Streaming....βάλτε τα δυνατά σας να με πείσετε...

δεν το εύχομαι. Αν έπιασες το νόημα, θεωρώ χρήματα για eversolo σπατάλη χωρίς λόγο. Μου αρέσει μια χρηματική άνεση, αλλά όχι να ξοδεύω χωρίς λόγο.

Οπότε πάμε για Σεπτέμβρη?

Εξαρτάται και πάλι από το τι θεωρείς σπατάλη. Άλλοι προτιμούν ηχομπάρες, άλλοι προτιμούν Hi-Fi. Είναι θέμα αναγκών που δεν τις γνωρίζεις ακόμα στο streaming.

λοιπόν μόλις είδα τον φίλο μου τον Matt
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

έτσι για να γίνεται συζήτηση

λοιπόν μόλις είδα τον φίλο μου τον Matt
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

έτσι για να γίνεται συζήτηση

Μπορείς και εκείνο χωρίς το CD που είναι 100 ευρώ πιο οικονομικό. Εκτός αν θες να ριπάρεις και τα CD σου, το οποίο γίνεται και με εξωτερικό drive, αν θυμάμαι σωστά.

Αλλά είσαι σίγουρος ότι θέλεις να είναι σύστημα που έχει και ενισχυτή;

Δεν είναι το ίδιο το casting με το connect.
Είναι και τα δύο wifi μεν, αλλά το connect τραβάει κατ'ευθειαν από το cloud της υπηρεσίας, ενώ στο cast πηγή είναι εκείνο που παίζει τη στιγμή εκείνη, δηλαδή το κινητό εν προκειμένω.
Αυτό έχει επίπτωση και στην ποιότητα του ήχου. Συν το ότι δεσμεύεται το κινητό ως πηγή, πρέπει να είναι στον ίδιο χώρο κλπ.
Έλα ρε συ Λεώ,που έχει επίπτωση στον αθλιο ήχο του ραδιοφώνου.
Αυτό με τον ίδιο χώρο δεν το καταλαβαίνω.
Που θα είμαι και θα ακούω ράδιο?
Στο διπλανό χωριό?🤪
Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο,που δεν το πιάνω?

Έλα ρε συ Λεώ,που έχει επίπτωση στον αθλιο ήχο του ραδιοφώνου.
Αυτό με τον ίδιο χώρο δεν το καταλαβαίνω.
Που θα είμαι και θα ακούω ράδιο?
Στο διπλανό χωριό?🤪
Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο,που δεν το πιάνω?

Με το cast η αλυσίδα είναι αναπαραγωγή από το κινητό>ρούτερ>streamer. Με το connect είναι ρούτερ>streamer και το κινητό απώς στέλνει τις εντολές προς το streamer μέσω του ρούτερ.

Στο πρακτικό μέρος, θα βάζεις το κινητό να αναπαράγει κάτι και αυτό θα φτάνει στο streamer. Είναι πιο πρακτικό να μπορείς π.χ. να έχεις το streamer να παίζει μόνο του το ραδιόφωνο και με το κινητό να κάνεις κάτι άλλο.

Ελπίζω να τα είπα απλά.

Μπορείς και εκείνο χωρίς το CD που είναι 100 ευρώ πιο οικονομικό. Εκτός αν θες να ριπάρεις και τα CD σου, το οποίο γίνεται και με εξωτερικό drive, αν θυμάμαι σωστά.

Στο Α6 παίρνει εξωτερικό player και παίζει κανονικότατα.
Ripαρισμα δεν έχω κάνει (και ούτε πρόκειται προς το παρόν).
Και μάλιστα είχα διάθεση να τα σκασω για εξωτερικό drive ,αλλά ένας φίλος με συνέφερε από τα κολλήματα μου

Και μετά βρήκα και τα άλλα δύο που είχα καταχωνιασμενα.
Ένα plextor και ένα Samsung (Ε ρε φαπες που χρειάζομαι 😁)

όπως είδες έχω αντίστοιχο νήμα και για ενισχυτή
Αλλά με φοβίζει το integration του κάθε κινέζου και τα τροφοδοτικά του.
Πχ θα προτιμούσα σε κάθε περίπτωση εξωτερικό τροφοδοτικό (που αν θέλω το κάνω τούμπανο) και ξεχωριστό ενισχυτή, γιατί φοβάμαι ότι αν κλωτήσει ένα μέρος, όλο πάει σουτ.

