Στροφή στην ποιότητα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στροφή στην ποιότητα

Παραδέξου το Σπύρο....κρύβεις έναν Ποιητή κάτω απ'το ραπ ντυσιμό σου...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

:flipout::flipout:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ

ΚΛΑΙΩ

Άμα το διαβάσει, θα πάθει έμφραγμα

:flipout:

συγνώμη για την παρέμβαση αλλά οι παντρεμένοι / ες είναι by default ανολοκλήρωτοι .....

μιλάει η πείρα (δις νυμφευμένος και δις-τρις αρραβωνιασμένος ... ) ...

πάντως με το νέο λουκ, (εννοώ μετά την αλά Σαμψών αλλαγή κουπ ) και σε μένα ο Σπύρος ραπ-οφέρνει ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στροφή στην ποιότητα

Με συγχωρείς αλλά το υποβαθμίζεις το δρώμενο γι' αυτό δεν σε έπεισε...
Εδω δε μιλάμε μόνο για μουσική, μιλάμε για πολύπτυχο, μουσική-τραγούδι-χορός-πρόζα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο! Τίποτα δεν σε άγγιξε πια εσένα; Τόσο προσκολλημένος στις κλασσικές αξίες; Τελικά είχαν δίκιο όσοι σε κατηγορούσαν ότι "έθαψες" τις "Νέες Κυκλοφορίες" συνειδητά και κατόπιν σχεδίου...Φτου να μου χαθείς συντηρητικούρα!!!

(Δεν υπάρχει κανένα κατάλληλο smilie οπότε δεν βάζω καθόλου)

Παναζία μου..:blush::blush:
Καλά ρέ μέ έπεισες...:BDGBGDB55::BDGBGDB55::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στροφή στην ποιότητα

ΥΓ. Δεν μπορώ να προτείνω κάτι παραπάνω καθότι είμαι κι εγώ παντρεμένος-ολοκληρωμένος άνδρας ωσάν τον κ. Σούρλα...

συγνώμη για την παρέμβαση αλλά οι παντρεμένοι / ες είναι by default ανολοκλήρωτοι .....

μιλάει η πείρα (δις νυμφευμένος )

Η αλήθεια νά λέγεται..:grandpa:
Ειμαστε λιγάκι ελλειπτικά ολοκληρώματα.:flipout::flipout:

Υ.Γ.
Στεφανία μήν μασάς .:a0210:.Τά καλά λόγια συγκινούν και τούς σχεδόν ολοκληρωμένους..:flipout::flipout:
Εξυπακούεται οτι άν ολοκληρωθώ εντελώς θά μούχει έρθει μιά ανία και θάχω κλείσει εντελώς τόν κύκλο μου(δλδ θά μέ μεταφέρουν 4..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:)

ρε σεις πως το γυρησατε απτην Τζουλια στα ανδρο-ολοκληρωτικα δε το καταλαβα..χα χα χα... :ADFADF1:

Κορυφαίο νήμα...Ειλικρινά από τα καλύτερα...:flipout:

De profundis τουλάχιστον 4-5 ανθρώπων αλλά δεν λέω ποιων...:flipout:

Elina ολοκληρωνεις στο πρωτο τεταρτημόριο και γειωνεις τα αλλα τρία :-))

Γιατρε να το παρουμε αλλιως να μιλήσουμε για την ποιότητα??
δεν ειναι σωστο να ποσταρω ''ανέκδοτο'' υλικό.....
Το video!!!!!!!!!

κατάλληλο για όσους τους πέφτει το σαγόνι ....

oas006.jpg

http://www.ra1.gr/show_product.asp?pid=4675

για τον αυχένα είναι , αλλά στηρίζει και το σαγόνι

η τρύπα είναι για αερισμό ..... και για να φαίνεται και η χρυσή (?) αλυσίδα (με εσταυρωμένο ή άνευ) ....