Streaming....βάλτε τα δυνατά σας να με πείσετε...

Αν φύγει τελείως(πχ σβήσει λόγω μπαταρίας) λογικά σταματάει να παίζει. Μπορεί να επιβεβαιώσει ο @Tzimisce

Στο δικό μου θα συνεχίσει να παίζει.
Απλά μην περιμένεις να παίζει για ώρες, κανένα μισάωρο θα παίζει γιατί λήγουν τα url από τα streaming services και δεν θα έχει κάτι από πίσω να το τροφοδοτεί.

Αν το δημιούργημα του Tzimisce κάνει σκόνη και θρύψαλα το Α6 είτε κάνω την μετατροπή είτε όχι, τότε θα το σκεφτώ σοβαρά.

Πάρε ένα RPI5. Έχει κάνει σκόνη και θρύψαλα πιο ακριβά streamer από το δικό σου. ;)
Παίζει το rpi4 μου με το πακάκι του να το κάνει σκόνη και θρύψαλα... Που βγαίνει κάπου στα 70€.

Στην ανάγκη στη γράφουμε εμείς την SD. 1 λεπτό δουλειά είναι.

Εγώ στο rpi5 με την emmc βαριέμαι να το λύνω και να το φλασάρω. Θα του δείξω πως να το κάνει με ssh!

@vlad66 μην ενησυχείς! Κάνεις απλά αυτά και είσαι έτοιμος! Απλά θα αλλάξεις τα path και την ip με τα δικά σου!

xzcat images/voivode-rpi4-1.2.0.img.xz | ssh -i /home/tzimisce/.ssh/voivode_pi [email protected] 'dd of=/dev/mmcblk0 bs=4M && sync'
ssh -i /home/tzimisce/.ssh/voivode_pi [email protected] 'reboot'

Ή απλά το φέρνεις από εδώ και το κάνω εγώ 😂
Αν είναι με SD, ακόμη πιο εύκολα, την καίω και σου τη φέρνω.

Περίεργο. Γιατί στη σελίδα του S10+ λέει ότι έχει.

ΟΚ, άντε να κάνω την παλικαριά και να σου χαρίσω ένα Eversolo πω να δοκιμάσεις άλλο app που είναι η 4STREAM. Είναι η white label εφαρμογή της LinkPlay.
Φαντάζομαι τέτοιο chip έχει μέσα το Arylic. To tuneIn είναι μόνιμα εγκατεστημένο εκεί.

Θα σου θυμίσει βέβαια το περιβάλλον ένα άλλο streamer που είχες παλιότερα.

Δοκίμασε το και μας λες.
Το έχουν καταργήσει.
Μόνο το go control δουλεύει πλέον.
Ούτε καν βρίσκει την συσκευή.
Θα αρκεστω στο vradio που μαμαει και δέρνει 😁.

Last edited:
@vlad66 μην ενησυχείς! Κάνεις απλά αυτά και είσαι έτοιμος! Απλά θα αλλάξεις τα path και την ip με τα δικά σου!

xzcat images/voivode-rpi4-1.2.0.img.xz | ssh -i /home/tzimisce/.ssh/voivode_pi [email protected] 'dd of=/dev/mmcblk0 bs=4M && sync'
ssh -i /home/tzimisce/.ssh/voivode_pi [email protected] 'reboot'
Μιχάλη, άσε θα παρω wiim.....

Δηλαδή για να έχουμε καλό ερώτημα.
Έχουμε το Eversolo A6 ms ,το τεσταρουμε ηχητικά και όλοι αποφαίνονται ότι παίζει θαυμάσια.
Έρχεται ο φίλος μας με το εξωτικό φρούτο σμέουρο ή φραμπουαζ μοντέλο GTi turbocharger δεκαεξαβαλβιδο και κάνει σκόνη το έρημο το Α6.
Άρα δεν ξέραμε τι μας γίνεται όταν τεσταραμε το Α6??
Μήπως η φράση " κάνω σκόνη" στην audiophile αργκό, εφευρέθηκε για να λέμε καμμιά σαχλαμάρα να περνάει η ώρα.
Και μετά στο Α6 βάζουμε στην διαδρομή ένα φίλτρο και το ξανακάνει σκόνη το αρχικό άκουσμα, κατόπιν ένα switch και ξανατρωει την σκόνη του και στο τέλος για να γουσταριζουμε,κοτσαρουμε και μια καλωδιουμπα που ξαναμανα κάνει σκόνη το αρχικό άκουσμα.
Αβίαστα συμπεραίνω ότι τελικά το Α6 είναι μάπα και αυτά που λέγαμε όταν το πρωτάκουσαμε ήταν πλάνη 🤪🤪😄
Μήπως να προσέχαμε λιιιιιιιιιγο το λεξιλόγιο μας,λέω γω τώρα!

• Like
Reactions: vlad66
Μιχάλη, άσε θα παρω wiim.....
Ένα θα σου μόνο.
Ήμουν παρών όταν για να τεσταρουμε ένα πιρπιτσολι που είχα πάρει ,γιατί κάπου διαβάσαμε ότι κάνει σκόνη οποιαδήποτε switch,ο dimdim (πρόσεξε τι όνομα σου γράφω Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΔΗΣ) έκανε πάνω από μισή ώρα να το συνδέσει στο σύστημα το Δράκουλα,από τις εξωπλανητικες ρουτίνες που του είχε βάλει.
Φυσικά αυτό το πιρπιτσολι ήταν μια μ@λακια και μισή,αλλά το γεγονός παραμένει.
Εμείς οι πλεμπαιοι όταν προτείνει κομπιουτεροσύστημα ο Τζιμίσκουλας,τρέχουμε όσο πιο γρήγορα βαστάν τα πόδια μας ,να σωθούμε 😁😄

Ένα θα σου μόνο.
Ήμουν παρών όταν για να τεσταρουμε ένα πιρπιτσολι που είχα πάρει ,γιατί κάπου διαβάσαμε ότι κάνει σκόνη οποιαδήποτε switch,ο dimdim (πρόσεξε τι όνομα σου γράφω Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΔΗΣ) έκανε πάνω από μισή ώρα να το συνδέσει στο σύστημα το Δράκουλα,από τις εξωπλανητικες ρουτίνες που του είχε βάλει.
Φυσικά αυτό το πιρπιτσολι ήταν μια μ@λακια και μισή,αλλά το γεγονός παραμένει.
Εμείς οι πλεμπαιοι όταν προτείνει κομπιουτεροσύστημα ο Τζιμίσκουλας,τρέχουμε όσο πιο γρήγορα βαστάν τα πόδια μας ,να σωθούμε 😁😄
σε κατανοώ και πονώ

• Haha
Reactions: mdvq