το squeezebox. Δεν θα είσαι ο πρώτος, ούτε και ο τελευταίος.

Για να προσφέρονται αυτά από τα σύγχρονα streamers είναι γιατί υπάρχει ανάγκη να τα έχουν. Και πρόκειται για features τα οποία όσο εξελίσσονταν τα streamers (με εσένα να απέχεις από τις εξελίξεις) είναι γιατί δεν τα υποστήριζαν παλιότερα και ήταν απαιτητά από τους χρήστες.
Τώρα πια όλα αυτά υποστηρίζονται.

Εγώ να κάνω μία απλή ερώτηση.
Έχεις DAC; Και αν ναι, τι σύνδεση παίρνει;

Αναλόγως θα παίξει ρόλο για το ποιο wiim θα πάρεις. :)