Με το cast η αλυσίδα είναι αναπαραγωγή από το κινητό>ρούτερ>streamer. Με το connect είναι ρούτερ>streamer και το κινητό απώς στέλνει τις εντολές προς το streamer μέσω του ρούτερ.

Στο πρακτικό μέρος, θα βάζεις το κινητό να αναπαράγει κάτι και αυτό θα φτάνει στο streamer. Είναι πιο πρακτικό να μπορείς π.χ. να έχεις το streamer να παίζει μόνο του το ραδιόφωνο και με το κινητό να κάνεις κάτι άλλο.

Ελπίζω να τα είπα απλά.
Θα το δοκιμάσω πιο επισταμένα και θα αναφερθώ 😄
(σαν κάτι να μην μου λες καλά ή να μην καταλαβαίνω καλά)

όπως είδες έχω αντίστοιχο νήμα και για ενισχυτή
Αλλά με φοβίζει το integration του κάθε κινέζου και τα τροφοδοτικά του.
Πχ θα προτιμούσα σε κάθε περίπτωση εξωτερικό τροφοδοτικό (που αν θέλω το κάνω τούμπανο) και ξεχωριστό ενισχυτή, γιατί φοβάμαι ότι αν κλωτήσει ένα μέρος, όλο πάει σουτ.

Δεν το θυμόμουν ότι είχες ανοίξει και για ενισχυτή.

Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε, γιατί δεν είναι ο κάθε κινέζος εδώ.

Τώρα αναφορικά με το όλα σε ένα ή ξεχωριστά κομμάτια, οι απόψεις διίστανται. Επί της ουσίας τα όλα σε ένα κάνουν πιο γρήγορα απόσβεση και απαιτούν λιγότερο χώρο.

Στην κατηγορία των δικτυακών ενισχυτών σε περιπτώσεις που υπάρχουν αντίστοιχα integrated μοντέλα και μοντέλα streaming (οικονομικότερο-ακριβότερο) αυτό είναι και πιο ξεκάθαρο, αφού η διαφορά είναι το ενσωματωμένο streamer ή όχι και τα υπόλοιπα είναι πανομοιότυπα.

Θα το δοκιμάσω πιο επισταμένα και θα αναφερθώ 😄
(σαν κάτι να μην μου λες καλά ή να μην καταλαβαίνω καλά)

Εύκολα. Όταν θα είσαι στο σπίτι, δοκίμασε π.χ. να παίξεις κάτι με connect και με cast. Και πες μας τι διαφορά άκουσες.

Μήτσο, η εβερσολο δεν είναι ο κάθε κινέζος ... είχα το Α6 και το Α8, είναι φανταστικά μηχανήματα ... και οι κατασκευές υπεράνω κάθε υποψίας ... ο φίλος σου ο Ματτ τα λέει μια χαρά από το 30ο λεπτό, για την ουσία των πραγμάτων ...

• Like
Reactions: vlad66
Μήτσο, η εβερσολο δεν είναι ο κάθε κινέζος ... είχα το Α6 και το Α8, είναι φανταστικά μηχανήματα ... και οι κατασκευές υπεράνω κάθε υποψίας ... ο φίλος σου ο Ματτ τα λέει μια χαρά από το 30ο λεπτό, για την ουσία των πραγμάτων ...
Το πρόβλημα μου είναι ακριβώς αυτό που έχει ο Ματτ και το περιγράφει μετά το 28.00
Εχω την ίδια νοοτροπία. Εχεις ένα μηχάνημα του 1970 ή 1960 και το ανοίγεις και παίζει σήμερα στο 2026.
Ήδη έχουμε νιώσει το συναίσθημα της "πόρτας" με τις ψηφιακές τεχνολογίες πχ με το Squeezebox, που θεωρητικά το σκότωσε η μαμά εταιρεία, αλλά 10 μουρλοί στον πλανήτη πεισματικά το λειτουργούν στο 80%.
Τι θα γίνει αύριο αν η google αλλάξει το android ή σταματήσει η όποια eversolo να υποστηρίζει το android μετά την Χ.Υ έκδοση...
Ναι, το λέει ο άνθρωπος, με 800 ευρώ άλλοι αλλάζουν τηλέφωνο κάθε χρόνο και λίγα λέμε.
Εγω είμαι μαθημένος να αγοράζω κάτι για να μεγαλώσω μαζί του.

