Streaming....βάλτε τα δυνατά σας να με πείσετε...

Το πρόβλημα μου ειναι οτι τη δουλειά του στρημινγκ μπορώ και την κανω ακόμα με το touch και ισως και με το duet για να μην πω με το κινητό και κανα δυο tablet...
Και τουλαχιστον τα δυο πρωτα θα πρέπει να φύγουν αν ερθει νεο.
Δεν είναι της φιλοσοφίας μου να στοιβαζονται λειτουργικα αν και σχεδον ξεπερασμενα μηχανηματα.

Ευκολία
Ποιότητα
Οικοσύστημα
τι εννοείς "οικοσύστημα"?

γιατί είναι πλεονέκτημα να δεθείς με κάποιο οικοσύστημα?
(αν το καταλαβαίνω σωστά...)

τι εννοείς "οικοσύστημα"?

γιατί είναι πλεονέκτημα να δεθείς με κάποιο οικοσύστημα?
(αν το καταλαβαίνω σωστά...)

Δυνατότητες multiroom, συμβατότητα με διάφορες συσκευές, και από διάφορους κατασκευαστές/πλατφόρμες, ξεκλείδωμα περαιτέρω χρήσεων και λειτουργιών κλπ.

Δυνατότητες multiroom, συμβατότητα με διάφορες συσκευές, και από διάφορους κατασκευαστές/πλατφόρμες, ξεκλείδωμα περαιτέρω χρήσεων και λειτουργιών κλπ.
Ολα αχρηστα

Για μενα τουλάχιστον

Βρε παιδια τι να το κανω το multiroom?Να διαλεγω να ακουσει αλλος κατι σε αλλο δωματιο?
Γιατι να εχω συμβατότητα με αλλες συσκευες?
Ή απο αλλους κατασκευαστες?
Εγω δεν ξερω απο που ανοιγει η cosmote tv....ή πως να παιξω αυτο που βλεπω στο κινητο στην τηλεόραση. Αφου δεν το χρησιμοποιώ.
Τι σημαίνει ξεκλείδωμα περαιτέρω χρησεων?

Με ενδιαφέρει να εχω μια συσκευη που να μπορω να επιλεγω το α τραγουδι απο τον β τραγουδιστη τέλος.

Αν έχεις έναν σύγχρονο ενισχυτή που να είναι συμβατός με τις μουσικές πλατφορμες ούτε καν streamer δεν θες.
Θα χρησιμοποιείς το κινητό σου για έλεγχο της μουσικής και θα στριμαρει ο ενισχυτής απευθείας.
Ο ορισμός της απλότητας.

Βρε παιδια τι να το κανω το multiroom?Να διαλεγω να ακουσει αλλος κατι σε αλλο δωματιο?
Γιατι να εχω συμβατότητα με αλλες συσκευες?
Ή απο αλλους κατασκευαστες?
Εγω δεν ξερω απο που ανοιγει η cosmote tv....ή πως να παιξω αυτο που βλεπω στο κινητο στην τηλεόραση. Αφου δεν το χρησιμοποιώ.
Τι σημαίνει ξεκλείδωμα περαιτέρω χρησεων?

Με ενδιαφέρει να εχω μια συσκευη που να μπορω να επιλεγω το α τραγουδι απο τον β τραγουδιστη τέλος.
Ε τότε μείνε στο squeezebox

Βρε παιδια τι να το κανω το multiroom?

Μην το χρησιμοποιήσεις. Άσε να το απολαμβάνουν άλλοι και να δουλεύουν ό,τι θέλουν από συσκευές με κοινό app. Τι σε νοιάζει; Αφού streamer δεν θέλεις.

Ποιας πλατφόρμας και ποιών συσκευών;

Πλατφόρμα προφανώς είναι ο LMS, με όλα τα services που υποστηρίζει.

Από συσκευές, αρχικά και για πολλά χρόνια, όλων των Squeezebox. Δεν υπήρχαν και άλλα streamers τότε.

Εδώ και αρκετά χρόνια βέβαια παίζει με οποιοδήποτε device φαίνεται ως rendered στον LMS.

Οπότε μπορείς να έχεις multiroom με πενταροδεκάρες (ESP32 - based streamers).

Πλατφόρμα προφανώς είναι ο LMS, με όλα τα services που υποστηρίζει.

Από συσκευές, αρχικά και για πολλά χρόνια, όλων των Squeezebox. Δεν υπήρχαν και άλλα streamers τότε.

Εδώ και αρκετά χρόνια βέβαια παίζει με οποιοδήποτε device φαίνεται ως rendered στον LMS.

Οπότε μπορείς να έχεις multiroom με πενταροδεκάρες (ESP32 - based streamers).

Επομένως αν πάρει π.χ. ένα Wiim και κάποια στιγμή ένα ξέρω γω Arylic θα μπορεί να τα δουλέψει με το ίδιο app της Linkplay να streamάρουν οι συσκευές κατ' ευθείαν από το cloud αλλά το remote controlling να γίνεται από κοινή εφαρμογή;

Κατόπιν, ποιά οικοσυστήματα κοινά σε όλα τα σημερινά streamer μπορεί να χρησιμοποιήσει; Airplay ας πούμε μπορεί;

Για συγχρονισμένο ήχο σε όλους τους χώρους δεν ρωτάω, αφού δεν τον ενδιαφέρει φαίνεται.

Λεωνίδα, μιλάμε για ένα οικοσύστημα που υπάρχει εδώ και πάνω από 20 χρόνια.

Παίζει natively με συσκευές που υποστηρίζουν τον LMS και σε όσες παίζει το Squeezelite, αλλά μέσω plugins υποστηρίζει και devices που υποστηρίζουν απλά UPnP / DLNA, αλλά και Chromecast και AirPlay. Μη με ρωτήσεις αν έχει περιορισμούς σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει.

Και προφανώς υποστηρίζει συγχρονισμένο ήχο σε όλα τα devices εδώ και 20+ χρόνια.

Είναι απίθανο ο LMS να αποκτήσει πια καινούργιους χρήστες, τη στιγμή που τα Squeezebox δεν κατασκευάζονται πια. Αλλά αν τον έχεις ήδη και δεν καίγεσαι για connect και για τον απόλυτο ήχο από τις streaming πλατφόρμες δεν έχεις κανένα λόγο να το πετάξεις.