Στυλ - Φαντασία

Δεν ήξερα που να την βάλω και για να μην τη βάλω κάπου και νευριάσετε άνοιξα αυτο...χεχε
Αν νομίζετε οτι μπορεί να μπει κάπου βάλτε τη και διαγράψτε το... :ernaehrung004:.... Ας βάλουμε μια οτι πρέπει για βράδυ!

lOsT sOuL... by dimiko, on Flickr

Η δημιουργία μου οπου είχα αναρτήσει στο σαιτ μετά απο διαγωνισμό εχει μπει στο περιοδικό φωτογράφος, κάποιοι σίγουρα θα την εχετε δει...βέβαια είναι σε σωστες αναλύσεις και επεξεργασία & δείχνει πολύ περισσότερο.. :2thumb22sup:

Πραγματικα ξεχωριστες φωτογραφιες(?) παντως και με πολλη λεπτοδουλεια...!!!! Αξιος... :music-smiley-005:

χαχαχα...ναι σαι καλα ευχαριστώ!! εμμαααα με νευρίασε ο Ηλίας!! Θα του βάλω και αλλες!! :BDGBGDB55:

Ουφ... με τοσο στυλ και φαντασια, μπερδευτηκα προς στιγμην και νομιζα οτι ελεγες ilias αλλα εσυ ελεγες Ηλιας οποτε δεν ειμαι εγω ο Ηλιας αλλα o ilias... οποτε, εγω, δεν σε νευριασα....

:flipout::flipout::flipout:

Κατα τα αλλα... που τα σκεφτεσαι ηθελα να ξερα... :antlers:

Ουφ... με τοσο στυλ και φαντασια, μπερδευτηκα προς στιγμην και νομιζα οτι ελεγες ilias αλλα εσυ ελεγες Ηλιας οποτε δεν ειμαι εγω ο Ηλιας αλλα o ilias... οποτε, εγω, δεν σε νευριασα....

:flipout::flipout::flipout:

Κατα τα αλλα... που τα σκεφτεσαι ηθελα να ξερα... :antlers:

Τι Ηλίας τι ilias αφου ξέρεις για ποιον παει!! :BDGBGDB55:
Λοιπόν ....θα σε βάλω κρεμασμένο σε κανενα κάστρο της Σλοβακίας...κανόνισε!!χεχεχε...
Ηλία (Ilia) πρέπει να το εχεις αυτο το τρυπάκι...ολα σου ερχονται μονα τους, μερικες φορες μου δείχνουν φωτογραφίες και εγω αμεσως τις βλεπω διαφορετικές...χεχεχε...

Λοιπόν ....θα σε βάλω κρεμασμένο σε κανενα κάστρο της Σλοβακίας...κανόνισε!!χεχεχε...

Ηλία (Ilia) πρέπει να το εχεις αυτο το τρυπάκι...ολα σου ερχονται μονα τους, μερικες φορες μου δείχνουν φωτογραφίες και εγω αμεσως τις βλεπω διαφορετικές...χεχεχε...

Πρεπει πρωτα να ερθεις απο δω να βγαλεις φωτογραφιες... το downloading απαγορευεται...:antlers:

Παλιοτερα ειχες πει, οτι χρησιμοποιεις και δικες σου που τραβηξες εσυ και αλλες που βρισκεις στο ιντερνετ... συνεχιζεις ετσι ή αλλαξε κατι? Καλο θα ηταν σε καθε μια, να γραφεις εν συντομια, τι εχεις βγαλει εσυ και τι ειναι εξτρα...

xaxaxaxaxaxaxaxa:grinning-smiley-043

Καλα, εσυ σιγανοπαπαδια προσεχε, αυτη τη φορα θα σε αφησουμε να.... κυλησεις στα σκληρα... :guitarist: ξερεις, φαντασια, παραισθησιογονα, βαλκανικοι πολεμοι κτλ κτλ :BDGBGDB55:

Δεν θα ειναι ευκολο να σε μαζεψουμε, εδω με τα μαλακά HDR και ειδαμε και παθαμε... :flipout::flipout: