- 17 June 2006
- 49,997
Πάντως φίλε γείτονα Δημήτριε έχω την αίσθηση ότι με ένα rapsberry με το σωστό hat και το dac σου μπορεί να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα σχετικά με τον τρόπο που θα ακους μουσική.
πολλές άγνωστες λέξεις....
και γω ....
Πάντως φίλε γείτονα Δημήτριε έχω την αίσθηση ότι με ένα rapsberry με το σωστό hat και το dac σου μπορεί να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα σχετικά με τον τρόπο που θα ακους μουσική.
πες τα ρε μάστοραH οθόνη στα streamer δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
Εκτός αν έχεις πρόχειρα κυάλια εκεί που κάθεσαι ή αν βάλεις 50άρα.
εγώ να δεις...με ιντριγκάρει το όνομα αυτοΕπειδή παίζω με το api του deezer, το βλέπω πολύ παρεξηγημένο.
σποτιφαι/τινταλ ακούω 10/90. Το έχω μόνο αν μου στείλει κάτι η θυγατέρα να τσεκάρω.Θεωρούμε το spotify το κορυφαίο για να ανακαλύπτεις μουσική, αλλά με αυτά που έχει το api του deezer έρχομαι να αναθεωρήσω.
Και από ότι βλέπω, η ποιότητα του Deezer είναι καλύτερη ακόμη και από το lossless του Spotify.
είπαμε, το προ στερείται λίγο σε εισόδους κλπ...Θέλεις κάτι που να το πάρεις και να μην ασχοληθείς ποτέ μαζί του;
Κάποιο Wiim, αφού έχεις ήδη DAC δεν θα πήγαινα πάνω από το Wiim pro με ένα καλό τροφοδοτικό.
δύσκολο το βλέπω...Έχεις όρεξη να πειραματιστείς για να έχεις ακόμη καλύτερο ήχο;
Μόνο με RPI.
H οθόνη στα streamer δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
Εκτός αν έχεις πρόχειρα κυάλια εκεί που κάθεσαι ή αν βάλεις 50άρα.
Αν θέλεις να έχεις ντε και καλά οθόνη μπροστά σου, δώσε 100€ και πάρε ένα κινητό μόνο για αυτή τη δουλειά. Είναι και πιο πουλ μουρ.
Αμα έχεις στήσει Αχλάδια και Βουβάλια, το Raspberry είναι αστείο... Και είναι τόσο ευέλικτο που κάνεις ό,τι θες. Μέχρι και τον LMS τρέχεις και ξεγνοιάζειςπολλές άγνωστες λέξεις....
και γω ....
γιατι να παρεις το wiim pro αφου εχεις το eversolo? Α σαν δευτερο εννοεις. Δεν αξιζει το pro. Καλυτερα το pro plus που εχει πολυ αξιοπρεπες dac. H διαφορα ειναι πολυ μικρη στα χρηματα.Κοίτα ρε που θα με κάνετε να πάρω το wiim pro.
Αν κάποιος από εσάς το έχει και μπορεί να με διαβεβαιώσει ότι έχει όλους τους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς,( πχ pepper,en lefko,rafiodj,red,rockfm κλπ)όπως το Eversolo 99% θα το χτυπήσω.
Εδώ στο μέρος που είμαι και με καλό ράδιο Denon ,δεν πιάνει κανένα σταθμό.
Οπότε για μένα είναι πολύ σημαντικό το internet radio.
Kαμμια γνώμη;
Μηπως εχει πιασει υγρασια ή σκονη ή και τα δυο;Όταν συνδεθεί,μετά είναι ακαριαίο.
Το θέμα είναι ότι στο εξοχικό το ρούτερ το συνδέω στο arylic και στο Google TV ,μετά από ένα χρόνο.
Όλο τον καιρό είναι φυλαγμένα στο πατάρι.
Μέχρι λοιπόν να συνδεθεί για πρώτη φορά μου έβγαλε το λάδι.
Σήμερα τα ξαναβγαλα από την πρίζα και έβαλα αλλιώς τα καλώδια του Ethernet για να κάνω κάτι δοκιμές και έγραφε συνέχεια ότι το ethernet δεν ήταν συνδεδεμένο ενώ ήταν.
Μετά από ώρα όλα καλά.
Τώρα πάει σφαίρα.

Σπύρο...είναι θέμα του εγκεφάλου πως αντιμετωπίζει το υλικό και το άυλο.Οπότε, Μήτσο, την επιθυμία σου, λίγο πριν τα 70 (υποθέτω), να συνεχίσεις να μαζεύεις υλικά μέσα (βινύλια και cd ) ουδόλως καταλαβαίνω ... εγώ πρέπει να ασχοληθώ να ξεφορτωθώ τα cd μου που έχουν μείνει στον Ωρωπό, μιας και το σπίτι είναι για πούλημα, και βαριέμαι μόνον που το σκέπτομαι ... πόσο μάλλον να πάρω άλλα ...
Μπαααα.. καινούργια ethernet καλώδια έφερα.Μηπως εχει πιασει υγρασια ή σκονη ή και τα δυο;
Ήρεμος πια, απολαμβάνω τις συζητήσεις του Τσιμισκή, του Πούτιν, του Μιχαλιού, του τύπου Θρήσκου και των άλλων παιδιών να τυρβάζουν περί δεκάδων θεμάτων, την αγωνία των οποίων πλέον έχω ξεφορτωθεί
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.