όπως έλεγε ο Brian Wilson Ι just wasn't made for these times....

Εύκολα. Όταν θα είσαι στο σπίτι, δοκίμασε π.χ. να παίξεις κάτι με connect και με cast. Και πες μας τι διαφορά άκουσες.
Πάλι τα ίδια.
Η ευκολία με ενδιαφέρει και όχι ο ήχος.
Ένα ψωροNAD 35ετιας έχω και κάτι kef μετριότατα.
Από το arylic με σύνδεση ανταπτορα καρφί σε RCA,λες να με ενδιαφέρει πως θα ακούσω?
Ότι παίξει, έπαιξε.
Εύκολα να γίνεται.

Εγω είμαι μαθημένος να αγοράζω κάτι για να μεγαλώσω μαζί του.

όπως έλεγε ο Brian Wilson Ι just wasn't made for these times....
Να ξεμαθεις,όπως όλος ο κόσμος 🤪
Και ο πατέρας μου ήθελε τηλέφωνο με στρογγυλό καντράν......να πούμε στην μοτορολα να του φτιάξει κάτι στα μέτρα του??
Αν κλείσει η Google ,τα στριμερ θα είναι το μόνο πρόβλημα?
Συγκεντρωσουυυυυυυυ😄😄

Η μόνη (σε έναν βαθμό πάλι) λύση για αυτό είναι τα Raspberry. Με τα γνωστά μειονεκτήματα, πάντα.

Ανοιχτό λογισμικό, σε ανοιχτό hardware.
Ποια μειονεκτήματα; Ότι πρέπει να κατεβάσεις ένα αρχείο, να το αποσυμπιέσεις κάνοντας διπλό κλικ και να το φορτώσεις σε μια κάρτα μνήμης;

Ποια μειονεκτήματα; Ότι πρέπει να κατεβάσεις ένα αρχείο, να το αποσυμπιέσεις κάνοντας διπλό κλικ και να το φορτώσεις σε μια κάρτα μνήμης;

Λίγο είναι αυτό ;;
...να το φορτώσεις σε μια κάρτα μνήμης;
Τρόμαξα μόνο που το διάβασα...

Πάλι τα ίδια.
Η ευκολία με ενδιαφέρει και όχι ο ήχος.
Ένα ψωροNAD 35ετιας έχω και κάτι kef μετριότατα.
Από το arylic με σύνδεση ανταπτορα καρφί σε RCA,λες να με ενδιαφέρει πως θα ακούσω?
Ότι παίξει, έπαιξε.
Εύκολα να γίνεται.

To SP10+ δεν έχει internet radio; Στη σελίδα λέει ότι έχει δύο. Tune In και ένα άλλο (λογικά το vTuner).

Λίγο είναι αυτό ;;
...να το φορτώσεις σε μια κάρτα μνήμης;
Τρόμαξα μόνο που το διάβασα...
Κατεβάζεις και εγκαθιστάς το Balena Etcher.
Ανοίγεις το Balena Etcher. To menu είναι αυτό
balena_documentation_04_from_url.png
Βάζεις την κάρτα μνήμης στην αντίστοιχη υποδοχή του PC/Laptop/whatever.
Πιστεύω ότι μπορείς να καταλάβεις μόνος σου τι πρέπει να κάνεις.

Κατεβάζεις και εγκαθιστάς το Balena Etcher.
Ανοίγεις το Balena Etcher. To menu είναι αυτό
View attachment 273398
Βάζεις την κάρτα μνήμης στην αντίστοιχη υποδοχή του PC/Laptop/whatever.
Πιστεύω ότι μπορείς να καταλάβεις μόνος σου τι πρέπει να κάνεις.

Θεωρητικά ναι.. στην πράξη προτιμώ να κάνω μια μετατροπή στο σασί του Α6.

Μου είναι πιο εύκολο (και σίγουρα πιο ευχάριστο)