Στροφή στην ποιότητα

Αυτό ειναι ψευδος!!!!
Ειχαν και απουσιες εκεινο στο τραπέζι
Δυστηχως δεν τα καταφερα, αν ηξερα για τη γεματούλα θα εκανα το δεκαθλο να τα καταφερω.

Υ.Γ. Εχασα και το στοίχημα για τον πόσο χρόνο θα μεινουν οι φωτο στον αερα...συντονιστες καντε κατι γιατι πρεπει να ξαναγίνει η συγκεντρωση και να χρεωθώ το τραπέζι.....
εκει θα δoύμε και video...τστστσ θολές φωτο.... :flipout::flipout:

:grinning-smiley-043

Μπραβο παιδες...Ωραια ανταποκριση...αποκαλυπτικο το ρεπορταζ, με και χωρις αποσιωπητικά...

Πηρε το ματι μου την Αφρουλα η κανω λαθος:flipout:

Χαθηκε η Πετρουλα....

Eπιστροφή στην Ποιότητα...........

A modern groove of jazz live from Holland! Congrats to this inspiring dutch artist!

Caro Emerald - Back It Up (Official)

Πολλά RESPECT στους Ολλανδούς:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Last edited:
Εξαιρετικό και χιουμοριστικό ρεπορτάζ..:a0210::a0210:

Γέλασα πολύ από τόν έμμεσα ειρωνικό τρόπο τού Νίκου,πού έγραψε ,γιά μένα τουλάχιστον ,ένα απολαυστικό κομμάτι-ρεπορτάζ..
Θά μπορούσε άνετα νά είναι και μιά καυστική κριτική γι´αυτόν τόν τρόπο διασκέδασης ,πού εδώ πού τά λέμε ,αρκετοί απ´εμάς έχουμε συμμετάσχει σέ παρεμφερείς καταστάσεις ανάλογα μέ τίς ηλικίες μας καί τά κέφια μας .

Πολύ καλό.:smile::smile:

Εντάξει ο Νίκος δέν κατάφερε νά μέ πείσει νά αλλάξω τίς Μουσικές μου προτιμήσεις,αλλά παρά ταύτα τό απήλαυσα.
Καί φυσικά καμιά από τίς μουσικές μου προτιμήσεις δέν ''εθίγη''(ΙΜΗΟ),ούτε καί έπαθε καί τίποτα...................

Απάντηση: Re: Στροφή στην ποιότητα

Σε συνεργασια παντα με τον Θητα που μαζευει αυτη την ωρα που μιλαμε τις μπαλες απ το πλεκτο του ΟΑΚΑ:flipout:

Ντάξει ρέ..Χαλαρός θάναι..
Μπορεί νά τά πέρασε γιά δικτυωτά καλσόν..:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Στροφή στην ποιότητα

Καί φυσικά καμιά από τίς μουσικές μου προτιμήσεις δέν ''εθίγη''(ΙΜΗΟ),ούτε καί έπαθε καί τίποτα...................

καλά, έχεις αντοχές εσύ.
το ξέρουμε !